Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az elejétől bíztam Raschford érkezésében,jobban mint az eddig "egyszezonos " Diazban ,vagy Nicóban,aki tehetséges ,de számomra szertelen és a mélységes alázat és elhivatottság hosszú távon szerintem hiányzik belőle.A kölcsönnel pedig a rizikója minimális...és emlékszem amikor ellenünk játszott néhány éve...!Egy olyan edzővel ,mint Flick és olyan küzdőszellem ami nálunk a keze alatt kialakult a csapatban,---!a mindenki egyért ,egy mindenkiért! nemes szellem át fog ragadni rá elkerülhetetlenül,nagyban különbözve az évek óta széteső MU-ban uralkodó atmoszférától ...élete szezonját fogja futni ,mint Raphi esetében is történt.Hatalmas erősítésnek tartom,a lehető legjobb döntés volt ez ismerve a körülményeinket!!! Hajrá...megkülönböztetett figyelemmel fogom kísérni és drukkolok neki ,hogy magára találjon...a srácnak nagyon magasan van a plafonja ,amit még maga sem tapasztalt meg.Flick a z egyik legjobb pedagógus és empatikus edző akit megismerhettünk.Alig várom a szezon kezdetét!
Maga az Eurobarca írja.Alcantara írta: ↑2025.07.20. 15:28:05Többen írjátok itt, hogy 5 millió nettő lesz a bére Rashfordnak. Ez hogyan jön össze?
A sport szerint 18 millió a bére, mi 70%-ot vállalunk, többiről ő önként lemondott. MU semmit nem tesz bele pluszban. Oké, hogy ez bruttó, de ugyan nem számoltam utána a járulékoknak, de ez csak ránézésre sem lehet 5 nettó.
Persze lehet a spanyol adózás ismereteinek hiánya miatt gondolom ezt.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -119864965
Érdekesség, hogy abból az ígéretes Ajaxból azóta jó sokan megbuktak. Remélem, legkésőbb jövőre véget ér ez a félresikerült történet. Most még lehetne is rá nyomást gyakorolni a 2026-os vb miatt. Ha nem távozik, lelátó, a vb-t meg elfelejtheti. Egy Mainoo, egy Caicedo, bárki, akinek nem alszik meg a tej a szájában. Partey-ról szóltak pletykák, de mivel úgy tűnik, lesújthat rá a törvény keze, ő felejtős.
Annyira biztosan egyetértek, hogy a "miatt" miatti összefüggést sem értem, hiszen teljesen más típusú játékos a két középpályásunk és Rashford.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.20. 13:12:28
Én biztosan nem adnám el Rashford miatt Fermint vagy Olmot sem.
Így inkább Ferran helye kétséges
Azon túl, hogy nálam (is) ez lenne a nyári házi feladat (Gavival egyetemben), beugrott egy kis nosztalgia, mert sokkal többet láttam annó Frenkieben, amikor leigazoltuk.
Szerintem a leírtakon kívül "pro" ebben az igazolásban, hogy vele nem "kötelező" kezdőként számolni, rajta sem lesz akkora nyomás. Marad az alap kezdő, de van egy elvileg(majd kiderül) minőségi csere mind a 3 pozícióba, lehet Ferrannál jobb csatárként is.
Mikor olvastam a hírt, ugyanez jutott az eszembe. Alapvetően szkeptikus lennék az angollal, de Flick kezei alatt simán benne lehet egy másodvirágzás, így örülök az üzletnek.
Meg lennék lepve. Szerintem ezzel az is eldőlt, hogy mi nem hajtunk végre olyan szerkezetváltást, mint a Real Madrid, és a tavalyi hadrendet folytatjuk tovább. Arra meg ott van Koundé, Garcia, Fort. A Real Madrid átválthat a három belső védős rendszerre, és két támadóbb felfogású szélsőt igazoltak, akiket még kamuból sem rajzolgatnak be a leghátsó sorba. Nálunk úgy tűnik, marad a hadrend és a tavalyi felfogás.
Na igen, furcsának is tartom, hogy sokan az ő tehermentesítését követelik. Nem fog padozni az új igazolásokkal sem, inkább Olmo és Fermín lehetnek azok, akik a perifériára szorulnak.csababarca írta: ↑2025.07.19. 20:23:11Ha másra nem, Raphinha tehermentesítésére jól jöhet, vagy Yamaléra olykor, bár a kicsinek már akkora kultusz lett generálva, hogy ő nem fog padozni kb soha, hacsak nem sérült.
Rashford: az én értékelésem az ő kapcsán az attól függ kategória.
Én is így látom.PR42 írta: ↑2025.07.19. 16:15:50Bosszant hogy csak rá telik, de ha idekerül, akkor drukkolni fogok neki.
Sajnos Fati és Araujo féle helyzetről van szó, abban a tekintetben hogy sérülések és rossz teljesítmények után most fizikailag és szellemileg is szintet kell lépnie a játékosnak.
Ha motivált, akkor sikerülhet.
185e lenne, ha lehetne kapni - legalábbis online...