Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.11. 13:37:34

Troym írta:
2025.01.11. 13:06:08
bence0330 írta:
2025.01.11. 10:41:25
Nálunk egy alattomos ember volt amióta focit nézek Alves, na ő volt az egyetlen ember a csapatunkban, akit nem állhattam akármilyen jó volt.
Róla inkább nem nyilatkozom, örökös eltiltást kapnék, mert nem tudom a sportteljesítményét figyelni a büntetőügye óta...
Megértem, én szerencsére ki nem állhattam az első érájában, szóval nagyon nem vágott földhöz vagy lepett meg a dolog. A másodikban olyan kis bohókás volt, ott semmi bajom nem volt vele, normális is volt és elismerendő ami abban a korban csinált minimálbérért. De alattomos egy valaki volt mindig is.

Azt meg én sem értem, hogy lehet Busi színészkedését a földön fekvő rugdosásához, a szándékos kézfejrelépéshez és a többihez hasonlítani, ég és föld a különbség, nyilván a színészkedés sem okés, de hát azért na...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.01.11. 13:06:08

epping írta:
2025.01.11. 10:49:05

Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, nem is látom értelmét belemenni, pláne feltépni a régi sebeket, de Pepe és Ramos pont annyira volt durva, mint amennyire a Barca színész-gárda abban az időben. Elvitathatatlan, hogy mindkettőnek volt alapja, de azáltal, hogy mennyire kiélezett volt akkoriban a rivalizálás, a szurkolók belekapaszkodtak mindenbe is, és természetesen mindent felnagyítottak az égig. Kemények voltak ( ,lehet használni akár a durva szót is, preferenciától függően), mert nyerni akartak, de szó sem volt szándékos sérülés okozásról, max egy kis elrettentéstől, amit kb minden meccsen látni. De mindig a kereteken belül. Pepének pl a híréhez képest meglepően kevés lapja volt karrierja során. Ő ugyanaz, mint Vini, egy eset beárnyékolja az egész karrierjét, és egy negatív spirálba kényszeríti, amiből lehetetlen szabadulni. Salah sérülésénél is legalább annyira hibás volt az egyiptomi, mint Ramos, sőt!
Jajj ne érts félre, hányinger keltő volt nekem Busi színészi teljesítménye és évekig "élvezhettük", plusz még valahol azt is elhiszem, hogy a két említett játékos tudott nagyon jól is játszani, nyilván nem a mókusok hordanak össze 150* spanyol és portugál válogatottságot, VB/EB címeket. Azt mondom, amikor leszállt a köd, akkor az nem sima durvaság volt, hanem vegyült alattomossággal és igen lehetett érezni, hogy néha az volt a cél, hogy az ellenfél ne maradjon a pályán.

Nekem ehhez képes a "hisztis kisgyerek heti show" Vinicius alakítások zavaróak és nevetségesek, de nem vérlázítóak, csak a világ változott meg, annyira egyen focistákat "gyártanak" mindenhol, hogy kisebb eltérések is felháborítóak, mint 15-25 éve.
Szerintem Vini 2000-2010 között "csak" egy hisztis értsd jól "hülyegyereknek" lett volna elkönyvelve, mondjuk aranylabda top5be se került volna egyszer sem, állítom sem Robbent, sem Di Maria, nyilván CR-t meg egyértelműen ki sem szorította volna a csapatból.
bence0330 írta:
Nálunk egy alattomos ember volt amióta focit nézek Alves, na ő volt az egyetlen ember a csapatunkban, akit nem állhattam akármilyen jó volt.
Róla inkább nem nyilatkozom, örökös eltiltást kapnék, mert nem tudom a sportteljesítményét figyelni a büntetőügye óta...
davi10 írta:
2025.01.11. 13:00:48
Sajnos a Barca Real topic még mindig nem működik, pedig hónapok óta jelezzük.
Úgyhogy a Barca - Real fórum ott van, ahol mi szeretnénk :D
Lehet hülyeséget kérdezek, de mi van, ha nyittok egy Classico 2.0 topicot? Megéri harcolni a régiért?
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.11. 13:00:48

