epping írta: ↑2025.01.11. 10:49:05
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, nem is látom értelmét belemenni, pláne feltépni a régi sebeket, de Pepe és Ramos pont annyira volt durva, mint amennyire a Barca színész-gárda abban az időben. Elvitathatatlan, hogy mindkettőnek volt alapja, de azáltal, hogy mennyire kiélezett volt akkoriban a rivalizálás, a szurkolók belekapaszkodtak mindenbe is, és természetesen mindent felnagyítottak az égig. Kemények voltak ( ,lehet használni akár a durva szót is, preferenciától függően), mert nyerni akartak, de szó sem volt szándékos sérülés okozásról, max egy kis elrettentéstől, amit kb minden meccsen látni. De mindig a kereteken belül. Pepének pl a híréhez képest meglepően kevés lapja volt karrierja során. Ő ugyanaz, mint Vini, egy eset beárnyékolja az egész karrierjét, és egy negatív spirálba kényszeríti, amiből lehetetlen szabadulni. Salah sérülésénél is legalább annyira hibás volt az egyiptomi, mint Ramos, sőt!
Jajj ne érts félre, hányinger keltő volt nekem Busi színészi teljesítménye és évekig "élvezhettük", plusz még valahol azt is elhiszem, hogy a két említett játékos tudott nagyon jól is játszani, nyilván nem a mókusok hordanak össze 150* spanyol és portugál válogatottságot, VB/EB címeket. Azt mondom, amikor leszállt a köd, akkor az nem sima durvaság volt, hanem vegyült alattomossággal és igen lehetett érezni, hogy néha az volt a cél, hogy az ellenfél ne maradjon a pályán.
Nekem ehhez képes a "hisztis kisgyerek heti show" Vinicius alakítások zavaróak és nevetségesek, de nem vérlázítóak, csak a világ változott meg, annyira egyen focistákat "gyártanak" mindenhol, hogy kisebb eltérések is felháborítóak, mint 15-25 éve.
Szerintem Vini 2000-2010 között "csak" egy hisztis értsd jól "hülyegyereknek" lett volna elkönyvelve, mondjuk aranylabda top5be se került volna egyszer sem, állítom sem Robbent, sem Di Maria, nyilván CR-t meg egyértelműen ki sem szorította volna a csapatból.
bence0330 írta: ↑2025.01.11. 10:41:25
Nálunk egy alattomos ember volt amióta focit nézek Alves, na ő volt az egyetlen ember a csapatunkban, akit nem állhattam akármilyen jó volt.
Róla inkább nem nyilatkozom, örökös eltiltást kapnék, mert nem tudom a sportteljesítményét figyelni a büntetőügye óta...
davi10 írta: ↑2025.01.11. 13:00:48
Sajnos a Barca Real topic még mindig nem működik, pedig hónapok óta jelezzük.
Úgyhogy a Barca - Real fórum ott van, ahol mi szeretnénk
Lehet hülyeséget kérdezek, de mi van, ha nyittok egy Classico 2.0 topicot? Megéri harcolni a régiért?