Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
baas11
Entrenador del Barça

2009.04.23. 01:34:02

Nekem tetszett a mai produkciója,és ennyi,sokkal izgalmasabb a játéka mint pl. Gudié...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.23. 01:03:40

Én is azon a véleményen vagyok hogy jövőre még bizonyíthat. Bár megmondom öszintén amikor én néztem Arsenal meccseket kifejezetten sz.rul nyomta minden egyes alkalommal mikor néztem. Külön emlékszem rá hogy mennyire nem tetszett a játéka egész egyszerüen szemet szurt. Ennek ellenére vagyok vele továbbra is türelmes mert látom rajta, hogy tud csak nem megy neki.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:41:36

barca99....
mintha a gondolataimat folytattad és bővítetted volna ki. Ez a lényeg. Nem lehetünk valakivel ennyire türelmetlenek akit még alig láttunk a szezonban játszani. Nehezen beilleszkedő játékos de aki figyeli a mozgását, láthatja, hogy nem ügyetlen. Bárki láthatja rajta, hogy mennyire feszülten játszik. Nincs ott fejben. A tavalyi csapatunk olyen rengeteget nem változott játékosállományban és mégis összehasonlíthatatlan a két szezon. Fejben szét voltak esve tavaly, egy egyszerű labdalevétel problémát okozott, a passzok nem jöttek ki jól, vagyis lényegében semmi sem. Nagyon sokat számít a mentális erő.
vlxe
Capitá del Barça

2009.04.23. 00:37:35

Sok dologban egyetértek, párban viszont nem. Hleb egyáltalán nem tudja felvenni a ritmust. Állandóan olyan érzésem van mikor rámegy a kamera mintha folyamatos feszültségben játszana (nincs meg a kellő önbizalom). Sajnálom, mert szimpatikus játékos, és ennél sokkal többre képes, mint amit nálunk a sérülése óta mutat. Nem hiába írtam ezt, mert a sérülése előtt máshogy tolta a barca mezben is. Aztán itt egyesek belemennek ilyen témába hogy ARSHAVIN :) mondjátok el miért érte sírtok, mikor tele vagyunk tökéletes eredményekkel!!! Kell ide egy ARSHAVIN??? Csak úgy mellesleg itt ilyen idény mellett szerintetek lett volna bármi keresni valója? :roll: Ehhez a mai Barcához ARSHAVIN se tudott volna semmit hozzátenni. Jó példa erre, hogy pl egy ilyen meccsen is, mint a mai még Messihez sem kellett nyúlni :wink:
A tegnapi 4 góljához meg annyit, hogy a Poolnak a védelme korántsem volt profinak nevezhető.....
Szimpatizálok Hleb-el, de rá kell jönni sokszor itt tényleg nem tud hozzátenni semmit a játékhoz. Sajnos kevés a játéklehetősége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vlxe 2009.04.23. 00:42:08-kor.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.23. 00:28:43

Egyáltalán nem értek Veled egyet.

Egyrészt nekem senki nem bizonyítja be, hogy technikai képzettség terén nem illik ide. Láttam elég Arsenal meccset, a támadások nagy része szépen átfolyt rajta, nem lehet igaz, hogy nincs esze ehhez a stílushoz.

Másrészt - mint már írtam - sehol nem vállt be az első évében. El kell fogadni, hogy mentálisan kevésbé erős, szoknia kell a környezetet. Ha pedig valaki mentálisan gyenge, nem fogja észrevenni a legjobb passzt, a jó lövőhelyzetet :arrow: a társak és az edző kevésbé bíznak benne :arrow: még inkább rosszul fog játszani.
Eljön egy teljesen új helyre, alapemberből csere, majd egyre inkább kiegészítő ember lesz, csak akkor bíznak benne, ha már eldőlt a meccs, vagy még akkor sem. Nem csodálom, hogy nincs önbizalma, nincs ott fejben és gyengén játszik. Tavaly hallgattam meg egy sportpszichológus előadását, kb. ilyesmikről beszélt. Ha fejben nincs ott az ember, a legnagyobb játékosból is lehet egy középszerű valaki.

