Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem értek egyetZozzy 5 írta:szerk: mostmár vmi dereng, úgylátom a színvonalcsökkenés a problémája pár embernek, legalábbis ez az alapja a dolgoknak. Hát, nem vagytok egyedül...
Bárki, csak a korboncnok neDrigo írta: Múltkor Zsu látott bele a fejembe, most Te, mi jöhet még?
Hmmmmmmmm,igazából nem is gondolnád milyen nehéz volt véghezvinni.....de sikerültDrigo írta:Kralo tőled függetlenül bennem is ez fogalmazódott meg. Viszont így kezdem azt hinni, hogy valami itt nincs rendben, valahogy előbb kerülnek monitorra a gondolataim, mint ahogy azok a fejembe szivárognának, itt igenis misztikus dolgok történnek. Múltkor Zsu látott bele a fejembe, most Te, mi jöhet még?
Ez bennem is megfogalmazódott mostanában.Csomó topic csak az értelmetlen vitákból meg egymás szapulásából áll,szóval jó ötlet ez a topic.grecki írta:Ez komolyan hihetetlen, ami mostanában itt folyik az Eurobarcán! Elképesztő. Olyan mmélyre süllyedt a fórum színvonala, mint a Titanic. Pontosan ezért találták ki a srácok, hogy nem ártana egy kis szita, mielőtt mindenki odavakkantja a magáét és szétoffolja a topikokat.
Most is aztán qurvára azon volt a hangsúly, hogy melyik spártai harcosnak volt ferde a dárdája és ki állt pelusban Leonidasz szobránál... (én:D)
ÉN is hasonló állásponton vagyok, talán holnap majd lesz valami végleges.Kralo írta:Most, hogy így kezd körvonalazódni a helyzet, én - és még szerintem sokan mások is - csak olvasója szeretnék lenni ennek a bizonyos fórumrésznek.
Szóval olyan megoldást lehetne eszközölni, hogy akkor mondjuk olvasni mindenki tudja, írni pedig csak néhány felhatalmazott tisztán látó kolléga? Ha igen, akkor ezt javasolnám.
Közben kedvet is kapna az ember, hogy mélyebben beleássa magát a szórakozásának hátterébe. Esetleg motivációt is jelentene az egyszerű fórumozóknak, mert hogyha ügyesek, akkor írhatnak a páholyba. Így elkerülhető lenne a színvonal csökkenése és a belső feszültség a fórumon.
Egyenlőre a normál fórumos próbaidődet töltöd, elkezdted a jóvátételt.Oleguer írta:Szandi írta:Szerintem nem a neveddel van itt főképp baj...![]()
![]()
Ezt te is tudod...
Aki már úgymond ismer téged, elég sokan, és ha nekik csak egy kis részük is benne van ebben a bizonyos szűk elitben, nem sok esélyed van a bekerülésre-.-![]()
Épp ezért irtam hogy még énsem szavaznám be magam, igaz, valahol elkell kezdeni a jóvátételt, ha még lehet ilyet
Igen, valahol el kell kezdeni, kétségtelenOleguer írta:Szandi írta:Szerintem nem a neveddel van itt főképp baj...![]()
![]()
Ezt te is tudod...
Aki már úgymond ismer téged, elég sokan, és ha nekik csak egy kis részük is benne van ebben a bizonyos szűk elitben, nem sok esélyed van a bekerülésre-.-![]()
Épp ezért irtam hogy még énsem szavaznám be magam, igaz, valahol elkell kezdeni a jóvátételt, ha még lehet ilyet
A páholy nem lesz alkalmas szinte egyetlen egyéb, már létező fórumtopic helyetesítésére sem.Frank Rijkaard írta:Nekem semmi bajom nincs evvel a kezdeményezéssel, sőt lehet, hogy sokaknak az én véleményem nem sokat nyom a latba, mert nem vagyok egy nagy forumozó, de szerintem ennek az lesz a következménye, hogy az eredeti fórum szépen, lassan leépül.
Mert nézzük meg, kik az alappillérei a fórumnak?
Game,Perrero,Savi,anti,b99,Enrique,Drigo,rhynn,VT,LG,Ordog,Szandi,Kralo és még vannak egy páran.
Na ha lesz ez a topic, akkor ugye inkább oda fogtok/fognak írni, az eredeti fórum pedig nem lesz használva, általatok , akik a legtöbb információt adjátok, akik sok vitának, beszélgetésnek a fő résztvevői vagytok, és a fórum életét adjátok.
Szandi írta:Szerintem nem a neveddel van itt főképp baj...![]()
![]()
Ezt te is tudod...
Meglep?:DOleguer írta:
A nevem azért lett Oleguer mert töbszöri próbálkozásra sem fogadott el más neveket
Ebben pedig biztos voltam, hogy ilyen biztos nincs
Köszönöm megjegyzést, szívemet melengeti!Szandi írta:Akkor asszem én most jelentkezek vagy valami ilyesmi..-
Ne bántsátok már Tamást. Ilyen a stílusa, be kell látni, nélküle kevesebb lenne ez a fórum.
Homér írta:Ilyen névvel nem csodálkozom.Oleguer írta:Jelentkeznék énis, bár igazság szerint én sem szavaznám be magamat
Ilyen névvel nem csodálkozom.Oleguer írta:Jelentkeznék énis, bár igazság szerint én sem szavaznám be magamat