Cseri írta:
2025.01.11. 12:29:48
Ez lett Barca-Real fórum? Az előző kb.25-50 hozzászólásnak mi köze van a topic témájához?
Sajnos a Barca Real topic még mindig nem működik, pedig hónapok óta jelezzük.
Úgyhogy a Barca - Real fórum ott van, ahol mi szeretnénk :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
epping
Barça B

2025.01.11. 12:48:05

davi10 írta:
2025.01.11. 12:26:46
epping írta:
2025.01.11. 12:18:00
Agyonrúgás? Maximum agyhelyen. :mrgreen: Kb. ez a színvonal. Én ezt inkább elengedem, semmi értelme. Azért csak Hala Madrid! :wink:
Csodálkoznék, ha tőlem hallottad volna először ezt a kifejezést, de már másodszor nem tudsz normálisan reagálni a válaszomra, úgyhogy szerintem ne csak ezt a témát engedd el...
Ugyanabban a stílusban reagáltam rád, ahogy te is előtte. A különbség csak annyi, hogy én nem akarlak győzködni.

Amúgy a felvetés jogos, már rég át kellett volna vinni másik topicba. Bár gondolom most amúgy is elhalt ez a társalgás.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.01.11. 12:42:33

bence0330 írta:
Ja, nálam is a Ramos-Pepe a foci legalja, ezt a két embert kb egész karrierjükre kellett volna eltiltani már elég hamar. Értem, hogy a focira más szabályok vonatkoznak, megvan a maga kis inerciarendszere, de a való világban súlyos jogi következményei lennének jónéhány megmozdulásuknak.

Nálunk egy alattomos ember volt amióta focit nézek Alves, na ő volt az egyetlen ember a csapatunkban, akit nem állhattam akármilyen jó volt. Benne megvolt ez az alattomos odarúgok a földön fekvőnek téma. Nem Pepe-Ramos szinten, de megvolt.
Az Ramos volt aki rátaposott Messi kezére? Amúgy nem hiszem, hogy ők ketten lettek volna a legalják, csak hát Real és sokall jobban előtérben vannak. Viszont tény, hogy undorító volt mind a két ember. Egymást múlták alul emberileg.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.11. 12:29:48

Ez lett Barca-Real fórum? Az előző kb.25-50 hozzászólásnak mi köze van a topic témájához?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.11. 12:26:46

epping írta:
Agyonrúgás? Maximum agyhelyen. :mrgreen: Kb. ez a színvonal. Én ezt inkább elengedem, semmi értelme. Azért csak Hala Madrid! :wink:
Csodálkoznék, ha tőlem hallottad volna először ezt a kifejezést, de már másodszor nem tudsz normálisan reagálni a válaszomra, úgyhogy szerintem ne csak ezt a témát engedd el...
Kép
epping
Barça B

Vininél persze, nincs egy konkrét eset, csak nem akartam annyira túlfogalmazni a mondatot. Nála valahol a valebciai botrány, meg a hídra felakasztott bábu körül mehettek menthetetlenül félre a dolgok. Meg a rasszizmus elleni küzdelemben vállalt szerepe sem használ (neki sem, meg a törekvésnek sem).

Értem én, hogy irritáló a csávó, ezt nem is vonom kétségbe, de ne röhögtessetek már, hogy erre az egyenrangú válasz a halálosfenyegetések tömege. A sok agysebész semmivel sem jobb, mint Vini. Pláne, ha figyelembe veszed a humanitárius tevékenységét. Én tartom, egy jószándékú srác, aki a pályán nem úgy viselkedik, ahogy kell, de ha nem utaznának rá anyázással, hergeléssel, kötekedéssel, folyanatosan, akkor nem lenne körülötte ez. Nem akarok senkit meggyőzni, csak leírom a véleményem. De ti sem tudok engem az ellenkezőjéről.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.11. 12:00:34

epping írta:
2025.01.11. 11:23:05
Semmi olyat nem csináltak, amiből ne történt volna rengeteg a futballpályán előtte is, utána is, csak nyilván az, hogy ezt egy Real Madrid játékos teszi 1000-szeresére felnagyítja. Ez a nagyság ára.
Ne haragudj már, de ez milyen érv? Gyilkosságból is rengeteg történt már, ez még nem mentesít senkit.

