Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
rivaldo23
Barça B

2009.09.06. 12:11:41

[/quote]
Németh persze hogy tehetséges, sőt igen nagy a valószínűsége hogy akár évekig kezdő center legyen de most még korai.
:[/quote]

Szvsz egyáltalán nem korai, itt Mo-n sokan még 23-24 éves játékosokról is úgy beszélnek mint tehetség. Ez azért elég vicces. Németh most 20 éves szerintem simán be lehetne rakni.
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.09.06. 12:08:32

A tegnap miért ért itt mindenkit váratlanul komolyan voltak olyan emberek akik azt hitték hogy van reális esélyünk a kijutásra :shock: ?
Oda vissza vertük albániát és máltát ez 12 pont , ezt a 2 csapatot vernie is kell a mindenkori magyar válogatottnak.Ez nem csoda volt idáig hanem papírforma.
A tegnapi meccsről:
Amelyik csapat annyira buta hogy 75 perc alatt sem jön rá hogy az ívelgetéssel esélye sincs az nem érdemel pontot.
80 percig közünk nem volt a meccshez aztán jött a semmiből a tizi és magunkra találtunk de 10 perc jó játékkal nem lehet meccset nyerni.
Ez van gyerekek ez volt a realitás. :(
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.09.06. 11:41:33

faithnomore írta: Azért Németh Krisztiánnak szerintem is helye lenne már a válogatottban, az utánpótlás csapatokban is bizonyította milyen jó, egyszerűen az a helyzet hogy Benitez még nem érzi olyan erősnek hogy a Premier League-ben Torres mellett játsszon.

Vagy legalább csak annyit mondok hogy próbáljuk meg...ha nem megy akkor még nem való neki, de hogy más csatárok kipróbálása nélkül játszatjuk Torghellét meg Priskint az nem kicsit gáz

Szalai a Castilla legjobb játékosa, csak hát egy Raul-Benzema-Higuain első csapatnál nincs sok keresnivalója.

(Megjegyezném hogy Rudolf sérülés miatt nem lépett pályára)

Dárdai Pali meg a legjobb volt szerintem a tegnapi mérkőzésen, legalábbis az első félidőben magabiztos volt, jól teljesített.

Összefoglalva nem azt akarom mondani hogy Németh vagy Szalai játszatásával kijutunk a vb-re meg feljavul a csapat, de mindenképp meg kellene próbálni, mert ezzel nem sokra megyünk hogy Husztit betesszük előre aztán íveljük fel neki a labdát, ő meg kezdjen vele valamit.
Sajnos nem értesülhettem a hírekről, de gondolom akkor pont tegnap vagy max péntek este történhetett vele, kicsit elcsúsztam a nem rövid utazás miatt..

Németh persze hogy tehetséges, sőt igen nagy a valószínűsége hogy akár évekig kezdő center legyen de most még korai.

Dárdai mellett azonban elment a világ. Olyan lassú volt hogy valami hihetetlen, meg ez a gond, hogy nincs összekötő kapocs a védelem és a kreatív emberek között. Egy próbát minimum megérne Varga..

Babos és minden beívelt, bedobott labda 4.5 hónapot rövidített az életemből, meg Gyepes amikor nem vágta ki elsőre a labdát és ott állt az üres kapunk előtt. Szinte mindenki kritikán aluli volt, úgy éreztem hogy Szélesi volt a legjobb, és Halmosi még átlagos.

Ha nem kell lecserélni Juhászt most mi lenne.. :cry:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.06. 11:26:34

Akármennyire is szidtátok páran Torghellét, azt azért nem szabad elfelejteni, hogy amikor ő beállt, akkor észrevehetően megtalálta a helyét a magyar csapatban mindenki. Egy nagyon ügyetlen 4-2-3-1-ből (ahol nem is volt igazi 1 elől) váltottunk 4-1-4-1-be, és láthatóan fel is javult a csapat egy átlagos teljesítményre, majd a gól után egy normális teljesítményre.
Torghelle azért volt jó húzás, mert ő legalább meg tudta tartani az előreívelt, vagy előrepasszolt labdákat. Vagy felrúgták őt a védők, vagy megtartotta a labdát - és ez óriási előny egy 1csatáros felállásban. Favágó védők ellen favágó csatárt állíts be :) (Vagy legyél Barca és passzold ki őket :D)
Mr. Master
Director del Fútbol

2009.09.06. 11:01:22

Engem csak a szlovákok idegesitenek. Ho van a szlovák foci a magyartól? Valljuk be, azért náluk még mindig jobbak vagyunk, de ők meg csoportelsők, mert valami iszonyu harmatos csoportba kerültek... Nálunk meg ha egy perccel kevesebb a hosszabbitás, még mindig lenne esélyünk a pótselejtezőre. Innen már csak, úgy ahogy a jó magyar médiában szokás hallani: "matematikai esélyünk van" - de az legalább van és szivvel-lélekkel kell szurkolnia mindenkinek rendületlenül. Pláne szerdán. Csak én attól félek, hogy a közönség fele szerdán nem a magyar válogatott, hanem Cristiano Ronaldo miatt fog a lelátókon ülni.... :?
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.09.06. 10:44:09

ááá.. úristen ilyen potyát.. ez hibák sorozata volt.. megindultak a srácok a győztes gól felé üres a jobbos Gera kapja 16oson belülre viszi és felemeli a túloldalra -céltalanul-... ha elrúgja a p. csába semmi gond x és mindenki happy.. de ez még semmi..felívelik a svédek fantasztikus megmozdulás a védő aláfut fejelni próbál de elmegy felette utána meg hát.. mindenki látta... :cry: :cry: nagy kár.. így már szerintem nincs sok esély esetleg ha a portugálokkal xelünk..remélhetőleg..

különben jobbak voltak a svédek, összeszedettek, nem volt komoly, egyéni hiba..
a mi játékunkban nem láttam szít 2 passz ki a szélre azt íveljük.. jobb is lehetett volna azért de mostmár mindegy..

azért szerdán még hajrá magyarok!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
albicelesteX
A Vadász

2009.09.06. 09:57:58

Már megint a Magyarság tudat!Hidd el Én végig szurkoltam a srácoknak!És szerintem az előttem szólók is!Csupán csak reálisan látva és a tényeket leírva értékeljük és elégedetlenkedünk a meccs után!Telejesen felesleges megkérdőjelezni itt Bárki magyarságát, vagy a válogatottal szembeni szimpátiáját!itt Mindenki drukkolt tegnap a fiúknak!De nem szabad elvakultan azt mondani, hogy milyen jók voltunk és a sors meg Ibrahimovic a hibás meg a szemét!Nem mondanám hibásnak sem az edzőt sem a srácokat!Csupán csak minőségbeli különbség jött ki!Azért dícséretes, hogy teltház volt és, hogy nem a pofozógép szerepét vállaltuk fel ellenük!
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.09.06. 09:07:11

lluisllach89 írta:
Ti most komolyan NÉMETH KRISZTIÁNOZTOK?
Miért?? Hol játszott ő első osztályú, felnőtt futballt?
Meg Szalai neve is szóba került a Castillából.
Ez igen..

Tudom elkeserítő ez hogy csatár nélkül játszottunk, és "megkönnyebbült" mindenki amikor behozták az augsburgi Sanyinkat.
De kérdem én, HOL VOLT RUDOLF??
Meg miért nem játszottuk a futballt?
Miért ívelgettünk?
Mit keres Dárdai Pali a csapatban?

Egyszer, majd, ha tényleg beérik Németh, játszana egy közép-erős csapatban, megnézném. Mert csapatot kell majd építeni mint minden selejtezősorozat végén..
De majd ha kipihentem magam részletezem.
Még talán annyi, hogy ha egy embert kéne tőlünk kiemelni az Szélesi.

Nah jó éjt!
Azért Németh Krisztiánnak szerintem is helye lenne már a válogatottban, az utánpótlás csapatokban is bizonyította milyen jó, egyszerűen az a helyzet hogy Benitez még nem érzi olyan erősnek hogy a Premier League-ben Torres mellett játsszon.

Vagy legalább csak annyit mondok hogy próbáljuk meg...ha nem megy akkor még nem való neki, de hogy más csatárok kipróbálása nélkül játszatjuk Torghellét meg Priskint az nem kicsit gáz

Szalai a Castilla legjobb játékosa, csak hát egy Raul-Benzema-Higuain első csapatnál nincs sok keresnivalója.

(Megjegyezném hogy Rudolf sérülés miatt nem lépett pályára)

Dárdai Pali meg a legjobb volt szerintem a tegnapi mérkőzésen, legalábbis az első félidőben magabiztos volt, jól teljesített.

Összefoglalva nem azt akarom mondani hogy Németh vagy Szalai játszatásával kijutunk a vb-re meg feljavul a csapat, de mindenképp meg kellene próbálni, mert ezzel nem sokra megyünk hogy Husztit betesszük előre aztán íveljük fel neki a labdát, ő meg kezdjen vele valamit.
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Zlatan Boy
Barça B

2009.09.06. 08:58:31

Ronaldinho 17 írta:Nah remélem most már a sok elvakult belátja hogy ennyi a csapatunk,és reális esélyünk egy percig nem volt kijutni! a svédek 70 percig sokkal jobbak voltak, szerencsénk volt hogy csak 0-1, helyzetünk sem volt egész meccsen!!!ha 1 évig játszunk sem rúgunk gólt,(csak a véleményem 11-es.) főleg csatár nélkül ...ez a szomorú, az hogy ilyen szerencsétlen gólt kaptunk,benne van, megérdemelték a svédek, egyértelmű ! mondtam hogy ilyesmi mi lesz, a svédek megmutatták ma hogy játékban mennyire vagyunk európa középmezőny elejétől!! ha őket mondjuk oda vesszük...
Sajnos azt kell hogy mondjam,hogy valahol igaza van R17-nek. :cry: Mégpedig abban sztem hogy a médiától kezdve mindenki túlspanolta a mieinket :shock:.Azzal hogy Málta és Albánia legyőzése után, mostmár mindenkit megtudunk verni.És ezt sajnos sokkan el is hitték(valószinű hogy itt beszélhetünk elvakultságról sztem :D ).Elhittük hogy megverhetünk még egy ilyen nagy kaliberű csapatott, is mint a svédek.És sajnos a saját hibánkban estünk ismét.Sajnos az élet,ismétli önmagát.És azon pedig vitatkoznisem érdemes hogy kiérdemelte meg jobban a győzelmet,mert aki kint volt a mecsen,annak is gondolom hogy látni kellett, hogy a válogatottnak sajnos sansza nem volt a győzelemre. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zlatan Boy 2009.09.06. 09:11:52-kor.
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.09.06. 03:07:17