Harmadrészt hiába játszhatnának az eldőlt meccs miatt, Cacerest se nagyon erőlteti, de még Bojan is csak ritkán kap szerepet.

És természetesen sehol nem kérdőjeleztem meg Pep döntéseit, én azt kérdőjelezem meg, hogy el kell-e zavarni egy év után, vagy sem.

szerk.:
cps46 írta:ui: 32 meccs/81 pont/92 gól és mi nekiállunk játékosokat fikázni. :cry:
...

:|
TZS
Capitá del Barça

2009.04.23. 00:28:24

cps46 írta:Hlebet előre leírtátok, naná hogy most is csak a hibákat keresitek.
Az utóbbi 8 hónapban összesen nem láttam ennyi "miért nem vettük meg Arshavint" hsz-t, mint a 4 gólja óta. Ráadásul nem ettől lesz valaki jó játékos, Arshavin már lassan 10 éve a legnagyobb császárnak számít Oroszországban, csak nekünk nem igazán volt szem előtt. Mellesleg írta valaki, hogy már felvette a PL ritmusát. És vajon hogyan? Játszik...

És ezzel kapcsoltban még ott van Henry tavalyi teljesítménye, ami kb 0 és -1 között volt, pedig akkor a ő a meccsek több mint felén játszott. Hleb ennek megkapja a töredékét.

ui: 32 meccs/81 pont/92 gól és mi nekiállunk játékosokat fikázni. :cry:
Így van, az a baj hogy előre le lett írva.
Én (is, mint mások) adnék még neki egy évet,és ha addig sem tud bekerülni, több játéklehetőséget kiharcolni magának, akkor neki is jobb, ha eligazol.

Amit Arshavin-ról, Henry-ról írtál, szintén jó meglátás ehhez a témához!
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
cps46
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:23:37

Hlebet előre leírtátok, naná hogy most is csak a hibákat keresitek. Szerintem az ő helye a középpályán van, és ma/tegnap is akkor nyújtott jobb teljesítményt, amikor hátrébb lett hozva. A kapu előtt meg töketlenkedett, de hát az Arsenalban ugyanezt csinálta, mégse utálták ki onnan.

Arshavin téma meg no comment. :twisted:
Az utóbbi 8 hónapban összesen nem láttam ennyi "miért nem vettük meg Arshavint" hsz-t, mint a 4 gólja óta. Ráadásul nem ettől lesz valaki jó játékos, Arshavin már lassan 10 éve a legnagyobb császárnak számít Oroszországban, csak nekünk nem igazán volt szem előtt. Mellesleg írta valaki, hogy már felvette a PL ritmusát. És vajon hogyan? Játszik...

És ezzel kapcsoltban még ott van Henry tavalyi teljesítménye, ami kb 0 és -1 között volt, pedig akkor a ő a meccsek több mint felén játszott. Hleb ennek megkapja a töredékét.

ui: 32 meccs/81 pont/92 gól és mi nekiállunk játékosokat fikázni. :cry:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:22:50

Varga Tamás írta:Értem...ill. mégse...
Kérdezném: Samu ill. Hleb közül ki hasznosabb az idén? Kinek köszönhetünk több pontot? Ki lőtt több gólt?
Persze, ezzel nem is vitatkozom, mivel ez egyértelmű, csak közel nem volt akkora az a helyzet, amit kihagyott, mint épp Etoé. Bár szerintem, több lehetőséggel higgadtabb lett volna, lekezeli, majd be is gurítja szépen. Csak azért Titi-t hoztam fel példaként, mert én tavaly rajta láttam ugyan ezt: amit Arsenalba higgadtan, elegánsan csinált, nálunk elkapkodta, idén viszont ismét magára talált. Hleb-en is ezt érzem és jövőre szerintem hasznosabb tagja lehet a csapatnak.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.23. 00:21:26

gekkodan írta:
TZS írta: Igen, lehet hogy siralmas volt Henry, csak sokkal-sokkal többet volt a pályán. Szinte állandó kezdő volt. Jelentős a különbség a kettő között.

