Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leon meccs előtti kívánsága:Leon írta:Valaki idézze már be mit kértem a meccs előtt!![]()
Szerintem szépen muzsikálnak, Rafinha játéka is nagyon tetszik, gyors, ötletes és hirtelen be tud robbanni.palesz77 írta:Középpálya hogy szerepel srácok? Rafinha ha jól láttam visszanézve mindkét gólban főszerepet vállalt..( Bár az elsőnél lehet Jordi Alba adta a labdát, nem látom jól eredmények videóján.) Hasonlóan játszanak, mint a hétvégén a Sevilla ellen, megint szerveznek és játékba vannak?
Támadásban nyilván nem de ők legalább nem a félpályáról nézik az ellenfél támadásainak a nagyrészét , és így Jordi Alba többet tud majd előre jönni.La Pulga írta:Ne gondoljátok, hogy ők majd ketten jobbak lesznek, mint a mostani Alves.Alfa írta:Csak mondok két nevet Douglas,AdrianoMessiNeymarSuarez írta:Szegény Alves, sokat szídom, pedig most egész jól és fegyelmezetten játszik.Szerintetek az a megmozdulás sárgát ért?
Remélem ezután a ligában elkezdi Enrique játszatni ezerrel Montoyát, hogy a PSG ellen ne 0km-esen álljon fel
Ne gondoljátok, hogy ők majd ketten jobbak lesznek, mint a mostani Alves.Alfa írta:Csak mondok két nevet Douglas,AdrianoMessiNeymarSuarez írta:Szegény Alves, sokat szídom, pedig most egész jól és fegyelmezetten játszik.Szerintetek az a megmozdulás sárgát ért?
Remélem ezután a ligában elkezdi Enrique játszatni ezerrel Montoyát, hogy a PSG ellen ne 0km-esen álljon fel
Nem hittem , hogy ezt fogom mondani de ha nyerünk a PSG ellen az nagyrészben Alvesnek lesz köszönhetődefender3 írta:Messi szerel Alves helyén aki meg vhol a térfél felénél kepesztet. No comment...