Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.21. 20:47:24

wild írta:Állítólag a Dortmund 25 milliót ajánl Gabigolért a Santosnak. +10 milliót adnának a játékosnak.
Azért érdekes, mert elvileg elővásárlási jogunk van rá. Benne volt a Neymar ügyletben.
erről van szó?

http://www.transfermarkt.de/gabriel/pro ... ler/244275" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
wild
Jugador del Barça

2016.04.21. 20:36:24

Állítólag a Dortmund 25 milliót ajánl Gabigolért a Santosnak. +10 milliót adnának a játékosnak.
Azért érdekes, mert elvileg elővásárlási jogunk van rá. Benne volt a Neymar ügyletben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.16. 10:48:49

A Mönchengladbach zsinórban 2. vereségét szenvedte el, igy ők biztos nem közelítenek a Herthához.
Dárdaiék a Hoffenheim otthonába mennek, akik legutóbbi 4 meccsükből 3-at nyertek, 1x, szóval nem lesz épp egyszerű kirándulás.
A Leverkursen a Frankfurtot fogadja, ez szerintem sima lesz nekik.
A Mainz a Kölnt fogadja, nekik is nagy esélyük van a 3 pont behúzására.
A Schalke viszont a Bayernhoz megy, szóval ők megéghetnek. Ami kedvezhet nekik, hogy Guardiola csapatának ez a győzelem most nem létkérdés, nem hiszem, hogy nagyon meg fognak érte szakadni.

Nos, szerintem a Bayer és Mainz győzni fog, a Schalkeból viszont max egy x-t nézek ki, de inkább zakót.
A Herthát viszont féltem, szerintem ők sem tudnak nyerni, de ne legyen igazam. :? Én x-re mondanám az ő meccsüket.

Ha bejönnek a tippeim, a forduló után így néz majd ki a tabella:
3. Leverkursen - 51p
4. Hertha - 50 p
5. Mainz - 48 p
6. Mönchengladbach 45p
7. Schalke - 45 p

Szerk: a papírforma szerint a Bayer hozta a meccsét, ezzel beelőzött. Paliék viszont még azt egy pontot sem tudták elhozni, amit tippeltem nekik. :? Meglátjuk a holnapi meccseket, de innen piszok nehéz lesz.

Utolsó négy meccsük: otthon a Bayern ellen, idegenben a Leverkursen ellen, otthon a Darmstadttal, idegenben a Mainzcal. Az a baj, ebből 2 közvetlen riválisok ellen van, mindenki idegenben, azokon fog múlni a dolog. De jelenlegi formák alapján nem jósolok sok jót szegény Herthának. :(
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.09. 18:45:12

Feast4 írta:
LG írta:Sajnos a Herta csak 2-2-es döntetlent ért el otthon a sereghajtó ellen. :( Ha nyernek a közvetlen riválisok, akkor egyetlen pontra olvad az előny, a következő bukásnál pedig több helyet is visszaeshetnek.
Nagyon szurkolok, hogy valahogy meglegyen a BL indulás, de most már inkább az EL-t érzem reálisnak számukra (hanyatló forma, nehéz meccsek a hajrára), ami természetesen még mindig hatalmas eredmény lenne.
Szerencséjük volt.Az Igolstadt nyert így plusz egy pont leesett.De egyre kevésbbé hiszem hogy vegig bírják.
Igen, ez jól jött nekik, de a Leverkursen holnap feljöhet 1 pontra, ha nyerni tudnak Kölnben. A Mainz is közelíthet 2 pontra, ehhez a Wolfsburgot kéne vernie idegenben. A farkasok kedden, mint tudjuk hatalmas bravúrra készülnek, szóval ma nem biztos, hogy megfeszülnek a győzelemért.
A Schalke is 2 pontra feljöhet, ők otthon fogadják a Dortmundot.

