Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
zsuni
Capitá del Barça

2010.01.31. 01:12:18

megtört a rossz széria, de ez is csak egy meccs volt. egy félidönyi játék legalább már volt, amit ebben az évben nem láthattunk.
a 2. gól, meg csodás. nem lehet többet irni róla. cask ezért megérte megnézni a meccset. ha nem látom, nem hiszem el :)
ferninho
Madridista

2010.01.31. 00:24:41

de a legnagyobb baj az akkor is az, hogy úgy mennek át a védőfalon, mintha csak díszkíséretnek lennének ott a Deporosok. Rolling Eyes Nem értem, hogy miért kell egyszerre 4 embernek mennie 1 Reálosra, de csak követik a 16-osig, ezek után megtámadja 1 védő, majd az 5 méterrel odébb lévő Reálos megkapja és sehol semmi védő, mert 4-n körülállták egy 2 méter sugarú körben az első Reálost...
jó hát azért ez a védelem enyhén foghíjas volt.... és az is elárul mindent hogy 8 spanyol volt a Real kezdőjében :lol: :lol: :D
madridista
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.31. 00:05:42

hát grat a Real-nak, nem hittem volna, de megtörték az átkot :( , nem örülök neki, de ez van...grat Gutinak is!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.30. 23:13:48

kanty írta:
levproff írta:2-0, eldőlt szerintem.
Egy kontra... :roll:
Szerintem is. Nem érzem a Deporban, h képes lenne forditani, azt se nagyon érzem, h képesek lesznek gólt szerezni.

A gól csodálatos volt. Egy gyönyörű kontra végén, Guti pimasz sarkazása :arrow: Benzema az üres kapuba beguritotta.
:wink:
Sajnos tényleg így van. E a mai Depor nagyon gyenge. (vagy a Reál nagyon erős?)

A védelem szörnyű, szerintem egyelőre csak ott van a probléma, mert 1-1 helyzetük akad, igaz, lehetne több is, de a legnagyobb baj az akkor is az, hogy úgy mennek át a védőfalon, mintha csak díszkíséretnek lennének ott a Deporosok. :roll: Nem értem, hogy miért kell egyszerre 4 embernek mennie 1 Reálosra, de csak követik a 16-osig, ezek után megtámadja 1 védő, majd az 5 méterrel odébb lévő Reálos megkapja és sehol semmi védő, mert 4-n körülállták egy 2 méter sugarú körben az első Reálost...
brcabarcabaarca
Barça C

2010.01.30. 23:03:37

:lol: :lol: Már bocs, de ez hülyeség! :lol: :lol:
Miért nyerte Ronaldo a sikereit csalással? :wink:
:arrow: elfogultság
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.30. 22:44:59

levproff írta:2-0, eldőlt szerintem.
Szerintem is. Nem érzem a Deporban, h képes lenne forditani, azt se nagyon érzem, h képesek lesznek gólt szerezni.

A gól csodálatos volt. Egy gyönyörű kontra végén, Guti pimasz sarkazása :arrow: Benzema az üres kapuba beguritotta.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.30. 22:42:33

ennyit a Madrid vereségéről...Nem baj, így is 5 pont!! :wink:
levproff
Director del Fútbol

2010.01.30. 22:40:58

2-0, eldőlt szerintem.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
honda25
Jugador del Barça

2010.01.30. 22:35:12

Andris írta:Ronaldo egy nagy arcú gátlástalan mocsok, amellett hogy jó képességei vannak.
Messi pedig egy szerény, harcos srác, amellett h jó képességei vannak.

Ronaldo pályafutásának és sikereinek is a fele abból állt, hogy csalt. Most meg betörte valakinek az orrát.

Miről beszélünk?

szerk:

Ramosnál több piroslapot talán senki nem kapott ilyen rövid idő alatt a spanyol bajnokságban, Pepe csaknem kifilézett valakit puszta dühből egy meccs kellős közepén, most Ronaldo zúzta be valakinek a fejét.

Az elmúlt évekből pedig el classicok sorát lehet említeni, ahol a madrid szemmel láthatólag fő taktikai eleme a mi játékosaink szabálytalanságokkal történő megtörése volt, mégpedig csupán azért, mert nyilvánvaló volt az aktuális fölényünk.

