Érdekes lehetne, Martinez egy elképesztő bravúrkapus. Ha Bravo-TS-t akarunk csinálni belőle, vagy TS helyére hoznánk, akkor működhetne, de stabil cserekapusnak semmiképp sem.davi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.
Szabadon igazolható és a úgy jön le, hogy még Európában képzeli el a jövőjét.
KDB 33 éves, és 1-2 éve enyhén túlsúlyos. Szerintem Hazard 2.0 lehetne belőle simán, vagy egy Neymar, sőt, nála ez már elkezdődött kicsit. Már két éve is voltak ilyen "Pep talicskával tolja a kerek KDB-t' típusú mémek, azóta sem lett jobb a helyzet.
Persze lehet Flick helyrehozná. A zsenijéhez semmilyen kétség nem férhet, még így is ász, amikor a pályán van, ha az a kérdés, hogy Olmóra cseréljük-e el, csak annyit kérdeznék, hol írjam alá, de remélem, hogy ennél előremutatóbb igazolásban gondolkodunk. De rengeteg jó játékos van a poszton, aki a jelennek és a jövőnek is szólna. Ha eladnánk Olmót és nagy zsugát tolnánk valakibe, akkor Musiala lehetne az, aki balszélsőként, árnyékékként és 10-esként is világklasszis, és elvileg szívesen játszana itt. Ha ennyi péz nincs, Olmóval kb anyagilag egyenértékű Baena, aki az egyetlen játékos Európában, aki több helyzetet alakított ki a brazilunknál, és ő is remek 10-esként és balszélsőként is. De rengeteg alternatíva van. Szerintem KDB-nél belefuthatnánk könnyen egy olyanba, hogy jövő nyáron, vagy két év múlva szívjuk a fogunkat, hogy szabaduljunk meg tőle meg a bérétől, ebből meg túl sok volt az elmúlt időszakban. Plusz ami a legfontosabb, szűk keretnél egy ennyire sérülékeny játékost nem engedhetünk meg magunknak. Plusz CR7 szintű az egója, az mindig veszélyes, nem mondom, hogy Flick ne tudná kezelni, de van benne rizikó.