Championship/Football Manager
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem az angol kiscsapatokkal megéri kezdeni, ott van rengeteg pénz, lehet egy jó kis csapatot csinálni. Na az izgalmas. Ha ráunok a Spursös karrierre, akkor valszeg valami másodosztályú angol csapatnál kezdek. 

- VictorValdes19
én melyik klubbal kezdjek karriert sztetek(főleg kovikámtól kérdem
)
Barcával 2 évet lenyomtam nem volt olyan nagy kihívás,Spanyol Szövetségi kapitány ként megnyertem az EB-t ráis untam utánna következett a Roma első szezonomba az olazs szuperkupát elbuktam a bajnokságba éppen második lettem,BL-be kivertem az Ajaxot és a Manchestert(ez elég kemény meccs volt
)az elődöntőbe viszont kikaptam az Inter ellen az Olasz kupát megnyertem második szezonból csak az Olasz Szuperkupát játszottam le azt megnyertem
Aztán kezdtem a Vasassal eggyet itt is a változatosság kedvéért 1 év után meguntam
Bajnokságba 2-ik kupát megnyertem.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Llegenda del Barça
Hogy hogy nem kaptál pénzt? Én néztem a Nantes-t, anyagilag jobban is állnak mint én, a klub összértéke 40M euró körül van, míg a Le havre csak 12 körül. Így is kaptam 600 000 eurót, ebből vettem egy figyelőm által minőséginek vélt támadó kp-t 100ért (Tibi Balan), továbbá leszerződtettem Milenkovic-ot ingyen. Egyébként még így is tudtam volna 3 minőségi játékost INGYEN elhozni, csak a fizut nem akartam túlnyomni. Inkább a személyzetbe igazoltam, őket átalakítottam rendesen.Victor_Valdes írta:Nah kezdtem egyet az Fc Nantes-sel.Pénz nincs a keret viszonylag fiatal és jó.A média az 1. helyre vár ,remélem jól tippeltek.
-
Befejeztem második szezonomat a Tottenhamnál. Hát, mit is mondjak? Kumma jól sikerült. Bajnokságban kb. a 25.-30. fordulóig reménykedtem, hogy meglesz legalább a 2. hely. Rohadtul egybe volt a mezőny, végül a United, és a Liverpool kipukkadt, a Chelsea egy kis időre elszállt, így hát az Arsenal volt a legfőbb ellenfelem. Sokáig ők voltak a listavezetők, aztán a szuperrangadón, meglepően simán átléptem őket. Utána már kezemben volt minden. Meg is lett a győzelem. 93 pontot szereztem. Nem rossz.
FA Kupában, - ahhoz képest, milyen ellenfeleket kaptam - simán jutottam a döntőbe, ahol természetesen a mákos ágon menetelő Manchestert kaptam. Ott is meglett a győzelem. Hatalmas meccs volt 3-3 után, büntetőkkel nyertem.
Hogy ne legyen teljes az öröm, a BL-ben, habár viszonylag könnyű ágon mehettem a döntőbe (Zaragoza, Sporting, Ajax), az Inter sajnos megállított.
Na sebaj, kb. ennyi volt a szezon, összességébe fantasztik, jöhet a 3. év. Nem hiszem, hogy venni fogok valakit is, viszont rengetegen fognak távozni.
FA Kupában, - ahhoz képest, milyen ellenfeleket kaptam - simán jutottam a döntőbe, ahol természetesen a mákos ágon menetelő Manchestert kaptam. Ott is meglett a győzelem. Hatalmas meccs volt 3-3 után, büntetőkkel nyertem.
Hogy ne legyen teljes az öröm, a BL-ben, habár viszonylag könnyű ágon mehettem a döntőbe (Zaragoza, Sporting, Ajax), az Inter sajnos megállított.
Na sebaj, kb. ennyi volt a szezon, összességébe fantasztik, jöhet a 3. év. Nem hiszem, hogy venni fogok valakit is, viszont rengetegen fognak távozni.
- Victor_Valdes
Nah kezdtem egyet az Fc Nantes-sel.Pénz nincs a keret viszonylag fiatal és jó.A média az 1. helyre vár ,remélem jól tippeltek.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Victor_Valdes
Te éppen kivel vagy?Zozzy 5 írta:Kezdj kiscsapattal de állítsd be a hírneved az elején kontinentálisra /válogatott futballista/ és ha esetleg 2 év után nem tudtál komoly eredménykeet elérni akkor is tovább tudsz állni valahova a neved miatt és újat kezdeni se kell.Victor_Valdes írta: Nekem az a bajom hogy nagyon ritka hogy 2 idénynél többet csináljak, mert ráunok.Sajna.Nem tudok egy helyen megállapodni
Megpróbálom én is velük.
-
- Llegenda del Barça
Kezdj kiscsapattal de állítsd be a hírneved az elején kontinentálisra /válogatott futballista/ és ha esetleg 2 év után nem tudtál komoly eredménykeet elérni akkor is tovább tudsz állni valahova a neved miatt és újat kezdeni se kell.Victor_Valdes írta: Nekem az a bajom hogy nagyon ritka hogy 2 idénynél többet csináljak, mert ráunok.Sajna.Nem tudok egy helyen megállapodni
- Victor_Valdes
Nekem az a bajom hogy nagyon ritka hogy 2 idénynél többet csináljak, mert ráunok.Sajna.Nem tudok egy helyen megállapodniZozzy 5 írta:Ha sok pénze van egy csapatnak, akkor tökmind1 kivel vagy, nincs kihívásVictor_Valdes írta: Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?
Feltételek:-sok pénz, viszonylag jó játékosok
Próbálj egyet kiscsapattal, élvezetesebb

- Victor_Valdes
Az enyém meg a Le mans.tenkl írta:rb salzburg:D az én felfedezett csapatom:D
-
- Llegenda del Barça
Ha sok pénze van egy csapatnak, akkor tökmind1 kivel vagy, nincs kihívásVictor_Valdes írta: Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?

rb salzburg:D az én felfedezett csapatom:D

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- Victor_Valdes
A Napoli nekem nem jött be.kovinho írta:Napoli, Tottenham, Aston Villa.Victor_Valdes írta:Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?
A Tottenhammal már nyomtam 1 félévet lehet ők lesznek a nyertesek.
Aston villával még nem is próbálkoztam....
- Victor_Valdes
További igazságtalanság:
A Bl csoportom:Roma,Barca,Werder,Porto
De igy se tudott kib@szni velem a játék mert minden meccsem behuztam
A Spanyol 1. oszályba 1 döntetlenem van a többi győzelem.
Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?
Feltételek:-sok pénz
, viszonylag jó játékosok
A Bl csoportom:Roma,Barca,Werder,Porto
De igy se tudott kib@szni velem a játék mert minden meccsem behuztam
A Spanyol 1. oszályba 1 döntetlenem van a többi győzelem.
Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?
Feltételek:-sok pénz

Vegyél helyette másikat...
Most is csalódtam egy kicsit a játékban. A jelenlegi Seria A tabellaelső (ASR) és a PL-vezető Arsenal sem jutott tovább a BL-ből, így beestek UEFA-ba. Mindezt úgy, hogy Sahtarok és Galaták mentek tovább.
Ez még nem is lett volna baj, de negyeddöntőbe megkaptam a londoniakat, oda vissza vertek (0-1 és 2-1... Defoe idegenben, alapvonalról lőtt gólt
). Persze ha őket vertem volna akkor megkapom a Romat. Pedig örültem, mert a Fiorentinát és az Ajaxot búcsúztattam előtte.
"Normál" körülmények között azért jóval nagyobb esélyem lett volna. És csak azért sajnálom, mert nagyon úgy fest tuti benne leszek az első 4-be, így BL-be indulok, csoportból illik továbbmenni, akkor már az UEFA-kupa ugrott, BL-t meg nem hiszem, hogy megnyerem. Pedig érhetnék el nemzetközi sikereket is... Szal' nagyon úgy fest Atleticós karrierembe csak egy CdR eshet le. Most játszok döntőt az Real ellen.
(Bugos Barcát senki nem fogja meg a bajnokságban)
A sorsolás nálam is jó, Arseanl otthon, majd idegen, Real otthon, majd semleges, Barca otthon, Valencia idegen, Sevilla otthon. De látom nem egyedi eset, ilyenre azért figyelhetnének. Itt akkorát lehet bukni, mint egy ház.

Most is csalódtam egy kicsit a játékban. A jelenlegi Seria A tabellaelső (ASR) és a PL-vezető Arsenal sem jutott tovább a BL-ből, így beestek UEFA-ba. Mindezt úgy, hogy Sahtarok és Galaták mentek tovább.

A sorsolás nálam is jó, Arseanl otthon, majd idegen, Real otthon, majd semleges, Barca otthon, Valencia idegen, Sevilla otthon. De látom nem egyedi eset, ilyenre azért figyelhetnének. Itt akkorát lehet bukni, mint egy ház.

Hogy lehet egy sérülékeny játékost kevésbé sérülékennyé tenni,-Diarra minden héten megsérül....
Hogy lehet másik csapatot irányitanom?
+-ik idény vége és eddig minden hoztam már csak a Barca elleni BL elödöntő és Manu elleni döntő és állnék tovább ha ven egy mód rá?
Hogy lehet másik csapatot irányitanom?
+-ik idény vége és eddig minden hoztam már csak a Barca elleni BL elödöntő és Manu elleni döntő és állnék tovább ha ven egy mód rá?
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
És vége az offline karrierem első szezonjának.

Örülök is meg nem is. Ha azt nézem hogy a 17. fordulóban még a 20. helyen álltunk, akkor nem rossz ez az 5. hely, de ha azt hogy a 35. fordulóban a 3. helyen, akkor elszomorító.
Minden az utolsó fordulóban dölt el, sajnos mindkét előttem végző nyerte meccsét, akárcsak mi. Pedig az ellenfelem /SC Bastia/ mindent megtett hogy ne győzzek, lerúgta mindhárom támadómat /Priskin, Leonardo, Fernandinho/, de így sem úszta meg és 2-0ra győztem. Sajnos hiába.
:(
Remélem nem rúgnak ki, és jövőre ismét velem szállhat az Ardennes harcba a feljutásért. Mert jövőre sikerülni fog!!!!

Örülök is meg nem is. Ha azt nézem hogy a 17. fordulóban még a 20. helyen álltunk, akkor nem rossz ez az 5. hely, de ha azt hogy a 35. fordulóban a 3. helyen, akkor elszomorító.

Minden az utolsó fordulóban dölt el, sajnos mindkét előttem végző nyerte meccsét, akárcsak mi. Pedig az ellenfelem /SC Bastia/ mindent megtett hogy ne győzzek, lerúgta mindhárom támadómat /Priskin, Leonardo, Fernandinho/, de így sem úszta meg és 2-0ra győztem. Sajnos hiába.

Remélem nem rúgnak ki, és jövőre ismét velem szállhat az Ardennes harcba a feljutásért. Mert jövőre sikerülni fog!!!!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
- Victor_Valdes
Hmmm.Miért nem fejlődnek a játékosaim? Bojan, Giovani, stb?
Az edzésemet mindig ugyanolyanra állítom.És egyszerüen sehogysem fejlődnek pedig már félévnél járok.
Valaki segítsen.
Esetleg a 8.0.1.-es petch miatt?
Az edzésemet mindig ugyanolyanra állítom.És egyszerüen sehogysem fejlődnek pedig már félévnél járok.
Valaki segítsen.
Esetleg a 8.0.1.-es petch miatt?
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Elkéstél gent, már linkeltem... Az online szépségei? Neked szép ha lebugolsz de nekem nem igazángentdelbarca írta:http://www.esl.eu/hu/fm2008/1on1/ladder/match/8981507/
:D:D:D
Az online szépségei.

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Zozzy! Egy példa a 8.02 hatásairól, ahogy gent leírta, több gól megy be, kevesebb helyzetbőlZozzy 5 írta:Hát az idegeidre nézve lehet, hogy negatív, de szerintem azért összességében mindenképp reálisabb lesz a játékPerrero írta: Ha az ellenfélnél is van akkor negativ is lehet...
Klikk