Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Subinhonak tökéletesen igaza van, ma már egy VB nem arról szól, hogy na mondj öt-hat nevet, és megmondom hogy melyik VB.Subinho írta:igazad van, télleg nagy sztárok vannak a VB-n, de mégsem az igazi...
ronaldinho szinte semmit nem mutat, zidane, ronaldo már nem az igaziak... és akkor is: hiányoznak a nagy játékosok!!!
'86: maradona, platini, tigana, giresse, zico, klinsmann, völler, matheus
'90: reikard, kooman, gulit, van basten, maradona, matheus, klinsmann, völler
'94: romário, bebeto, leonardo, batistuta, baggio
'98: RIVALDO, ronaldo, batistuta, zidane, kluivert, owen
2002: rivaldo, ronaldo, ronaldinho, kahn és még sorolhatnám...
2006: ronaldo: gyenge, zidane: szintúgy, crespo: volt jobb is, ronaldinho: semmit nem mutat, figo: nem most van a csúcson, nistelrooy: ugyanúgy... a fiatalok meg még nincsenek ezen a szinten, hogy évek múlva is emlegessék: emlékszel platinire, maradonára, zicora, romárióra, ronaldora, rivaldora???
most kire mondhatnánk ezt??? senkire!!! vannak ügyes playák, de nincsenek ezen a szinten. aki meg történelmet írhatna, az halovány nagyon!!! így nem lesz ronaldinhonak aranylabda idén...
egyszóval: többet vártam játékban is és sztárokban, csillogásban is!!!
van még 1 hét a 4-ből... remélem kapunk valamit...
Subinho írta:igazad van, télleg nagy sztárok vannak a VB-n, de mégsem az igazi...
ronaldinho szinte semmit nem mutat, zidane, ronaldo már nem az igaziak... és akkor is: hiányoznak a nagy játékosok!!!
'86: maradona, platini, tigana, giresse, zico, klinsmann, völler, matheus
'90: reikard, kooman, gulit, van basten, maradona, matheus, klinsmann, völler
'94: romário, bebeto, leonardo, batistuta, baggio
'98: RIVALDO, ronaldo, batistuta, zidane, kluivert, owen
2002: rivaldo, ronaldo, ronaldinho, kahn és még sorolhatnám...
2006: ronaldo: gyenge, zidane: szintúgy, crespo: volt jobb is, ronaldinho: semmit nem mutat, figo: nem most van a csúcson, nistelrooy: ugyanúgy... a fiatalok meg még nincsenek ezen a szinten, hogy évek múlva is emlegessék: emlékszel platinire, maradonára, zicora, romárióra, ronaldora, rivaldora???
most kire mondhatnánk ezt??? senkire!!! vannak ügyes playák, de nincsenek ezen a szinten. aki meg történelmet írhatna, az halovány nagyon!!! így nem lesz ronaldinhonak aranylabda idén...
egyszóval: többet vártam játékban is és sztárokban, csillogásban is!!!
van még 1 hét a 4-ből... remélem kapunk valamit...
igazad van, télleg nagy sztárok vannak a VB-n, de mégsem az igazi...lionelmessi19 írta:kedves Subinho, sztem azért előfordulnak nagy egyéniségek ezen a vb-n is. Zidan, Riquelme, Figo(hogy halna meg), Beckham, Ronaldinho, stb....
vannak médiasztárok, aranylabdások, régi nagyok stb. ilyen szempontból ez a vb sem olyan rossz.
nameg régen nem figyelhettük ilyen nagyszerű fiatalok menetelését, mint Torres, Messi, C.Ronaldo, Rooney stb.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060630/ ... es.hu_.jpglionelmessi19 írta: Nem tud vki vmit a kezdőcsapatokról?
.
Akkor én fogok..Subinho írta:sztem nem fog sajnos...Enrique21 írta:Remélem ma sírni fog egész Németország!!
"Vámo,vámo Árhentiná"
tuti besz*tak!!!Boixos írta:mit mondjak, azért EZEK tényleg rendkívűl komoly érvek. gondolom, az argentinok össze is sz.rták magukat, ahogy kell.
Marci írta:Visszanéztem, nem sokat írtatok a brazil meccsről. Szerintem katasztrófálisan védekeznek. Ha Henry a játékra koncentrál végre, akkor ez a védelem nem hiszem hogy meg tudja majd akadályozni, hogy legalább egy gólt lőjön. Eddig mázliuk volt, de ha mondjuk kaptak volna egy Elefántcsontpartot, Argentínát vagy akár Németországot, akkor simán kikaptak volna.
Nem tudom mit fognak kezdeni a brazilok ezzel az igen jól működő egész pályás letámadással. A franciák nem álltak be a spanyolok ellen sem még úgy sem hogy a végén vezettek.
Lehet, hogy a spanyolok jobbak, vagy jobbak lesznek, lehet, hogy a franciák nem tudnak valamiért tetszetősen játszani, de őket inkább tudom elképzelni, hogy simán hazaküldik a brazilokat most, szerintem a játékrendszerük erre pont jó lesz.
Remélem jó meccs lesz. Csak ne álljanak szégyenszemre vissza a brazilok ismét... és akkor szerintem több gólt rúg majd mindkét csapat.
Sajnáltam, hogy a két kedvencemet összesorsolták, amikor ilyen meccsek is voltak, hogy svájc-ukrajna.... meg kellett volna nyerniük a franciáknak a csoportot, és akkor a digókat ütik ki nem a spanyolokat
Úgy gondolom, igen. Lendületben, nagyon jó formában voltak, a 10 nap kiesés okozhatta azt, hogy a mexikóiak ellen gyengében teljesítettek. Persze nem csak ez lehet az egyetlen ok. Lehetett amiatt is, hogy az egész csapatnak gyengébben ment, ez pedig a mexikói csapat szervezettségére és remek védőmunkájára vezethető vissza. Ellenük nagyon nehéz sziporkázni, szerintem a náluk gyengébb védelemmel rendelkező németek ellen több esély nyílik majd az argentin támadók előtt.dickricsi írta:Szia AI,
Bocs, a mexikóiak elleni meccsre gondoltam. Szted az egy meccses kihagyás miatt volt Saviola-ék halványabb teljesítménye?
Üdv:DR