Nekem az meg elég szomorú, ha valakit arról kell győzködni, hogy a színészkedés meg a az ellenfél szándékos agyonrúgása egy lapon említhető-e.
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.01.11. 11:39:10

epping írta:
(...) de szó sem volt szándékos sérülés okozásról, max egy kis elrettentéstől, amit kb minden meccsen látni.
(...)
Ő ugyanaz, mint Vini, egy eset beárnyékolja az egész karrierjét
Egy eset? Ne legyünk már álszentek. Pepe és Ramos (meg Casemiro) abszolút hentes kategória volt, meccsenként volt komoly sérülést okozó belépésük. Ez a csak egy kis elrettentés meg pontosan az, amiért lapot kell adni. Mivel rettented el? Azzal, hogyha nem húzod félre a lábad, eltörik a sípcsontod? Vagy elszakad a térdszalagod? Vagy véresre rúgom a vádlid? Tényleg fociba illő tevékenység ez?

Vininél sem értem, melyik egyről beszélsz? A folyamatos dumálása? A folyamatos hisztije, amit meccsről meccsre letesz? Az, hogy az egész világon a madridistákat leszámítva mindenki elviselhetetlennek tartja? A csávó folyamat dobálja magát, odarúg, pofázik, hisztizik, hergeli a körülötte állókat, amivel a foci egyik szégyenfoltja a viselkedését illetően. Mi az az egy, amit kiemelnél nála? Mert én csak a mintát látom. És mielőtt félreértés esne, egy remek focista, ha olyan alázattal viselkedne, mint Ronaldinho tette, akkor csodálattal nézném és több, mint tiszteletreméltó lenne.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.11. 11:31:26

Zoldbela írta:
2025.01.11. 11:27:38
El Sie7e írta:
2025.01.11. 11:19:03
felesleges ebbe belemenni mert 2028-ig sorolhatná mindkét oldal a sérelmeit. Nálunk volt Ramos,Pepe nálatok volt Alves,Busquets,Mascherano,Suarez meg a fetrengések meg a Barca special a 10en körbevesszük a bírót. Úgyse győzzük meg egymást és értelmetlen is.

Se mosdatni se temetni nem kell semmit. Fiatal Pepe hülye volt, öreg Pepe pedig tanár. Egyik nem üti a másikat.
Miért ne mennénk bele két hentes értékelésébe egy Barcás fórumon?
Nyilván nem fogunk átmenni a Real Madrid hasonló oldalára feszkót szítani!
Hagyjuk már ezt az állandó "feszkó szítást"! Miért ne mondhatnák el a véleményüket, amíg normális mederben történik a beszélgetés? Ne sértődjünk már meg minden h.lyeségen, ami nem fér bele a saját narratívánkba! Az a fórum lényege, hogy beszélgetünk, ha mindenki mindenben egyetértene, az egésznek semmi értelme nem lenne.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.11. 11:27:38

El Sie7e írta:
felesleges ebbe belemenni mert 2028-ig sorolhatná mindkét oldal a sérelmeit. Nálunk volt Ramos,Pepe nálatok volt Alves,Busquets,Mascherano,Suarez meg a fetrengések meg a Barca special a 10en körbevesszük a bírót. Úgyse győzzük meg egymást és értelmetlen is.