Azt meg nemigen tudhatod, hogy miért nem rakja be Pep a csapatba. és pláne nem fatraktoroznék, stb... :?
Kit játszattál volna tavaly a helyén? Bojant, aki játszott is és lőtt nem egy gólt.

De szélsőgondok voltak. Arról nem is beszélve, hogy tavaly a csapat is elég nulla volt összességében. Idén azt is elbírjuk egy Sevilla ellen, hogy Messi és Puyol ül, rúgunk 4 gólt.

Más a környezet picit.
Iniesta, vagy akár Pedro. Nyugodt szívvel.....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:20:32

Nekem nagyon fura érzésem van Hlebbel kapcsolatban. Szerintem ha nyáron nem megy el jövőre nagyot fog alkotni.
A jelenlegi helyzete semmivel sem rosszabb mint Henryé tavaly ilyenkor. Nem mondom, hogy ebből törvényszerűen az következik, hogy jövőre ő is beindul, de teljes mértékben kizárni ennek a lehetőségét butaság, elsősorban azért mert az Arsenalban jól játszott, vagyis nem tehetségtelen.
Egy elég erős érv ami még mellette szól, Pep kiemelt személyes kérése volt a fehérorosz leigazolása. Akkor most kétségbevonjuk az edző hozzáértését?
Értem...ill. mégse...
Kérdezném: Samu ill. Hleb közül ki hasznosabb az idén? Kinek köszönhetünk több pontot? Ki lőtt több gólt?
Itt nem az a kérdés, hogy ki segítette jobban a csapatot ebben a szezonban, hanem az, hogy ha olyan előszeretettel elkezdjük boncolgatni x játékos hibáit, ugyanazt egy számunkra szimpatikusabb játékosnak se nézzük el. Kettős mérce.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2009.04.23. 00:23:46-kor.
ziipp
Capitá del Barça

2009.04.23. 00:19:47

gekkodan írta:Azért játszik ennyit, mert nem érdemel többet és minden ritka pillanatkor ezt igazolja is.
Kemény szavak, de elképzelhető, hogy van valóság alapja. Igaz, kiforgatni is könnyen ki lehetne. Hleb szeretne bizonyítani, ez látszik rajta, csak túlságosan feszült. Ma félórát kapott, direkt őt figyeltem, annyira nem volt vészes. Valahogy a csapat ritmusát nem érzi még. Egyébként úgy emlékszem, hogy az Arsenálban pörgősebb focira volt képes, most pedig mintha el lenne fásulva. Ilyen velem is előfordul néha, ha sokáig nem focizok. Talán meccshiánya van.
gekkodan írta:Más a környezet picit.
Ha sorozatosan megkapná ezeket a meccs végi félórákat, egész biztosan feljönne, és sosem árt egy ilyen minőségű másod ember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2009.04.23. 00:23:05-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.23. 00:19:14

TZS írta: Igen, lehet hogy siralmas volt Henry, csak sokkal-sokkal többet volt a pályán. Szinte állandó kezdő volt. Jelentős a különbség a kettő között.

Azt meg nemigen tudhatod, hogy miért nem rakja be Pep a csapatba. és pláne nem fatraktoroznék, stb... :?
Kit játszattál volna tavaly a helyén? Bojant, aki játszott is és lőtt nem egy gólt.

De szélsőgondok voltak. Arról nem is beszélve, hogy tavaly a csapat is elég nulla volt összességében. Idén azt is elbírjuk egy Sevilla ellen, hogy Messi és Puyol ül, rúgunk 4 gólt.

Más a környezet picit.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.23. 00:18:10

Elég érdekes útra tévedt ez a téma megbeszélés :)
A rosszul eltalált lövésétől eltekintve jól játszott Hlbe (legalább ellőtte és nem passzolt), ez az én véleményem.
Amikor bejött Bojan és hátra húzták, akkor még jobb lett, ez is az én véleményem.
Szerintem nem játszott rosszul! :wink: A munchenben még jobb is lehet, had menjen, had játszon, ide jön majd Pedro, Jeffre, Assulin, nekik is kell majd az idő és meccs a beilleszkedéshez.
mypeter
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:18:02

El Clasico: Hleb döntötte el a meccset (Messi góljánál)

gekkodan írta:Mi az, hogy nem kap annyi időt?

