Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És újra beigazolódott.Victor_Valdes írta:"...mert mind ribanc..."![]()
De te Juan Castro Domingo José Fernando Eduardo Costa Ribeiro vagy. Hogyhogy nem te kellettél neki?Fecooo írta:mondok jobbat: első randi lett volna, miatta mentem le Szegedre, de előtte azért még rákérdeztem, h biztos ekkor meg ott találkozunk-e. aztán odamegyek a helyszínre, várok fél órát, ekkor már csak rácsörgök, h mi van. elfelejtette...
később már találkoztunk, többször is, fantasztikus csaj(nak tűnt...), aztán mikor a lényegre tértünk volna, akkor tudtam meg, h összejött egy nagydarab, tokás, "sötétnek kinéző" idiótával... és miért? mert hasonlít az egyik dél-amerikai szappanopera férfi fsz-jére, "José Armando"-ra(azért emléxem erre a névre, mert ő maga mondta...). inkább ráhagytam...![]()
nyertem?
Erről jó kis élményeim vannak már most...messideco írta:![]()
Hogy ne mondjak csúfokat...A gépemen most kellet rendszert cseréljek...Egy csomó fontos dolog eltűnt, szerencsére szinte mindent a D-re mentek. De azért méregnek elég...
Nem mondod hogy Eszmeraldát fűzted???Fecooo írta:mondok jobbat: első randi lett volna, miatta mentem le Szegedre, de előtte azért még rákérdeztem, h biztos ekkor meg ott találkozunk-e. aztán odamegyek a helyszínre, várok fél órát, ekkor már csak rácsörgök, h mi van. elfelejtette...
később már találkoztunk, többször is, fantasztikus csaj(nak tűnt...), aztán mikor a lényegre tértünk volna, akkor tudtam meg, h összejött egy nagydarab, tokás, "sötétnek kinéző" idiótával... és miért? mert hasonlít az egyik dél-amerikai szappanopera férfi fsz-jére, "José Armando"-ra(azért emléxem erre a névre, mert ő maga mondta...). inkább ráhagytam...![]()
nyertem?
Hidd el jobb mint az én esetem. Mult héten vasárnap reggel felhívom az áldozatot h délután ráér e? erre mondja h igen és h 4-5 fele felhív hogy pontosan mikor jó neki már azt is megbeszéltük, hogy hol. Na erre fel azóta hív a drágaság. Persze én 4 től 8 ig felöltözve harcidíszben álltam itthon, h bármikor hívhat és csúnyán átvágott a palánkon. Szerencsére nem bánom, mert azóta kiderült, hogy csúnyán félreismertem a lányt. Neked azért sok sikert és ne keseredj el...Messa írta:miiiéééért, miiiéééééért miiiiééééééért másfél órával előtte kell lemondani a 'randit'????
feladom bmeg, b.zi leszek.
Ja. Van most az utcánkban egy KÖLYÖk kutya és mi próbálnánk gazdát keresni neki! Nem nagyon akarjuk ideszoktatni, mert már így is 3 kutyánk van, de azért adtunk neki kaját és vizet. Ma pedig arra jövök haza a suliból, hogy a szomszéd veri a kiskutyát, mert fél hogy ideszokik..... Hogy lehet egy kölyköt bántani???? Ilyenkor rühellem az embereket! Csak lenne valami, ami még nálunk is nagyobb, és megtudnák, milyen érzés lehet ez az állatoknak.... Szegényt egyik idióta kiteszi, a másik meg elveri!Capon írta:Na mi történt láttál valamit?nagyjudit89 írta:Utálom, hogy az emberek semmibe veszik az állatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ők is kerülhetnének utcára, de ez nekik nem fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha okos vagy valamiből, akkor ajánlom az okítást, egész sok jelentkezőre lehet számítani. Újsághordás felől is érdeklődhetsz. Egyik barátom segédedzősködik. És ez csak néhány ötlet, van még sok más lehetőség is.Victor_Valdes írta:aki úgy golndolja, hogy megszán, az megdobhatna egy kis lével. köszönöm.
mellesleg, jó lenne valahogy pénzt kerteni, szivesen várom a tippeket.
csóróság van.
Na mi történt láttál valamit?nagyjudit89 írta:Utálom, hogy az emberek semmibe veszik az állatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ők is kerülhetnének utcára, de ez nekik nem fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti meg pasik szerettek túl közel kerülni, és mindent elhitetni, azután meg nem mondtok arról semmit és nekünk kell kezdeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!albicelesteX írta:Azért,mert Ti nők sosem tudjátok mit akartok így elbizonytalanítjátok a [auto_cenzúra] és nem tudják,hogy mit mondjanak,mert ha kimondja és kiröhögöd akkor besül...nagyjudit89 írta:Akkor ti fiúk mondjátok meg nekem, miért van az, hogy nem mondja ki valaki, hogy mit érez?????????????????????????????????????
Mikor erre terelődik a szó vagy témát vált, vagy pedig semmit se mond.
Ha van türelmed és jó vagy a sportfogadásokból, akkor gyere ide játszani. Nulla befektetéssel és sok szerencsével össze lehet hozni egy kis pénzt. Most kérem ki a második 50$-os adagot.Victor_Valdes írta: mellesleg, jó lenne valahogy pénzt kerteni, szivesen várom a tippeket.
csóróság van.