menczel írta:javaslom hogy a hozzászolások törlése helyet privát üzenetet külkdjetek a delikvensnek. most tudtam emg hogy csomo hsz-met töröltétek mert tul nagy volt az avatar. inkább kitöröltema fenébe. nem vagyok nagy számitogépes guru ennek a nyomorult képnek a bearkásával fél orát szendvedtem arról nem beszélve hogy fél percenként kifagy a böngészöm az reklámok miatt igy meg elég nehéz :S javaslatom azért is hasznos mert még midnig fogalmam sincs mi baj volt a képpel. ennél sokkal nagyobbakat is láttam már.

na mindegy
Menczel!
Először is, olvasd át kérlek a moderálás részben az összes fórumra vonatkozó szabályozást, mert ezek szerint nem ismered. Ott megtalálod pl. a maximális megengedett méretét az avatárnak, amit már könnyedén megoldhatsz, akár még ACDSee-vel is. Illetve az észrevételek az eurobarcával kapcsolatban című topicban megtalálod a reklám problémára is a megoldást.
Egyébként pedig nem tartom kizárnak, hogy kaptál mástól pü-t a kép mérete miatt, én csak a fórumban írtam le ide-oda hogy kicsinyítsd.
De szerintem nem töröltünk tőled még ezért hozzászólást, vagy ha igen, akkor is max 1 v 2, nem pedig csomó.
Am. én vettem ki az avatárod, nem pedig te.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila