Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehe nekem is áramszünet volt nekem a Winem ment majnem péppé azóta nincs MSNem elbaszta a virusírtóm licensét .... Szztem rakd ujra a windowst elötte ird ki a mentéseket 1 CDreTofi írta:A magyarositás ne mlehet mert azelött is fent volt és áramszünet elött nem volt vele semmi gond![]()
Van fent magyarításod? Nekem régen az csinált hibákat. Bár nekem nem volt semmi áramszünet, egyszerűen még nem volt teljesen kompatibilis a fordítás a játékkal.Tofi írta:ÜDV
Football Manager 2008
Hatalmas problémám lenne amire remélem tudjátok a megoldást!
Játék közben 1xelment az áram és utánna a játékban amikor rámegyek 1-1 eredméynre hogy megnézzem kiir valami XML Parsing errort!
Erre tudtok vmi megoldást??
Már ujraraktam másik skint használatm de semmi!
Előre is köszi a válasz!
Remélem tudjátok a megoldást!
1ik haveromnak is ezt az XML errort irja ki, ha lementi a játékot. és újraindul a gépe. tehát: menti a gamet, kijön ez az error jelentés, OK-ra kattint, indul újra a gép, nem tudja betölteni a mentést. :S és még sehol sem hallottam erre megoldást. pedig ő is újratette a játékot is, nem 1x.Tofi írta:ÜDV
Football Manager 2008
Hatalmas problémám lenne amire remélem tudjátok a megoldást!
Játék közben 1xelment az áram és utánna a játékban amikor rámegyek 1-1 eredméynre hogy megnézzem kiir valami XML Parsing errort!
Erre tudtok vmi megoldást??
Már ujraraktam másik skint használatm de semmi!
Előre is köszi a válasz!
Remélem tudjátok a megoldást!
Nagy vmi bemásolni a kiegészítőket a data mappába...fir3bird írta: Hát, az angol csapatoknak még a logojuk sincs megcsinálva, nem hiszem hogy tool acélos lenne benne a Chelsea...nincs licenc, és többek között emiatt sem tetszik a játék, valahogy FIFA párti vagyok, bár igaz kb mindegyik része megvan a 96-tól kezdve, és emiatt is furcsa talán, de azabaj hogy a FIFA Manager 08 több mint 3 Gb és mire az lejön...ráadásul ősszel jön a 09
Hát, az angol csapatoknak még a logojuk sincs megcsinálva, nem hiszem hogy tool acélos lenne benne a Chelsea...nincs licenc, és többek között emiatt sem tetszik a játék, valahogy FIFA párti vagyok, bár igaz kb mindegyik része megvan a 96-tól kezdve, és emiatt is furcsa talán, de azabaj hogy a FIFA Manager 08 több mint 3 Gb és mire az lejön...ráadásul ősszel jön a 09Victor_Valdes írta:HaHaHaCsak a Barca! írta:Angol.Victor_Valdes írta:Egy hülye kérdés, a Chelsea mien csapat FM-be?![]()
![]()
Ne de komolyan, mien erőségű?
HaHaHaCsak a Barca! írta:Angol.Victor_Valdes írta:Egy hülye kérdés, a Chelsea mien csapat FM-be?
Angol.Victor_Valdes írta:Egy hülye kérdés, a Chelsea mien csapat FM-be?
LOL, madrid uccsó!!!kovinho írta:Köszönjük Emese.
A legdrámaibb, hogy a La Coruna a 90. percben szerezte meg a győzelmet, és ezzel a bajnokságot is, a Barça pedig egy 90. percben kapott santanderi büntetővel vesztette el ugyanazt. Azért sajnálom őket.
A verhetetlen kettős (Kluivert,Rivaldo), kiegészülve a többiekkelPerrero írta: A hamburgi kisvárosban újra összeáll a verhetetlen kettős, Dzsudzsákkal, Galasekkel, Pardoval és a többiekkel.
he