Se mosdatni se temetni nem kell semmit. Fiatal Pepe hülye volt, öreg Pepe pedig tanár. Egyik nem üti a másikat.
Miért ne mennénk bele két hentes értékelésébe egy Barcás fórumon?
Nyilván nem fogunk átmenni a Real Madrid hasonló oldalára feszkót szítani!
epping
Barça B

2025.01.11. 11:23:05

Semmi olyat nem csináltak, amiből ne történt volna rengeteg a futballpályán előtte is, utána is, csak nyilván az, hogy ezt egy Real Madrid játékos teszi 1000-szeresére felnagyítja. Ez a nagyság ára. Az utóbbi évek 6 BL győzelme csak a madridistáknak kedves, mindenki másból ellenérzést vált ki, ez a dinasztiák sorsa a sportban. (Ugyanez igaz a 2009-2011-2015 (?) Barcára is.) Én nem bánom, élveztem minden pillanatát.

Meggyőzni nem tudjuk egymást, ez egyértelmű, meg szerintem nem is akarjuk.
El Sie7e
Jugador d'estrella

davi10
Llegenda del Barça

2025.01.11. 11:10:10

Fú basszus... Kereteken belül volt, hogy Pepe a földön fekvő embert rugdossa? Meg hogy Ramos annyira elkattant, hogy Messi-vel együtt a saját csapattársát is lerúgja aztán még nekiáll Puyol-t lökdösni? És ezek csak olyan szempontból "egyszeri esetek", hogy más meccsen Pepe nem rugdosott földön fekvő játékost, de emellett még rengeteg vállalhatatlan megmozdulása volt, csak ez maradt fent a leginkább, mert ez volt a legdurvább.

Értem én, hogy ki kinek szurkol, de azért nem kell ennyire hazabeszélni. Nyilván mondjuk ahogy Busi a földön fekve kipillant a bíróra az nem sok Barca szurkolónak szép emlék, de ezt összehasonlítani Pepe meg Ramos elborulásaival komolytalan.
Kép
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.01.11. 11:02:25

epping írta:
Pepének pl a híréhez képest meglepően kevés lapja volt karrierja során. Ő ugyanaz, mint Vini, egy eset beárnyékolja az egész karrierjét, és egy negatív spirálba kényszeríti, amiből lehetetlen szabadulni. Salah sérülésénél is legalább annyira hibás volt az egyiptomi, mint Ramos, sőt!
Jól van, ne számoljuk a lapokat a Reálban, a másik hentes Angliában hamar kiszóródott piros lapokkal. Kázmér meglepődött nagyon, amikor osztották neki a piros lapokat olyan tevékenységekre, amiért a Reálban még csak sárga sem járt.

Salah sérülése meg... Karaté fogással gyűrte maga alá Ramos, esélye sem volt elkerülnie a sérülést.
epping
Barça B

Troym írta:
2025.01.11. 10:26:17
Pepe volt, aki miután felrúgta a csatárt 16oson belül, meg biztos, ami biztos alapon kb háromszor hátbarúgta, nem? (Talán Getafe meccs lehetett) Plusz ködös emlékeim szerint kb 4-5 évvel Mourinho után hagyta el Madridot, de nem rémlik, hogy utána kevésbé lett volna durva és időnként alattomos is.

Nálam ő a legalja és Ramos se sokkal jobb, bennük nem egyszer érezni lehetett, hogy szándékosan sérülést akartak okozni, időnként sikeresen. (Salah BL döntő nekem nagyon emlékezetes, meg ahogy vadásztak Messzire)
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, nem is látom értelmét belemenni, pláne feltépni a régi sebeket, de Pepe és Ramos pont annyira volt durva, mint amennyire a Barca színész-gárda abban az időben. Elvitathatatlan, hogy mindkettőnek volt alapja, de azáltal, hogy mennyire kiélezett volt akkoriban a rivalizálás, a szurkolók belekapaszkodtak mindenbe is, és természetesen mindent felnagyítottak az égig. Kemények voltak ( ,lehet használni akár a durva szót is, preferenciától függően), mert nyerni akartak, de szó sem volt szándékos sérülés okozásról, max egy kis elrettentéstől, amit kb minden meccsen látni. De mindig a kereteken belül. Pepének pl a híréhez képest meglepően kevés lapja volt karrierja során. Ő ugyanaz, mint Vini, egy eset beárnyékolja az egész karrierjét, és egy negatív spirálba kényszeríti, amiből lehetetlen szabadulni. Salah sérülésénél is legalább annyira hibás volt az egyiptomi, mint Ramos, sőt!
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.11. 10:48:46

