Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindig is mondtam, hogy kizárólag a megszorításoknak köszönhetjük, hogy nem szalad el a ló újra a költekezésekkel. Ha nem lennének megkötések, kezdenénk újra az eszetlen költekezést.
14 millió plusz bónuszok…gránit írta: ↑2025.07.20. 19:11:17Az sehogy se jó. Egybehangzóan 30%-os elengedésről írnak. (Ez csak egy cikk, a google ki fogja dobni a többit is annak, aki beírja)
https://tribuna.com/en/news/2025-07-19- ... na-reports
A történetben az a gáz, hogy Manchester United semmit sem vállal az egészből.
Még mindig nem tudunk dealelni.
Az sehogy se jó. Egybehangzóan 30%-os elengedésről írnak. (Ez csak egy cikk, a google ki fogja dobni a többit is annak, aki beírja)
Sokszor írták, hogy MU-nál 18m Eurót keres(ett)...
Ha a bruttó 14 milliós bérének a 70%-át fizetjük, akkor ki is jön a kb bruttó 10 millió, ami kb nettó 5 millió, ahogy az eurobarcás cikk írta.
A teljes fizut mi álljunk, R kemény 15%ot engedett, ez a Deco tud vmit..
Én az elejétől bíztam Raschford érkezésében,jobban mint az eddig "egyszezonos " Diazban ,vagy Nicóban,aki tehetséges ,de számomra szertelen és a mélységes alázat és elhivatottság hosszú távon szerintem hiányzik belőle.A kölcsönnel pedig a rizikója minimális...és emlékszem amikor ellenünk játszott néhány éve...!Egy olyan edzővel ,mint Flick és olyan küzdőszellem ami nálunk a keze alatt kialakult a csapatban,---!a mindenki egyért ,egy mindenkiért! nemes szellem át fog ragadni rá elkerülhetetlenül,nagyban különbözve az évek óta széteső MU-ban uralkodó atmoszférától ...élete szezonját fogja futni ,mint Raphi esetében is történt.Hatalmas erősítésnek tartom,a lehető legjobb döntés volt ez ismerve a körülményeinket!!! Hajrá...megkülönböztetett figyelemmel fogom kísérni és drukkolok neki ,hogy magára találjon...a srácnak nagyon magasan van a plafonja ,amit még maga sem tapasztalt meg.Flick a z egyik legjobb pedagógus és empatikus edző akit megismerhettünk.Alig várom a szezon kezdetét!
Maga az Eurobarca írja.Alcantara írta: ↑2025.07.20. 15:28:05Többen írjátok itt, hogy 5 millió nettő lesz a bére Rashfordnak. Ez hogyan jön össze?
A sport szerint 18 millió a bére, mi 70%-ot vállalunk, többiről ő önként lemondott. MU semmit nem tesz bele pluszban. Oké, hogy ez bruttó, de ugyan nem számoltam utána a járulékoknak, de ez csak ránézésre sem lehet 5 nettó.
Persze lehet a spanyol adózás ismereteinek hiánya miatt gondolom ezt.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -119864965
Érdekesség, hogy abból az ígéretes Ajaxból azóta jó sokan megbuktak. Remélem, legkésőbb jövőre véget ér ez a félresikerült történet. Most még lehetne is rá nyomást gyakorolni a 2026-os vb miatt. Ha nem távozik, lelátó, a vb-t meg elfelejtheti. Egy Mainoo, egy Caicedo, bárki, akinek nem alszik meg a tej a szájában. Partey-ról szóltak pletykák, de mivel úgy tűnik, lesújthat rá a törvény keze, ő felejtős.
Annyira biztosan egyetértek, hogy a "miatt" miatti összefüggést sem értem, hiszen teljesen más típusú játékos a két középpályásunk és Rashford.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.20. 13:12:28
Én biztosan nem adnám el Rashford miatt Fermint vagy Olmot sem.
Így inkább Ferran helye kétséges
Azon túl, hogy nálam (is) ez lenne a nyári házi feladat (Gavival egyetemben), beugrott egy kis nosztalgia, mert sokkal többet láttam annó Frenkieben, amikor leigazoltuk.
Szerintem a leírtakon kívül "pro" ebben az igazolásban, hogy vele nem "kötelező" kezdőként számolni, rajta sem lesz akkora nyomás. Marad az alap kezdő, de van egy elvileg(majd kiderül) minőségi csere mind a 3 pozícióba, lehet Ferrannál jobb csatárként is.
Mikor olvastam a hírt, ugyanez jutott az eszembe. Alapvetően szkeptikus lennék az angollal, de Flick kezei alatt simán benne lehet egy másodvirágzás, így örülök az üzletnek.