Akár benne van az is, hogy egyik riválisuk sem tud közelíteni. Ezért lett volna jó behúzni a tegnapi kötelezőt, de hát ez van. Bízzunk benne, hogy összekapják magukat a hajrára, és az üldözők is hullajtanak pontokat még.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.09. 18:19:59

LG írta:Sajnos a Herta csak 2-2-es döntetlent ért el otthon a sereghajtó ellen. :( Ha nyernek a közvetlen riválisok, akkor egyetlen pontra olvad az előny, a következő bukásnál pedig több helyet is visszaeshetnek.
Nagyon szurkolok, hogy valahogy meglegyen a BL indulás, de most már inkább az EL-t érzem reálisnak számukra (hanyatló forma, nehéz meccsek a hajrára), ami természetesen még mindig hatalmas eredmény lenne.
Szerencséjük volt.Az Igolstadt nyert így plusz egy pont leesett.De egyre kevésbbé hiszem hogy vegig bírják.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.09. 11:41:20

Sajnos a Herta csak 2-2-es döntetlent ért el otthon a sereghajtó ellen. :( Ha nyernek a közvetlen riválisok, akkor egyetlen pontra olvad az előny, a következő bukásnál pedig több helyet is visszaeshetnek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.04. 09:23:40

MessiNeymarSuarez írta:Az a nemsemmi :S
Szeretnék pedig jövőre látni egy Barca-Hertha csoportkört :D
Pali 1 év alatt egy tök kieső csapatból csinált olyan, amelyik a BL helyekért küzd, ha továbbra is ilyen ütemben fejlődnek, akkor ősszel megvernek minket. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.04. 08:54:05

Az a nemsemmi :S
Szeretnék pedig jövőre látni egy Barca-Hertha csoportkört :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.04. 08:33:47

Szegény Dárdaiék belefutottak egy csúnya verésbe. :( Néztem a meccset, az elején kiegyenlített volt a játék, de kaptak egy buta gólt a kapus hibájából. Utána sem volt rossz a Herta, voltak lehetőségek az egyenlítésre is. De aztán ők kaptak még egyet, és végére teljesen szétestek, jöttek sorba a gólokot. Kár érte, de végül is ezzel a vereséggel sem vesztettek több pontot, mintha csak 1-el verik őket.
Előnyük még maradt, 3 pont, de utánuk nagyon sűrű a mezőny, a sorsolásuk sem könnyű, hatalmas lesz a harc a 3-4-5-6. helyekért, 4 ponton belül 5 csapat van. :!:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.12. 18:06:02

Az általam kb 5 hsz-el lejjebb említett Dahoud mai gólja. =D> Az a csel a gól előtt.. Élmény nézni a gyereket. Félidőbe 15 percre átkapcsoltam Gladbach meccsre miatta, ott is volt 2 olyan labdatartása, hogy koppant az állam. Mindenki örülhet, Verratti, a "Xavi pótlék" után végre megvan Ini "külsős" helyettese is.. :lol: De viccet félretéve, ha így folytatja, akkor 1-2 év és tuti szóba kerül velünk is majd..
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.12. 13:04:43

Bármi is lesz a vége, nagyon jól látszik, hogy mennyit segített nekik Dárdai. Remélem kap komolyabb anyagi forrást igazolásokra, bár neki szerintem inkább melósok kellenek mint zsonglőrök.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.12. 11:28:25

Ha valahogy be tudná vinni őket a BL.-be az hatalmas eredmény lenne neki mint edzőnek és a csapat reputációja se lenne úgy a béka segge alatt mint ahova az utóbbi 10-12 ebben jutott.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.03.12. 08:10:23

Alcantara írta:Tegnap játszották a Hertha-Schalke meccset. Nagyon jó is meccs volt, megmutatta miért áll a 3. helyen Pali csapata. A tartalékos Schalke nem tudott mit kezdeni azzal a szervezett játékkal, ami Dárdai csapatait jellemzi. Masszív védekezésből való támadás, tiszta magyar válogatott, csak jobb képességű játékosokkal.