Ti meg mindig védtek mindent és mindenkit.

Én rosszul vagyok ettől a klubtól, és elég szomorú hogy 2010re már nem csak a mértéktelen és gátlástalan költekezésük miatt.

Teljes mértékben egyetértek veled.
Hajrá Barca! És a Honda!
levproff
Director del Fútbol

2010.01.30. 22:29:04

Mi is úgy voltunk, hogy nehéz lesz a Depor elln idegenben, aztán majdnem gála lett belőle.De az tény, hogy esélyt nem adtunk nekik.
A Real is jól játszik eddig, de egy X-et lazá kitudnék nézni ebből a meccsből.

Ferninho: Látom hamar törölted, érezted, hogy ezt inkább mégse kéne. :) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.01.31. 10:19:13-kor.
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
akos1974
Barça B

2010.01.30. 22:27:33

ferninho írta:szerencsére nagyon úgy tűnik meg lesz ez a depor ellen bár kéne még egy gól.... :)
Te nagy "madridista" miért nem a csapatodat nézed......
Barca for ever
MR. TROMORT777

2010.01.30. 22:26:45

Szerintem nekünk csak jó lenne, ha maradna az 5 pont. Nagyobb lenne a nyomás, de nem lenne baj, tudják kezelni a srácok, míg egy 7-8 pontos előnynél benne lenne a pakliban, h elkényelmesednének.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.30. 22:25:14

Én azért még bízom a Deporban, ha más nem a 2. félidőre feltámadhatnának. De ha megnyeri a Madrid a meccset, az nagyon fontos 3 pont lesz nekik, lélektanilag is.
ferninho
Madridista

2010.01.30. 22:23:46

szerencsére nagyon úgy tűnik meg lesz ez a depor ellen bár kéne még egy gól.... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2010.01.30. 22:25:34-kor.
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.30. 22:17:50

Már dominálnak korán, és jól is játszanak. Innentől meglesznek a lehetőségeik, akár többel is nyerhetnek. A Depor a hátralévő részt nem fogja "megnyerni".
Úgy látszik hiányoznak a fékek :D:D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.30. 22:16:12

levproff írta:Vezet a Mdrid a Riazorban..
Én biztos vagyok benne, hogy nyernek. Annyira mondják most, hogy na, a Depor ellen pontot hullajtanak, ráadásul 7 játékosuk sérült/eltiltott, hogy biztos megszakítják a rossz sorozatukat.
Így szokott ez lenni. :)
levproff
Director del Fútbol

2010.01.30. 22:14:10

Vezet a Mdrid a Riazorban..
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.30. 19:40:35

Sanyikám, amikor megszólalsz, csak igazat adok neked mindig, a stílusod pedig megér még egy bónusz misét mellette :lol: :lol:

Visszatérve a témára: visszaidézném azt a pár évet, amikor még a madridi jóbarátaink is köptek-hánytak rinyaldóra, biztos találnék még a madridista őskövület oldalain is pár sort erről néhány usertől. Na de azért elég homokbadugom a fejem-stílus ez a "ronaldo vs. messi" és "mentsük fel szegény cét" karzat, lévén az objektivitás első általánosban megtanított szintje elég ahhoz, hogy belássa a többség: ellentmondásos személyiségről van szó.

Ad 1: senki nem vitatja a képességeit, mocsok jó játékos.

Ad 2: amennyire mocsok jó játékos, legalább annyira hisztis-önérzetes, pofázó és cirkuszt kedvelő majom is.

Ad 3: Messinek a büdös életbe semmi köze ezekhez a dolgokhoz, a Madrid szégyenfoltja, hogy a világ jelenlegi legjobbjával érvelnek a fellebezésbe. Szánalom. Mintha a BMW úgy akarna egy konstrukciós hibát elfedni, hogy a Mercedes sikerkocsijával szónokol. Nem szánalmas?

Ad 4: Igazából iszonyat túl van rágva a téma, aki ide tolja az arcát és Ronaldot védi egy 2 meccses eltiltást hozó könyöklés után, az a realitás csírájával nem rendelkezik és még ráadásul rossz helyen is teszi. Ha ennyire sok önkéntes van ebben az országban, akkor menjenek ki a Spanyol szövetség elé tüntetni, ez egy barca fórum, ahol senkit nem érdekel rinyaldó és a piros lapja.

