Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát de ezt hívják musical-neklui1698 írta: A színészek jók voltak, viszont a film maga egyáltalán nem tetszett.
Baromi színpadi volt (nem tudom, hogy direkt-e?), illetve oké hogy musical, de nagyon irritáló volt mikor teljesen oda nem illő jelenetekben ordítva dalolásztak a szereplők.
Egyébként én kicsit csalódtam, talán túl monumentálisra akarták megcsinálni ezt a harcot, de maguk a harcművészeti elemek egyáltalán nem tűntek különlegesnek. Ilyen szempontból a 2. elején az a tömegverekedés sokkal maradandóbb volt.lui1698 írta:Most jön a 3. Alig várom a nagy harcot. Eszméletlenül durva, én imádom, főleg amikor elindulnak és megszólal ez: http://youtu.be/iUIBo4U9mj0
én is 00:01-kor jövök xDDDDD am kb amit most leírtál azzal egyet is értek. Pontszámban issjd írta:The Last Stand
Egész jó kis vígjáték, nem csalódtam a koreai rendezőben. Nagyon profi, akciójelenetek és a fényképezés nagyon a helyükön vannak és még a poénok is jók. Egyedül talán a hosszú felvezetés és az irtó gáz szövegkönyv a zavaró, de nem bántam meg, h beültem rá.
7,5-8/10
(hnap lesz róla kritika is a blogon)
szerk.: ja és a végén: a svájci bankszámlák már nem olyan titkosak
Mondanom sem kell, bár nem szánták poénnak, az egész mozi dőlt a röhögéstől
Ilyenkor úgy elképzelem, hogy milyen jelenet játszódhatna le, ha egy ilyen tipikus alabamai, gyökér, suttyó redneck csapat a sáros furgonnal, meg a kockás ing-gumicsizma-több hetes szakáll-mellény-karabély kombóval meglátnák ezeket...
Ha már Avatar a téma, akkor ezmessideco írta:Hí, Avatar, de meg kellene nézni full HD-ban (1080p), vagy esetleg a 3d moziban
sok szeretettel neked:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... q00mCqBMY8
az a vicc, h ezek nagyrésze nekem is eszembe jutott a film nézése közben. mindazonáltal értelmetlennek találom az egészet, mert a mátrixtól kezdve egészen a gyűrűk ura trilógiáig, millió filmről lehetne ilyet csinálni...messideco írta:Hí, Avatar, de meg kellene nézni full HD-ban (1080p), vagy esetleg a 3d moziban
sok szeretettel neked:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... q00mCqBMY8
khm.. most mondanék valamit, de inkább maradjunk annyiba, hogy jó nekedsalas9 írta:NemREMY írta:most megyek megnézni, de te hogy láttad?külföld?
Rengeteg ismerősöm dolgozik a moziban, illetve a főnököt is ismerem, és beültem a "próbára"
most megyek megnézni, de te hogy láttad?salas9 írta:Tegnap este megnéztem az Erőnek erejével (The Last stand) című filmet. Nekem tetszett a film, de a szokásos amerikai. Megszökött kartel, lövöldözés, FBI, üldözés... Schwarzenegger-t nem szeretem, de Johnny Knoxville feldobjaHa valakit érdekel, ma estétől játsszák a mozikban.
Osztályzatom: 6,5/10
hát nem tudom, de za a táncoló nő is mintha Disney lenne, de te tudodmessideco írta:Vessetek a mókusok elé, ha értem, hogy miről van szóannyira szürrealista és egyben elvont, hogy csak na. Disney csak a színekért felelt szerintem
Valóban kiváló alkotás, engem nagyon meglepett Kutcher, meg úgy en bloc a film is anno. Azonban ha ajánlhatom ,a folytatásait baromi nagy ívbe kerüld, egytől - egyig (azt hiszem 2 másik rész van) nézhetetlenek.messideco írta:Pillangó-hatás
Még egyszer láttam, kb. öt éve, vagy hat, haverokkal, és csak felét.Szóval ez elég indok lehet, hogy újra megnéztem.
Nagyon vagány, bár sok helyen és sok féleképp feldolgozták ezt a témát, de ez a film sokkal kommerszebb, ezáltal élvezhetőbb is szvsz.
Nem untam egy percét sem, és amikor megszólal az Oasis, jött, hogy még nézzem három órán keresztül.
Most a cselekményt nem taglalom, de világos a számomra
Jó filmélmény volt,
9/10
Szerintem ebből nem lehetett többet kihozni a történelmi háttér miatt. Ennek ellenére sokkal jobb az amerikai meg az angol kosztümös - romantikus drámáktól, amelyek csak a nyálas szerelmi szálat részesítik előnyben, és nem igazán a történelmet, vagy a koreszmét .sjd írta:Jó, akkor hogy fogalmazzam meg? Láttam már filmen. Ilyen történelmi háttérrel, ilyen konfliktusokkal, ilyen karakterekkel. Hogy mást ne mondjak, a Lincoln is 90%-ban hasonló konfliktusokra épül (igaz, hogy a körítés teljesen más). Szóval lehet, h a sztoriban ennyi volt az adottság, de ez még nem változtat azon, hogy nem mondott újat. És nekem ez hiányzott belőle nagyon.sjay írta:A sárgázásra: Egyértelmű hogy láttad már valahol, mivel 1. Teljes mértékben igaz történelmi személyiségeket dolgoz fel a film, 2. sok ország járt hasonlóan ebben a korban (elég ha csak a lengyel forradalmat említem, aminek kb. ugyan ez lett a vége).
Jó, akkor hogy fogalmazzam meg? Láttam már filmen. Ilyen történelmi háttérrel, ilyen konfliktusokkal, ilyen karakterekkel. Hogy mást ne mondjak, a Lincoln is 90%-ban hasonló konfliktusokra épül (igaz, hogy a körítés teljesen más). Szóval lehet, h a sztoriban ennyi volt az adottság, de ez még nem változtat azon, hogy nem mondott újat. És nekem ez hiányzott belőle nagyon.sjay írta:A sárgázásra: Egyértelmű hogy láttad már valahol, mivel 1. Teljes mértékben igaz történelmi személyiségeket dolgoz fel a film, 2. sok ország járt hasonlóan ebben a korban (elég ha csak a lengyel forradalmat említem, aminek kb. ugyan ez lett a vége).
A sárgázásra: Egyértelmű hogy láttad már valahol, mivel 1. Teljes mértékben igaz történelmi személyiségeket dolgoz fel a film, 2. sok ország járt hasonlóan ebben a korban (elég ha csak a lengyel forradalmat említem, aminek kb. ugyan ez lett a vége).sjd írta:
Szerintem ez a "haladó szellemiség legyőzetik a konzervatív és gonosz hatalom által" dolog eléggé lerágott csont. A kivégzés, az, hogy végül mégis elindul a pozitív változás mind előre kiszámítható fordulat volt. Abszolút az volt az érzésem, hogy ezt már láttam valahol. A karakterek viszont tényleg jól voltak árnyalva, nekem különösen is tetszett ez viszont. (Úgy néz ki, nekem van egy ilyen defektem, hogy jobban szeretem a nem egyértelműen jó/rossz szereplőket) De mint írtam, újat nem mondott a film.