Emberek tisztázzunk már néhány tévedést a dolog kapcsán:

1. Henry tavaly siralmas volt, idén az edző (hangsúlyozom: az edző) neki szavazott bizalmat, nyilván nem véletlenül és bele is jött a srác, világklasszis.
2. barca99-nek: Piqué nem volt év elején akkora király, mint idén, ezt valljuk be. Ennek ellenére ld. 1 pont: az edző neki szavazott bizalmat, élt vele és megérte, világklasszis teljesítmény. Nyilván látta Pep, hogy miért várja ki a tutit.
3 A tétmeccses témához annyit, hogy idén 3 meccsből 2 eldől 40 perc alatt, bőven lenne idő mindenkinek játszani, amennyiben az edző úgy gondolná, hogy van miért. Gondolom nem véletlen, hogy Hleb annyi időt kap, amennyit. Ha sziporkázna a srác és a napi 4 óra edzésből midnegyiken látná Pep, akkor be lenne téve a srác. 3 fronton állunk, rekordokat döntögetünk, az edző döntése nem kérdőjelezhető meg sztem. Azért játszik ennyit, mert nem érdemel többet és minden ritka pillanatkor ezt igazolja is.

Egy ilyen csapat edzője egyellőre nem kérdőjelezhető meg sztem, még akkor sem, ha 1-1 embernek szíve joga, hogy nem tetszik pár dolog. De az eredmények, az összeálíltás Őt igazolja, így Hleb a statisztikák alapján olyan messze van a csapattól és az értékelhető teljesítménytől, mint ide Fehéroroszország.
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.23. 00:17:46

Hleb-ről sajnos sok jót nem tudok elmondani. Mindig mikor pályára lép szurkolok neki, hogy most megmutatja és visszajön az önbizalma meg a szerencséje is, de sajnos egyszer sem alakul így. Nem fogok a kardomba dőlni ha esetleg elmenne, de azért bízom benne, hogy magára talál és címeket nyer a csapattal (olyan címeket amikért meg is dolgozik rendesen).
Még szurkolok neked hajrá!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
TZS
Capitá del Barça

2009.04.23. 00:17:02

gekkodan írta:Henry tavaly siralmas volt, idén az edző (hangsúlyozom: az edző) neki szavazott bizalmat, nyilván nem véletlenül és bele is jött a srác, világklasszis.
A tétmeccses témához annyit, hogy idén 3 meccsből 2 eldől 40 perc alatt, bőven lenne idő mindenkinek játszani, amennyiben az edző úgy gondolná, hogy van miért. Gondolom nem véletlen, hogy Hleb annyi időt kap, amennyit. Ha sziporkázna a srác és a napi 8 edzésből midnegyiken látná Pep, akkor be lenne téve a srác. 3 fronton állunk, rekordokat döntögetünk, az edző döntése nem kérdőjelezhető meg sztem. Azért játszik ennyit, mert nem érdemel többet és minden ritka pillanatkor ezt igazolja is.
Igen, lehet hogy siralmas volt Henry, csak sokkal-sokkal többet volt a pályán. Szinte állandó kezdő volt. Jelentős a különbség a kettő között.

Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.23. 00:15:33

Nem szabad igazságtalannak lennünk vele a meccsek kapcsán, ugyanis alig játszik.
Mindenki látja, tudja, hogy nem játszik jól, de gondolom azt is tudjátok, hogy tavaly elég jó volt az Arsenalban. Persze, a Barcás teljesítmény ami érdekel minket, de azt nehéz összeszedni 20-30 perces meccsrészletekből (3 meccsenként!).