Ad 5: magának köszönheti a fiú, nehogy már én érezzem magam pocsékul szegényke miatt, még a végén úgy fogom hinni, hogy én csináltam helyette a majomparádét.

Unjuk srácok, de nagyon. :roll: :roll: :roll:

Részemről a téma lezárva...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Boixos
Llegenda del Barça

2010.01.30. 19:29:29

Nazario írta:Fekete-fehér szemlélet:
Ronaldo egy nagy arcú gátlástalan mocsok, amellett hogy jó képességei vannak.
Messi pedig egy szerény, harcos srác, amellett h jó képességei vannak.
Ha ez valaki szerint így, ebben a formában igaz, az a saját szegénységi bizonyítványa. Én nem szeretem C. Ronaldót, de ez olyan szinten nevetséges, hogy komoly ember ilyet nem ír le.

neked ez az egész azért fáj, mert elég sok igazság van benne, kivéve azt, h messi egy szent lenne. nem szent messi, mégsem akarták/akarják annyi helyen széttépni, mint a portugál kollégáját. krisztát agyon akarták verni angliában, portugáliában (!!!!! benfika-mu meccs) és mostmár egyre több városban spanyolországban is. lehet, h nem a nézők a hunyók...
és igenis nagy szerepe van egy klubnak abban, h a játékosai mit engednek meg maguknak és mit nem. a barcánál nem feltétlenül az a menete a dolgoknak, h ha vkit megmérnek, akkor egyből rohanás fellebbezni és eltöröltetni a jogos büntetéseket. természetesen előfordult már nálunk is ilyen, de mondom, nem feltétlenül ez a menete a dolgoknak. magyarul, nálunk igyekeznek tudatosítani a játékosokkal, h felelősséget kell vállalniuk a tetteikért, ha gáz van, el kell vinni a balhét. lehet, h az egyébként aljas alves és ibrahim kaliberű gyerekek is inkább megváltoznak, mivel gondolhatják, h nem lehet mindent büntetlenül megcsinálniuk.
ezzel szemben az úriemberklub madridnál az utóbbi időben arról szól a dal, h ha valaki megfázik, akkor azonnal elkezd működni a szarbólkimosó gépezet, megy az ív a szövetségnek, ha ott ciki van, akkor a sportbíróságnak, ezzel egyidőben megmozdulnak az olyan gyökerek is a médiában, mint például az a roncéró tamás nevű pszichiátriai eset is, lényeg, h a balhéba keveredett játékosból mártírt csináljanak, az ellenfelekből és az ítélkezőkből pedig antikrisztust. ez csak arra jó, h azzal a tudattal mozogjanak a játékosaitok a pályán, h ők bármit megcsinálhatnak, egyszerűen nem érheti baj őket, mert úgyis kiáll melletük a klubjuk.
ez sztem egy nagyon rossz pedagógia és elég keményen tudja rombolni egy klub renoméját a vetélytársak előtt, pláne, ha az a renomé egyébként sem volt túl nagy.
ez nem volt mindig így a madridnál, mostanában viszont ez a helyzet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.30. 19:25:35

Nazario írta:

A másik, hogy a többször általatok is elismerten aljas, tehát nem durva, aljas Alves nálatok játszik. Az ingerlő képű bosnyák úriemberről, aki páros lábbal ugrik rá emberekere, ne is szóljunk.
Aztán a rendszeresen szándékosan taposó mehikói kollégáról már ne is tegyünk említést.
Persze ez mind-mind nem éri el a sátánfattyai madridi játékosok alattomos patkányságait.
Ők grál-lovagok a fővárosaikhoz képest. Mindenben.
De most nem róluk volt szó. Ebben nagyon jók vagytok, ha vmi kellemetlenség éri a csapatotokat, vagy vmelyik játékosotokat rögtön próbáljátok másra terelni a szót. Vmikor a 9 Bl cim, most épp Ibra, Alves és Rafa durvaságai kerültek elő :roll: De az a baj, h már a szánalmas vezetőségetek is ezt csinálja, ez a Messi-s videó csatolása szánalmas, óvodás szintű húzás volt tőlük.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.01.30. 18:33:21

Nem tudom mit várnak azok a madridisták, akik ide jönnek hepajkodni és meggyőzni minket arról, hogy Ronaldo egy szent.

