neobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem. Ez a Sanches gyerek tényleg annyira jó, és annyival jobb mint Rossi? Érte simán kiadunk majd 40millát míg Rossiért sajnálunk 30-at? Mit tudhat ez a srác? SRY de én nem nézem az Olasz bajnokságot...

Én is szkeptikus voltam vele szemben, mert még sosem láttam játszani, a youtube meg olyan, hogy csak arról nincs fent valami sztárösszefoglaló, aki nem focizik. Viszont tegnap a 32. perctől elkezdtem nézni a Chile-Észtország meccset és 10 perc alatt meggyőzött a srác. Szerintem, ha beilleszkedik, az egyik kedvencem lett. Középcsatár poszton játszott, szal néha kicsit eltűnt a védők között.(a társai nem találták meg) Az első 3 percben amikor néztem labdához sem ért, utána viszont adott egy olyan egyérintős kiugratást, amit Xavi-tól is nagyon ritkán látsz csak, volt egy beadása, amit ami olyan jól sikerült, hogy a társának csak az üres kaput kellett volna eltalálnia, de kapufa lett. Ezen kívül volt 2-3 nagyon szép passz tőle, meg pár védő lelkét megnyomorította.

És mindezt még az első félidőben, 10 perc alatt!!!
A második félidőt nem írom le ilyen részletesen, a gólja egy középre centerezett labdából született, itt a védője mögül indult, de kb 5 méteren leelőzte és bevetődve belőtte. Szal a lényeg: NEKEM eladta magát.