Ugyanakkor az probléma lehet, hogy vélhetően edzésen sem hozza azt a szintet, amit elvárna tőle az ember (Pep). Amúgy is nehéz bekerülni a csodás-trió miatt, de Bojan pl. mégis többet tud mutatni egy meccsen (szerintem). És én ilyen tekintetből vizsgálnám csak a kérdést (mivel máshogy nehéz lenne): Bojan vs. Hleb.
És sajnos ebben alulmarad Hleb. Tehát ilyen szempontból jogos az ítélet, mert cserecsatárként gyengébb teljesítményt nyújt, mint Bojan. Ezt érteném igazságos kritikának, ha így kritizálnátok páran.
Messi-vel felesleges összehasonlítani (bárkit is), vagy más olyan játékossal, aki 90 perceket játszik hetente.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.23. 00:11:37

Mi az, hogy nem kap annyi időt?

Emberek tisztázzunk már néhány tévedést a dolog kapcsán:

1. Henry tavaly siralmas volt, idén az edző (hangsúlyozom: az edző) neki szavazott bizalmat, nyilván nem véletlenül és bele is jött a srác, világklasszis.
2. barca99-nek: Piqué nem volt év elején akkora király, mint idén, ezt valljuk be. Ennek ellenére ld. 1 pont: az edző neki szavazott bizalmat, élt vele és megérte, világklasszis teljesítmény. Nyilván látta Pep, hogy miért várja ki a tutit.
3 A tétmeccses témához annyit, hogy idén 3 meccsből 2 eldől 40 perc alatt, bőven lenne idő mindenkinek játszani, amennyiben az edző úgy gondolná, hogy van miért. Gondolom nem véletlen, hogy Hleb annyi időt kap, amennyit. Ha sziporkázna a srác és a napi 4 óra edzésből midnegyiken látná Pep, akkor be lenne téve a srác. 3 fronton állunk, rekordokat döntögetünk, az edző döntése nem kérdőjelezhető meg sztem. Azért játszik ennyit, mert nem érdemel többet és minden ritka pillanatkor ezt igazolja is.

Egy ilyen csapat edzője egyellőre nem kérdőjelezhető meg sztem, még akkor sem, ha 1-1 embernek szíve joga, hogy nem tetszik pár dolog. De az eredmények, az összeálíltás Őt igazolja, így Hleb a statisztikák alapján olyan messze van a csapattól és az értékelhető teljesítménytől, mint ide Fehéroroszország.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.04.23. 00:17:05-kor.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.23. 00:09:34

kennyke04 írta:
Varga Tamás írta:Egy 17 millió eurót érő középpályástól - szerintem - elvárható lenne, hogy 10 méterről legalább találja el a félig üres kaput...amikor a kapus fekszik. :roll:
Akkor Eto'o topicba is kifejted a véleményed az egy az egybe a kapus ellen hogy kell berúgni... gondolom, ha már egy ilyet felhoztunk...
Én se örülök, hogy nem megy neki úgy a játék, ahogy tudna, de nem is kapott annyi időt, mint Henry. Viszont nem értem, hogy miért nem hajt jobban amikor kap fél órát, egy nem B csapatban. Én még bízom benne, hogy marad egy évet és jövőre bizonyítani is fog! [-o<
Értem...ill. mégse...

Több kérdésem nincsen.

Részemről a Hleb-vita ma estére felfüggesztve, hacsak személyes jellegű hsz-t nem találok. :wink:
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.04.23. 00:07:29

ozsimiki írta:Arshavinnal kapcsban írom amit:

Zenitben kiválóan focizott, pont.

Arsenalba remekül beilleszkedett,és kiválóan focizik, pont.

Spanyolországban nem tudhatjuk mire képes, és mennyi lehetőséget kapna nálunk, pont.

Hleb Arsenalban kiválóan focizott, pont.

Hleb Barelonában sajnos nem focizik kiválóan, akkor amikor lehetőséget kap, pont.

ezek tények, ezek alapján senki se mondja már biztosra,h Arshavin azért mert ott ahol Hleb is remekelt, remekel, ebből az derül ki,hogy itt is remekelne? nem következik ebből semmi sem egyenesen arányosan.