Aki figyelemmel követi/követte a kislány pályafutását az nyilvánvalóan tudja, hogy sok piszkos húzása volt már, de az is egyértelmű, hogy néhány madrid szurkoló ezt elfelejtette amióta a spanyol fővárosba igazolt CR.

Szerintem, már csak magamból is kiindulva, akik Ronaldo ellen vannak ebben az esetben (hozzáteszem teljesen jogosan), azok nem amiatt utálják Ronaldo-t, mert a Real Madrid játékosa, hanem azért amilyen, én személy szerint már az MU-ban sem bírtam a gyereket.

Ami még inkább amellett szól hogy van okunk utálni a Real vezetőségét és az egész madridi bandát az az, hogy belevonták Messi-t az esetbe és megpróbálják más kárán kihúzni a játékosukat a sz..ból.

Még Messi belevonása nélkül is nevetséges az eset, de így már egyenesen gusztustalan és erkölcstelen.

Valóban vannak normális szurkolók az ellen oldalon is, pl. Csoki, akivel még egy szót sem váltottam itt a fórumon, de ahogy a hozzászólásait olvastam eddig, abból megállapítottam, hogy sokan példát vehetnének róla a másik oldalon.

Ne várja már el senki egy Barcelona fórumon, hogy a madridot ajnározzuk könyörgöm!

Az meg a másik, hogy sokan azzal jönnek, hogy a Bacát védi a média, meg állandóan középpontban van a csapat. Kérem szépen, tavaly minden fronton tarolt a csapat, futball történelmet írva ezzel, így nem tartom meglepőnek a dolgot. A real madrid és bármelyik másik csapat is ekkora tündöklésben lenne részes ebben az esetben, csak hogy más csapat mostanában nem hajtott végre ilyen tettet és szerintem nem is fog jó pár évig. :wink:

Majd ha letesztek valamit az asztalra (triplázásról ne is álmodjatok, esetleg bajnoki cím, meg kupa :lol:), és reflektorfényben lesz a csapatotok, majd akkor jusson eszetekbe az, amit a Barcáról mondtatok.

Szerintem pedig annyira nincs is középpontban a Barca, mint kellene ilyen sikerek után, csak éppen annyira, hogy jó pár divatdrukkerrel nőtt a csapat rajongótábora, amit nem bánnék, ha ezek az emberek átköltöznének hozzátok.

Ami pedig a másik oldalon szokott menni azt meg sem tudom fogalmazni, az valami iszonyatos. Olyan szinten szidjátok a Barcát, hogy az félelmetes, szerintem a saját csapatotok háza táján kellene keresni a bűnbakokat.

Zárásként csak Dani Alves tavalyi nyilatkozatából szeretnék idézni, ha nem is pontosan, de a lényeg ez lenne: "Hiába jó a Madrid, ha mi náluk is jobbak vagyunk!" :twisted:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.01.30. 17:50:26

Andris írta: Nemtudom feltűnik-e, de az olyan gyökerek, mint Alves vagy Ibra, itt valahogy megnevelődnek, ugyanis a világ egyik legjobb klubjánál vannak, és egyértelműen a tudtukra van adva, hogy itt nem viselkedhetnek így, különben a viszont látásra.
Ehhez a részhez hozzászólnék.
Lehet h Zlatan mielött idejött egy nagyképű, önfejű alak volt, de itt szerintem teljesen megváltozott, hála Pep pszihológiájának. Tavaly még nem sokban maradt el arcban krisztitől, de már teljesen más. És itt is nagy különbség van a 2 klub között. Amíg ott kinyalták a selyemfiú hátsóját csak hogy odamenjen -ami a már amúgy is hatalmas egóját csak még tovább növelte- ide szemmel láthatóan olyan feltételekkel jöhetett csak Ibra, hogy beáll a sorba.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Andris
Adminisztrátor

2010.01.30. 17:02:43

Hékás madridista kollegák, megvan annak a módja, hogy egy moderátort kritizáljatok, de nem itt.
Ha érdekel hogy ennek mi a módja, írj nekem egy privátot, szívesen részletezem neked, komolyan. :)

Azt viszont egyéni problémának gondolom, hogy egy spanyol labdarúgó klubbal kapcsolatos erősen negatív véleményt te provokációként kezelsz.

