a 2. gól, meg csodás. nem lehet többet irni róla. cask ezért megérte megnézni a meccset. ha nem látom, nem hiszem el

jó hát azért ez a védelem enyhén foghíjas volt.... és az is elárul mindent hogy 8 spanyol volt a Real kezdőjébende a legnagyobb baj az akkor is az, hogy úgy mennek át a védőfalon, mintha csak díszkíséretnek lennének ott a Deporosok. Rolling Eyes Nem értem, hogy miért kell egyszerre 4 embernek mennie 1 Reálosra, de csak követik a 16-osig, ezek után megtámadja 1 védő, majd az 5 méterrel odébb lévő Reálos megkapja és sehol semmi védő, mert 4-n körülállták egy 2 méter sugarú körben az első Reálost...
Sajnos tényleg így van. E a mai Depor nagyon gyenge. (vagy a Reál nagyon erős?)kanty írta:Szerintem is. Nem érzem a Deporban, h képes lenne forditani, azt se nagyon érzem, h képesek lesznek gólt szerezni.levproff írta:2-0, eldőlt szerintem.
Egy kontra...
A gól csodálatos volt. Egy gyönyörű kontra végén, Guti pimasz sarkazásaBenzema az üres kapuba beguritotta.
Szerintem is. Nem érzem a Deporban, h képes lenne forditani, azt se nagyon érzem, h képesek lesznek gólt szerezni.levproff írta:2-0, eldőlt szerintem.
Egy kontra...
Andris írta:Ronaldo egy nagy arcú gátlástalan mocsok, amellett hogy jó képességei vannak.
Messi pedig egy szerény, harcos srác, amellett h jó képességei vannak.
Ronaldo pályafutásának és sikereinek is a fele abból állt, hogy csalt. Most meg betörte valakinek az orrát.
Miről beszélünk?
szerk:
Ramosnál több piroslapot talán senki nem kapott ilyen rövid idő alatt a spanyol bajnokságban, Pepe csaknem kifilézett valakit puszta dühből egy meccs kellős közepén, most Ronaldo zúzta be valakinek a fejét.
Az elmúlt évekből pedig el classicok sorát lehet említeni, ahol a madrid szemmel láthatólag fő taktikai eleme a mi játékosaink szabálytalanságokkal történő megtörése volt, mégpedig csupán azért, mert nyilvánvaló volt az aktuális fölényünk.
Ti meg mindig védtek mindent és mindenkit.
Én rosszul vagyok ettől a klubtól, és elég szomorú hogy 2010re már nem csak a mértéktelen és gátlástalan költekezésük miatt.
Te nagy "madridista" miért nem a csapatodat nézed......ferninho írta:szerencsére nagyon úgy tűnik meg lesz ez a depor ellen bár kéne még egy gól....
Én biztos vagyok benne, hogy nyernek. Annyira mondják most, hogy na, a Depor ellen pontot hullajtanak, ráadásul 7 játékosuk sérült/eltiltott, hogy biztos megszakítják a rossz sorozatukat.levproff írta:Vezet a Mdrid a Riazorban..
Nazario írta:Fekete-fehér szemlélet:Ha ez valaki szerint így, ebben a formában igaz, az a saját szegénységi bizonyítványa. Én nem szeretem C. Ronaldót, de ez olyan szinten nevetséges, hogy komoly ember ilyet nem ír le.Ronaldo egy nagy arcú gátlástalan mocsok, amellett hogy jó képességei vannak.
Messi pedig egy szerény, harcos srác, amellett h jó képességei vannak.
De most nem róluk volt szó. Ebben nagyon jók vagytok, ha vmi kellemetlenség éri a csapatotokat, vagy vmelyik játékosotokat rögtön próbáljátok másra terelni a szót. Vmikor a 9 Bl cim, most épp Ibra, Alves és Rafa durvaságai kerültek előNazario írta:
A másik, hogy a többször általatok is elismerten aljas, tehát nem durva, aljas Alves nálatok játszik. Az ingerlő képű bosnyák úriemberről, aki páros lábbal ugrik rá emberekere, ne is szóljunk.
Aztán a rendszeresen szándékosan taposó mehikói kollégáról már ne is tegyünk említést.
Persze ez mind-mind nem éri el a sátánfattyai madridi játékosok alattomos patkányságait.
Ők grál-lovagok a fővárosaikhoz képest. Mindenben.
Ehhez a részhez hozzászólnék.Andris írta: Nemtudom feltűnik-e, de az olyan gyökerek, mint Alves vagy Ibra, itt valahogy megnevelődnek, ugyanis a világ egyik legjobb klubjánál vannak, és egyértelműen a tudtukra van adva, hogy itt nem viselkedhetnek így, különben a viszont látásra.
értem,azt azért gondolom belátod,h a normál vitáktól ez már messze van. nem gondolom,hogy bármikor megsértettem volna valakit/anyáztam volna. valószínű,hogy most írtam ide utoljára,mert kaptam már privát üzit h nem kéne itt lenni... azért minden "kedves" és tényleg kedves barcásnak további jó szurkolást kívánok,a végén úgyis a jobbik győz. minden jót. peace! HALA MADRID!socio66 írta:Vita azért van,mert Ti itt vagytok és nem egyszer olyan kijelentéseket tesztek,amik sok embernél kiverik a biztosítékot.
A véleményeteket el lehet mondani,de abból sem én,sem pedig a többiek nem kérnek,hogy megmondjátok nekünk itt a frankót,szidjátok a játékosainkat,meg hasonlók. Ezt nem fogom a 'saját' oldalamon elviselni.
Nem kötelező olvasni minket,nem kötelező idejönni vitatkozni,főleg ha nem tudjátok elviselni,hogy itt nagyrészt nem nektek lesz igazatok.
Vannak olyan madridisták,akiket szívesen látunk,CSoki,Marci például.
Egyébként meg nem tudom,miért kellene itt topikot zárni,senki nem anyázott, vagy hasonló,nem volt itt gond.
A moderátorok tudták,hogy egy ilyen topikban nem lesz általában 'rend',ez nyilvánvaló.
Ha egy ilyen vita miatt bezárnák,akkor létrehozni sem kellett volna.