Tamás! attól még gondolhatták páran, hogy jó lesz ő ide, mert remek volt az Arsenalban, ki vitatkozik most azon,h itt nem az? én is látom, nem csak te meg dani.
Ez így van, most itt a pont! :wink:
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:06:44

Varga Tamás írta:Egy 17 millió eurót érő középpályástól - szerintem - elvárható lenne, hogy 10 méterről legalább találja el a félig üres kaput...amikor a kapus fekszik. :roll:
Akkor Eto'o topicba is kifejted a véleményed az egy az egybe a kapus ellen hogy kell berúgni... gondolom, ha már egy ilyet felhoztunk...
Én se örülök, hogy nem megy neki úgy a játék, ahogy tudna, de nem is kapott annyi időt, mint Henry. Viszont nem értem, hogy miért nem hajt jobban amikor kap fél órát, egy nem B csapatban. Én még bízom benne, hogy marad egy évet és jövőre bizonyítani is fog! [-o<
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.23. 00:06:32

A kis vitához én annyit szólnék hozzá, hogy én sem értettem minek jött ide annak idején. Azzal, hogy ő érkezett csak a lehetőséget vette el mások elől, ez volt a véleményem.
Az megint más megvilágosításba helyezi az egészet, hogy direkt Pep kérésre érkezett és ehhez képest nem játszik szinte nullát (azt meg inkább adnám Pedrónak és Bojannak), azt sem azon a poszton, ahol tökéletesen alkalmazható lenne.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.23. 00:06:23

Nem állt szándékomban személyeskedni senkivel.
Csak az a bosszantó, hogy pl volt ma egy rosszul eltalált lövése, és akkor már jön is a hsz. hogy ugye én megmondtam, még a labdát sem tudja eltalálni, kilövi a stadionból, nem tudja ezt, nem tudja azt....

Lehet bármit mondani, de az tuti, hogy ha nem kap folyamatos játéklehetőséget !tétmeccseken!, addig nem kell csodát várnunk tőle, mert ugye ezt bizonyította.

Azt meg semmi sem garantálja, hogy Arshavin itt is szórná a gólokat, csupán azért, mert neki meg jól megy az Arsenalban.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.23. 00:06:10

Jól bevált taktika volt, hogy Piquét is faragtátok ahol lehetett, aztán 'feljavult' (bár szvsz előtte sem volt vészes). Remélem Hlebbel is ez lesz. 8)

Szerintem egyáltalán nem volt siralmas, ahhoz képest amiket leművelt eddig. Ha csak nem alapfeltétele egy esetleges Ribéry-transzfernek, én mindenképpen marasztalnám még egy évre, eddig mindenhol belerázódott egy év után. Főleg, ha egy kicsit hátrébb játszana. Nem lenne ő rossz a Xavi - Iniesta duó mögé. Kezdőként persze nincs helye ebben a csapatban.

Az meg, hogy kitől, mennyiért mit várunk el... én tavaly speciel sokszor elvártam volna Henrytól, hogy meg tudja különböztetni a kapuralövést és a hazaadást. Vagy most Eto'o-tól, hogy ne mindig a legrosszabb megoldást válassza.

De egy 4-0 után szerintem nem ezek a dolgok a legfontosabbak.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.23. 00:03:56

ozsimiki írta: Amikor leigazoltuk, teljesen jogosan hihettük, hogy jó lesz itt, mivel a PLben ő is király volt. Arshavin is jó, de ő IS A PLBEN, nem a PDben. semmi sem garantálja,h itt jobban tolná, ugyanennyi lehetőséggel mint Hleb.
Szerintem teljesen hibás lépés volt elhozni. Én nem is hittem, hogy egyáltalán valami értelme lenne. Nem volt klasszikus szélső. Nyáron 3 posztra volt igazán szükség: védekező kp-ra Touré mögé (keita - teljesen jó) és egy balszélsőre, mert valljuk be Henry tavaly elég ramaty volt. Meg egy védőre Milito miatt (gerard és martin - pipa).

Silva kellett volna és nem ez a fatraktor. Más kérdés, hogy Henry kummára belejött. De nyáron teljesen joggal nem Hleb leigazolásában hihettünk, hanem egy normál és tisztességes szélsőjátékosban szvsz. Hleb nem az, nagyon nem.

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt