Ez amúgy elgondolkodtató.dinnyesz írta: ↑2023.08.10. 19:14:58Nagyon érdekesnek gondolom a regisztrációs problémákat. Kíváncsi lennék mi volt a megvalosithatosagi tervben, mert szerintem több olyan tétellel gazdagottunk, ami valószínű nem volt betervezve. Több olyan játékos került eladásra most nyáron, akik után kaptunk pénzt, illetve Dembélé is elment, több fiatal is elment. 2 játékos maradt, akiket egyelőre nem sikerült eladni, ebből szerintem 1 még sikerülni fog. Ennek ellenére itt van augusztus közepe és még mindig nincsenek sokan regisztrálva. Biztosan meg fogják oldani valahogy, ettől nem tartok,
Mindenki nyugodt, és 100 cikk lehozza, hogy mindenki regisztrálva lesz, itt a fórumon is mindenki leírja, hogy úgyse lesz gond, de ha mondjuk jelenleg a 8 szerződésből 5-öt tudnánk regisztrálni, azt miért nem tesszük? Mit nyerünk? Gündo szerződése pl szombatra hatályát veszti, ha addig nem regisztráljuk.
Nekem egyértelmű, hogy mind a nyolcat nem tudjuk regisztrálni, különben csak megtettük volna már, de még így se értem, mert Inigo sérült, az övé tuti ráér, SR meg csak tud ekkora áldozatot hozni kapitányként.
Miért jó ezt az utolsó percre hagyni?