Troym írta: ↑2025.01.06. 12:03:47
bence0330 írta: ↑2025.01.06. 11:19:57
Jó kérdés. Cserében viszont ez az egyetlen reális esélyünk kupára idén, plusz pénz ebben is van.
De gondolom a pénz jelentős része már azért jár, hogy egyáltalán megjelensz...plusz lehet régimódi vagyok, de se kupát, se bajnokságot nem nyertünk, így a szuperkupa siker nekem elég üresen hangzik... kb annyira fontos, mint a nyári vegasi Classicók
Bevallom, nem találok adatot google keresés után a 2025-ös-ről, de mivel az olaszok is ott vannak, gondolom kb hasonló lehet. Náluk ez van:
Semi-final participation €1.6 million
Semi-final winners €3.6 million
Finalist (runner-up) €5 million
Winner €8 million
Szóval azért nem kapunk rossz pénzt, ha megnyernénk. Üresnek üres, egyetértek, de jobban hangzik az 1 kupás szezon a nullánál.

Fogalmam sincs, mit tudunk most télen csinálni a piacon végül, de ezzel a kerettel hosszabb lélegzetvételű versenysorozatot szerintem kb lehetetlen nyerni. A szuperkupa lutri, de legalább csak két jó meccs kellene hozzá. Nem érvelek egyik mellett sem amúgy, nem tudom, melyik verzió a jobb. Annyi, hogy a BL gyakorlatilag két vereséggel is majdnem biztos top8 lenne, ha valahol, akkor ott lehetne pihenni kicsit, ha az első meccsen még pontot is szerzünk, akkor a másodikon pláne teljes B sor mehetne, hacsak nem akarunk konkrétan rámenni az első hellyel járó plusz pénzre.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy