Nem vesztettél sokat. Volt itt szó Fabregas-tól kezdve Nasri-n keresztül egészen Drogba-ig mindenkiről, de semmi komoly.Bob_Marley írta:Thiago aláírása örömteli, nagy hiba lett volna elpasszolni!
Nagyatyesz nagyon érdekes témát vettet fel, én is pedzegettem, Pepnek ha valóban jönnek az érkezők nagyon nehéz dolga lesz, s lehet benne valami, hogy csapatmorál stb is sérülhet!De véleményem szerint az alapcsapat teljesen egyértelmű, így mondjuk Sanchet, s esetleg Fabregas érkezésével annyi változhat, hogy előbb jönnek a cserék, s egy nagyobb gólszünetnél van kit bedobni!Illetve ha sérülés van!De Pep egyik legnagyobb erőssége a motiváltság, így megfog birkózni a feladattal , s megnyerjük a zsinór 4ik bajnoki címet!
Ozsi kár, hogy kitörölted, úgy elolvastam volna az álomcsapatokat, meg, hogy Chuck Norris a legjobb, s azonnal igazoljuk le hsz-ket

És hogy ne legyen off: Én nem hiszem, hogy Sánches és Cesc érkezésével gondok lennének a morállal, szerintem mind2 srác tudja, hogy hova jön és az első évükhöz képest mindketten megkapják majd a kellő játékpercet, így velük nem lesz gond. Talán a Keita-Thiago-Ibi 3-as-ból lázad majd valaki, ha mind3-an maradnak és ha egyáltalán lesz ilyen. (Én egyébként nem hinném, szerintem simán meg lehet majd oldani, hogy a 2 fiatal minimum annyi időt kapjon mint tavaly, Keita meg nem fog belehalni, ha nem ő játszik majd a legtöbbet.)