Nem sokat változott a kieső helyen álló tavalyi csapat játékoskerete, de minőségben óriási a különbség. Az új igazolás, a másodvirágzását élő Ibisevic nagyon bevált, hihetetlen fontos gólokat lő.
Szerintem Pali óriási karrier előtt áll, ez nem egy pénzen vett csapat egyszeri kiugró sikere, hanem egy edző, tudatos építkezése. A kupa szinte biztos 8 fordulóval a vége előtt, annak mértéke BL/EL a kérdés csupán.
valóban jó meccs volt. Ibisevic fontos gólt lőtt és hatalmas ziccert hagyott ki, és megtette még u. ezt 2-3 kollégája is.
lendületes nagyon jól mozgó csapat lett, nekem ugyan néha soknak tűnt a hátra játék (otthon) és a sok rossz döntés elől. ( bele hordták a labdát a védelembe, rossz ütemű lövések, stb...)
és még annyit: az a hátralévő 8 forduló húzós lesz várjunk a helyosztással a végéig.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.03.12. 08:04:53

Alcantara írta:Tegnap játszották a Hertha-Schalke meccset. Nagyon jó is meccs volt, megmutatta miért áll a 3. helyen Pali csapata. A tartalékos Schalke nem tudott mit kezdeni azzal a szervezett játékkal, ami Dárdai csapatait jellemzi. Masszív védekezésből való támadás, tiszta magyar válogatott, csak jobb képességű játékosokkal.

Nem sokat változott a kieső helyen álló tavalyi csapat játékoskerete, de minőségben óriási a különbség. Az új igazolás, a másodvirágzását élő Ibisevic nagyon bevált, hihetetlen fontos gólokat lő.
Szerintem Pali óriási karrier előtt áll, ez nem egy pénzen vett csapat egyszeri kiugró sikere, hanem egy edző, tudatos építkezése. A kupa szinte biztos 8 fordulóval a vége előtt, annak mértéke BL/EL a kérdés csupán.
A német bajnokságban harmadik helyen állni, amit általában a Bayern vezet és bizony van ott még jó pár nagy csapat nos kimagasló teljesítmény. Bár a fene tudja, lehet hogy Pintér Attilával a bajnoki címért harcolnának. De azért ez így is nagyon szép Pali!
Alcantara
Director del Fútbol

2016.03.12. 07:10:49

Tegnap játszották a Hertha-Schalke meccset. Nagyon jó is meccs volt, megmutatta miért áll a 3. helyen Pali csapata. A tartalékos Schalke nem tudott mit kezdeni azzal a szervezett játékkal, ami Dárdai csapatait jellemzi. Masszív védekezésből való támadás, tiszta magyar válogatott, csak jobb képességű játékosokkal.

Feast4
Director del Fútbol

2016.03.02. 21:54:54

A Bayern éppen most fő le mint a kávé!:D
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.01. 01:17:02

Gladbach meccseket szokott nezni innen valaki? Dahoudrol es Xhakarol velemenyek? En nezem oket ahogy tudom, szerintem parades parost alkotnak - nyilvan szintjukhoz merten. Xhaka 23, Dahoud 19, ennek koszonhetoen Xhaka erettebb valamivel szerintem, es jelenleg talan jobb focista is, de ahogy Dahoud kezeli a lasztit, az tanithatatlan. Eszmeletlen jo nezni a kissrac jatekat, probal mindig megjatszhato lenni, vedekezesben kicsit gyengebb meg, de ott is iparkodik. Kettejuk kozul o a tamadobb szellemu, a cselei ulnek altalaban - nem probalkozik olyan sokszor sajna -, de a kiugratasoknal meg erzodik a siheder kora, gyakorolnia kell meg azt boven - mondjuk a Hoffenheim ellen parades golpasszt adott nemreg. Xhakanak meg a termetebol adodoan a vedekezes az egyik fo erossege, jol szerel, a fejparbajokat rendre nyeri, eroszakos, melyebben jatszik valamivel, egy gyengebb verzioju Xabi a srac nagyjabol. Neki a legnagyobb erossege a hosszu labdai szerintem, baromi jol meg tudja nyujtani a szeleket, akar sajat 16-osrol is odateszi pontosan a palya tuloldalara, ugyes gyerek o is nagyon. O amugy sanszos, hogy tavozik a nyaron, a hirek szerint Pool vagy City lesz belole. Kivancsi leszek ra, szuk elit nem lesz szerintem, de jol hasznalva komoly fegyver lehet.