De ha így, hát így. Ha te folytatod eszerint, arra én nyilván nem fogok reagálni, mert veled semmi bajom.

Ellenben a csapatodról mondottak sajnos tények, és állnak. Amellett hogy változatlanul azt képzeli a mindenkori vezetőség, hogy bárkit és bármit megvehet, pénzért megtehet, már ilyen henteseket is alkalmaz, mitöbb látjuk hogy hogyan próbálja védelmezni is őket a büntetésektől.

Ha ilyenek a Barcelonában történnének, én biztosan nem itt kardoskodnék, hanem magamba szállnék és elgondolkoznék rajta hogy örülök-e annak, hogy ilyen irányba tart a klubbom.

De ez nem fordulhat elő, mert nálunk a vezetőség nem költ százmilliókat játékosokra, nem zaklat játékosokat és klubokat ha azok visszautasítják a közeledést.
És elhiheted, ha Messi tette volna Ronaldo helyett ezt, most a klubnak egy szava nem lenne.
Pepe esetében pedig nem hogy csökkenteni próbálták volna a büntetést, hanem biztos hogy el is adták volna.

Nemtudom feltűnik-e, de az olyan gyökerek, mint Alves vagy Ibra, itt valahogy megnevelődnek, ugyanis a világ egyik legjobb klubjánál vannak, és egyértelműen a tudtukra van adva, hogy itt nem viselkedhetnek így, különben a viszont látásra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
nagyitomi
Jugador del Barça

2010.01.30. 16:33:35

socio66 írta:Vita azért van,mert Ti itt vagytok és nem egyszer olyan kijelentéseket tesztek,amik sok embernél kiverik a biztosítékot.
A véleményeteket el lehet mondani,de abból sem én,sem pedig a többiek nem kérnek,hogy megmondjátok nekünk itt a frankót,szidjátok a játékosainkat,meg hasonlók. Ezt nem fogom a 'saját' oldalamon elviselni.
Nem kötelező olvasni minket,nem kötelező idejönni vitatkozni,főleg ha nem tudjátok elviselni,hogy itt nagyrészt nem nektek lesz igazatok.
Vannak olyan madridisták,akiket szívesen látunk,CSoki,Marci például.
Egyébként meg nem tudom,miért kellene itt topikot zárni,senki nem anyázott, vagy hasonló,nem volt itt gond.
A moderátorok tudták,hogy egy ilyen topikban nem lesz általában 'rend',ez nyilvánvaló.
Ha egy ilyen vita miatt bezárnák,akkor létrehozni sem kellett volna.
értem,azt azért gondolom belátod,h a normál vitáktól ez már messze van. nem gondolom,hogy bármikor megsértettem volna valakit/anyáztam volna. valószínű,hogy most írtam ide utoljára,mert kaptam már privát üzit h nem kéne itt lenni... azért minden "kedves" és tényleg kedves barcásnak további jó szurkolást kívánok,a végén úgyis a jobbik győz. minden jót. peace! HALA MADRID!
socio66

2010.01.30. 16:27:36

Vita azért van,mert Ti itt vagytok és nem egyszer olyan kijelentéseket tesztek,amik sok embernél kiverik a biztosítékot.
A véleményeteket el lehet mondani,de abból sem én,sem pedig a többiek nem kérnek,hogy megmondjátok nekünk itt a frankót,szidjátok a játékosainkat,meg hasonlók. Ezt nem fogom a 'saját' oldalamon elviselni.
Nem kötelező olvasni minket,nem kötelező idejönni vitatkozni,főleg ha nem tudjátok elviselni,hogy itt nagyrészt nem nektek lesz igazatok.
Vannak olyan madridisták,akiket szívesen látunk,CSoki,Marci például.
Egyébként meg nem tudom,miért kellene itt topikot zárni,senki nem anyázott, vagy hasonló,nem volt itt gond.
A moderátorok tudták,hogy egy ilyen topikban nem lesz általában 'rend',ez nyilvánvaló.
Ha egy ilyen vita miatt bezárnák,akkor létrehozni sem kellett volna.
Lezárt