Pepe Mourinho alatt elmeroggyant volt de utána nagyon durván letisztult. Ancelotti majd Zidane alatt és a válogatottban hatalmas tanár volt egészen 41! éves koráig. Sajnos a korai tevékenysége megbélyegezte de a mai felhozatalban a világ legjobb védője lenne. Ancelotti alatt amikor kinövesztette a haját elképesztő volt. Az volt a peak nála és jobb volt mint Ramos és Varane. Mindenki a balhéjaira emlékszik de amit a Portoban és a válogatottban is csinált ennyi idősen az egészen elképesztő volt. Akár a mostani eb-n is fantasztikus volt. 41 évesen a hosszabbításokban miket mentett.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Ja, nálam is a Ramos-Pepe a foci legalja, ezt a két embert kb egész karrierjükre kellett volna eltiltani már elég hamar. Értem, hogy a focira más szabályok vonatkoznak, megvan a maga kis inerciarendszere, de a való világban súlyos jogi következményei lennének jónéhány megmozdulásuknak.

Nálunk egy alattomos ember volt amióta focit nézek Alves, na ő volt az egyetlen ember a csapatunkban, akit nem állhattam akármilyen jó volt. Benne megvolt ez az alattomos odarúgok a földön fekvőnek téma. Nem Pepe-Ramos szinten, de megvolt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.01.11. 10:26:17

Pepe volt, aki miután felrúgta a csatárt 16oson belül, meg biztos, ami biztos alapon kb háromszor hátbarúgta, nem? (Talán Getafe meccs lehetett) Plusz ködös emlékeim szerint kb 4-5 évvel Mourinho után hagyta el Madridot, de nem rémlik, hogy utána kevésbé lett volna durva és időnként alattomos is.

Nálam ő a legalja és Ramos se sokkal jobb, bennük nem egyszer érezni lehetett, hogy szándékosan sérülést akartak okozni, időnként sikeresen. (Salah BL döntő nekem nagyon emlékezetes, meg ahogy vadásztak Messzire)
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.11. 07:27:16

Asensi írta:
2025.01.11. 00:54:06
Csodálkozok. Hogy kerülhetett egy sorba Pepe neve azzal a szóval, hogy példakép? Ha rajtam múlt volna 15 éve minden sporttevékenységtől végleg eltiltottam volna. Oké nem volt elegáns egy disznófejet bedobni a pályára, de mégse kellett volna a madridistáknak válaszul egy hentest küldeni.
Mourinho alatt aljasan játszott. Utána viszont tudtommal nem volt sok balhéja, a Portoban és a válogatottban sem. Viniciushot képest írtam, akinek minden meccsen balhézik, és arra nem is elég ez a kifejezés.
Asensi
Jugador del Barça

2025.01.11. 00:54:06

FcBarcelona1 írta:
2025.01.10. 18:59:41
Vinicius nagyon ellenszenves figura számomra is. Nekem Ramos Casemiro és Pepe hozzá képest egy példakép.
Csodálkozok. Hogy kerülhetett egy sorba Pepe neve azzal a szóval, hogy példakép? Ha rajtam múlt volna 15 éve minden sporttevékenységtől végleg eltiltottam volna. Oké nem volt elegáns egy disznófejet bedobni a pályára, de mégse kellett volna a madridistáknak válaszul egy hentest küldeni.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.10. 20:27:36

