Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fény jó. Pécsen tavasszal egyetemi napokon az istennek se bírtam berúgni, pedig már duplatequiláztunk hajnal 3kor de semmi haszna nem volt, aztán megtaláltuk a fényes pultot....volt 12 féle, mindből ittam kettőt.Initom írta:Igyatok fénytjó az szörpbe,de nesteaba is. Ha nagyon eldurvult a buli akkor még Jagerbe
1 üveg több embert is képes lehet eltenni,bár amikor megszokod nehezebb
jó pálinka, rossz pálinka...recrea írta:...
Ebből meg már szerencsére kinőttemS.Agüero írta:Ilyenkor szokott az jönni, hogy "B*zi, aki nem iszik!"Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.![]()
Ilyenkor szokott az jönni, hogy "B*zi, aki nem iszik!"Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.
Tanúsíthatom!recrea írta:Aki szerint büdös a házi pálinka vagy öklendezik tőle, az még sosem ivott jó pálinkát.
Apám olyan kajszit csinál, h baráti körben először szép szóval könyörögnek, aztán fenyegetnek, h adjak el nekik 6000-ért, de nem tudok, mert nincs mennyiség, azt az évi 20-25 litert megisszuk mi
én kóstoltam már bőven combos árkategóriájú, 47328x aranyérmes árpád prémiumot, matheus spiritet, márton és lányait, báró harruckernt, pont olyan ihatatlanok voltak mint apám mindent bele cuccarecrea írta:Aki szerint büdös a házi pálinka vagy öklendezik tőle, az még sosem ivott jó pálinkát.
Hasonlóan recreahoz a sört/bort az ízéért iszom, annyira kellemes, amikor megkóstolsz egy portert és a végén érzed a kávés ízvilágot, vagy egy caberne franc-nak a semmivel sem összehasonlítható íze.recrea írta:Jó sör, jó bor, jó pálinka...én szinte csak ezeket iszom, jager, ha olyan banda van, aki azt tolja. Nekem már nem célom, h kiüssem magam, csak úgy sikerül![]()
Ezeket az ízükért, meg a hangulatért iszom, van olyan barátom, aki nem szereti az alkoholt, csak azért issza, h berúgjon. Én spec imádom a sör/bor ízvilágát
nyugi, nem vagy egyedül én 36 vagyok és 6 éve nem ittam egy kortyot sem, mondjuk nem azért mert akartam, hanem mert tiloszola8787 írta:29 éves magyar férfi vagyok és utálom az alkoholt, kileszek toloncolva
hát kb.visca el barca írta:főleg az itthon népszerű sierra tequila mellé, aminek annyi köze van a tequilához mint AG-nek a focihozTromort77 írta:De csak a gyenge fajta tequilazás kapcsán alakult ki ez a só+cirom dolog
bár itthon nem sok helyen kapni, próbáld ki a black spiced verzióját, az egyik legjobb fűszeres rum amit valaha ittamTromort77 írta:Amúgy én mostanában a Captain Morgan-re álltam rá.
főleg az itthon népszerű sierra tequila mellé, aminek annyi köze van a tequilához mint AG-nek a focihozTromort77 írta:De csak a gyenge fajta tequilazás kapcsán alakult ki ez a só+cirom dolog
Nem értem az összefüggéstzola8787 írta:Csakis azokat az embereket tudom megérteni, hogy a fideszre szavaznak, akik havonta nettó minimum 250-et megkapják heti max 40 óra munka után, juttatások nélkül. A többi pedig mazochista.