Ezt csak azoknak irtam, akik semmit nem tudnak roluk, de esetleg picit erdeklodnenek. :D Akik viszont ismerik oket, azoknak velemeny? Szerintetek melyikuk meddig juthat? Szerintem egy erosebb Bl csapat kezdojeig mindketto viheti idovel, de en Dahoudban tobbet latok - aztan persze lehet megall a fejlodesben, de en most ra szavaznek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.22. 00:25:07

Játékvezetői topik chapter 125. :D
https://streamable.com/dha4
A játékvezető a 67. percben, 0–1-es állásnál félbeszakította a Bayer Leverkusen–Dortmund német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést, miután a kispadtól elküldött hazai vezetőedző, Roger Schmidt nem volt hajlandó elhagyni a játékteret. A játékvezetők és néhány játékos is eltűnt az öltözőfolyosón, azonban percekkel később visszatértek a pályára és folytatták a játékot, így a félbeszakításból technikai szünet lett.

Esküszöm néha valóban el kéne ilyen szemlélet. :D Például elmondani egy-egy játékosnak hogy oké ha még pofázol a következő instant piros. Ha meg nem értenének a szóból akkor lefújnák, mert nem lenne elég ember a pályán. :D Itt is nem akar lemenni az edző, semmi gond akkor vége a meccsnek, s auf wiedersehen.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.31. 21:38:05

Kovbal88 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Mi van ezzel a Wolfsburggal mostanság?
Nagyon lejtmeneten vannak, nemrég pedig épp a MU-t győzték le. Gondolom megviselte őket azért De Bruyne hiánya.

Szerintetek tovább fog így jutni a Gent ellen a Bl-ben?
Azért a bundesligában előfordul, hogy elkapják egymást. Nehezen, de tovább fognak jutni.
Viszont a Bayern nem biztos, hogy továbbmegy a Juventus ellen. Okosan játszva elkaphatják őket a zebrák.

Kíváncsi leszek, mondjuk az nem lenne nekünk olyan rossz ha a Bayern személyében az egyik legesélyesebb csapatot kiütnék :D
Eléggé magukra találtak, és egyre jobb játékot játszanak, mondjuk az is igaz, hogy egy Chievo nem egy Bayern, viszont akár tényleg elkaphatják, csak az Allianz-beli rohamokat túl kell valahogy élni.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.31. 21:22:14

MessiNeymarSuarez írta:Mi van ezzel a Wolfsburggal mostanság?
Nagyon lejtmeneten vannak, nemrég pedig épp a MU-t győzték le. Gondolom megviselte őket azért De Bruyne hiánya.

Azért a bundesligában előfordul, hogy elkapják egymást. Nehezen, de tovább fognak jutni.
Viszont a Bayern nem biztos, hogy továbbmegy a Juventus ellen. Okosan játszva elkaphatják őket a zebrák.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.31. 21:13:02

Mi van ezzel a Wolfsburggal mostanság?

nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.30. 15:48:20

Huszti, Szalai kezdenek, Kleinheisler. Gondolom szerencsétlennek, nagy lenne a váltás az iramban úgy is, hogy folyamatosan játszik, így meg, hogy kihagyott fél évet szerintem hetekig várat a kezdőtagsága, pedig ezzel a sérüléssel meg van a lehetősége.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2016.01.23. 19:53:53

Szándékos volt az, csak meg kell 2x nézni, mint Neymarnál. :mrgreen:
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.23. 18:43:44

Kikaptak, de Szalairól jó helyre pattant. :D
https://cdn.streamable.com/video/mp4/t83g.mp4
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.12.21. 07:50:19

Óriási részsikert ért el Pali eddig! Csak így tovább... =D>

Az alábbi videón, 2 perc 50-nél érdemes nézni a szurkolók reagálását Pali érkezésére.

https://www.youtube.com/watch?v=f62_lkih4nM" target="_blank
Válasz küldése