Troym írta:
2025.01.10. 20:10:17
Yamal milyen kategória egy Madrid drukkernek? Objektíven próbálva nézni se nem lehet túl negatív, se túl pozitív, talán a médiafelhajtás nagyobb körülötte, mint kéne, viszont azt meg nem ő generálja, inkább az újságírók, de az a része gondolom ellenszenves egy ellenfélnek.
A média borzalmas körülötte. 17 éves mindenki nyugodjon meg, hagyják békén. A média rettenet ellenszenves a játékos egyenlőre semleges. Nyílván jó és tehetséges de közel sem az mint amit a média sugallna. Nuevo Messi meg sose látott ez meg az. Ezek egyszeri dolgok voltak de ugye mindig ezeket kell erőltetni a kattintásért. Egyenlőre 17 éves. Amit csinál jól csinálja de visszakérdezek, hogy pár év alatt miben tud még fejlődni? Sebesség kb adott, most se annyira cselezget mintsem inkább az üres területeket játsza be, jól passzol, jöhet kis izom rá, a tapasztalattal a döntés hozatal és helyzetkihasználás is kicsit javul. Kb ez a plafonja vagy van valami amit még senki se lát? Esetleg a játéka is teljesen átalakul? Majd kiderül. 17 éves és vigyázni kéne rá ebben a korban mert annyi minden félremehet és láttuk már hogy alakultak a tinisztárok. 26 éves korukra rottyon voltak. A klub érdeke lenne jobban védeni de szerintem félre mentek vele és már túl nagy franchise, hogy visszavegyenek belőle.

Majd meglátjuk 24 évesen mi lesz. Bármerre mehet a karrierje.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.10. 20:10:17

El Sie7e írta:
2025.01.10. 19:11:11
Hozzátok meg utálnátok :mrgreen: de Vini a balszélre nagyot menne. Vagy amire 10 éve ki van éhezve a keret Fede vagy Cama középre energiának.
Nekem személy szerint inkább Camavinga kéne, mert középpályán és balhátvédben jó lehetne. Nálam Balde minimum 1 szinttel, GM meg sok szinttel a kívánt minőség alatt van és vkp poszton Casadoban is többet igyekeznek belelátni, mint ami. Ő egy frankó kiegészítő játékos, csak nem több.

Yamal milyen kategória egy Madrid drukkernek? Objektíven próbálva nézni se nem lehet túl negatív, se túl pozitív, talán a médiafelhajtás nagyobb körülötte, mint kéne, viszont azt meg nem ő generálja, inkább az újságírók, de az a része gondolom ellenszenves egy ellenfélnek.
epping
Barça B

2025.01.10. 19:16:51

FcBarcelona1 írta:
2025.01.10. 18:59:41
epping írta:
2025.01.10. 18:48:36
Mindenki elfogult a saját klubja mellett.
Vinicius nagyon ellenszenves figura számomra is. Nekem Ramos Casemiro és Pepe hozzá képest egy példakép.
Próbálom objektíven megítélni a viselkedését de nehéz.
Maffeo esetnél pl. Maffeo hergelte már a meccs előtti nyilatkozatával. A Valencia kapusa is piszkálta. Azért a szabályokkal tisztában kell lenni, és nem egyszer ki kellett volna már állítani a viselkedése miatt, és akkor lehet sikerülne visszafogni.
Amúgy a helyetekben én is eladnám a francba, a helyére pedig hoznám Wirtzet vagy Musialat, vagy Haalandot, ha Mbappe kimegy szélre.
De Barca szurkolóként remélem ragaszkodtak hozzá :)
Örülhetsz (és én is madridistaként), mert nem lesz eladva. Tőlünk csak olyan játékos távozik, aki kifejezetten menni akar, a többiek játszanak, vagy csak lepörgetik a szerződésüket, de nincsenek elhatjva. Musialaról és Wirtzről már megírtam a véleményem, nem igazán lenne helyük. Haalandra sem gondolom, hogy szükségünk lenne, inkább várjuk meg mi lesz Endrickkel. Amúgy szerintem a vezetőség utóbbi időszaka alapján Vini távozása esetén sem igazolna játékost előre; balra M'Teknőc/ Rodrygo, középre pedig Rodrygo/Endrick/akár Belli mehetne. Hátra kell 3-4 ember, és középre 1-2.
Válasz küldése