Dave87 írta:
albicelesteX írta:...kicsit merészebbeket kéne húzni!Pl. egy Németh Krisztián akit a liverpool szurkolók a legjobbnak választottak a felkészülési meccsek után!Szegény Fehér Miki óta nincs egy valamire való középcsatárunk!
Erről van szó. Huszti Szabi nem tud megküzdeni a fizikálisan már-már brutálisnak mondható svéd védőkkel. Felörlődik 60 perc után (és ezt nem az ő kárára mondom)!
És megint a brusztolós, verekedős svéd futball....
Középcsatár poszton erősítenünk kellene. Némethnek a válogatottban a helye! Ilyen szinten klasszis "erőcsatárunk" nincs, hát mozgékony, hajtós csatárra van szükség. Németh Krisztián minden szempontból megfelel (és mindeddig meg is felelt) ezeknek a követelményeknek.

Ez az én véleményem.
Portugálok ellen remélem könnyebb dolgunk lesz!
Ameddig remény van, addig menni fogunk!!!! HAJRÁ MAGYAROK!
Ti most komolyan NÉMETH KRISZTIÁNOZTOK?
Miért?? Hol játszott ő első osztályú, felnőtt futballt?
Meg Szalai neve is szóba került a Castillából.
Ez igen..

Tudom elkeserítő ez hogy csatár nélkül játszottunk, és "megkönnyebbült" mindenki amikor behozták az augsburgi Sanyinkat.
De kérdem én, HOL VOLT RUDOLF??
Meg miért nem játszottuk a futballt?
Miért ívelgettünk?
Mit keres Dárdai Pali a csapatban?

Kicsit letört és fáradt vok, mert volt szerencsém több mint 500 km-t utazni ezért. Mondjuk megtenném akármikor és minden hiba felett elsiklanék ha nincs az a retkes pudvás gól a végén. :twisted:

Egyszer, majd, ha tényleg beérik Németh, játszana egy közép-erős csapatban, megnézném. Mert csapatot kell majd építeni mint minden selejtezősorozat végén..
De majd ha kipihentem magam részletezem.
Még talán annyi, hogy ha egy embert kéne tőlünk kiemelni az Szélesi.

Nah jó éjt!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Dave87
Capitá del Barça

2009.09.06. 01:51:22

albicelesteX írta:...kicsit merészebbeket kéne húzni!Pl. egy Németh Krisztián akit a liverpool szurkolók a legjobbnak választottak a felkészülési meccsek után!Szegény Fehér Miki óta nincs egy valamire való középcsatárunk!
Erről van szó. Huszti Szabi nem tud megküzdeni a fizikálisan már-már brutálisnak mondható svéd védőkkel. Felörlődik 60 perc után (és ezt nem az ő kárára mondom)!
És megint a brusztolós, verekedős svéd futball....
Középcsatár poszton erősítenünk kellene. Némethnek a válogatottban a helye! Ilyen szinten klasszis "erőcsatárunk" nincs, hát mozgékony, hajtós csatárra van szükség. Németh Krisztián minden szempontból megfelel (és mindeddig meg is felelt) ezeknek a követelményeknek.

Ez az én véleményem.
Portugálok ellen remélem könnyebb dolgunk lesz!
Ameddig remény van, addig menni fogunk!!!! HAJRÁ MAGYAROK!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.06. 00:43:49

BraunA, ziipp!!

Szerinted ha nem szurkoltunk volna,akkor ennyire le lennénk törve,és idegeskednénk,h kikaptunk :?: :wink:

Ronaldinho 17 erős hszt engedett el,de nem az jön le belőle,h nem szurkolt hazánk válogatottjának,hanem,h nem hitt annyira a kijutásban,mint szerinte a többség.

+ elárulnátok,h mi a párhuzam aközött,h valaki szurkol a csapatnak,és aközött,hogy leírja, hogy ma bizony édes kevesek voltunk a svédekhez képest? mert szerintem semmi.

biztos vagyok benne,h mindenki tiszta szívből szorított a csapatért, ettől még fájó a 75percnyi mutatott játék,és fájó az utcsó másodperces vereség. és ettől még ugyanúgy fogok én,és szerintem mindenki szurkolni a következő meccsen is a MAGYAROKNAK!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.05. 23:58:01

ziipp írta:
BraunA írta:Bocsánat, hogy ismét ehhez a fórumhoz szólok, de van itt olyan ember aki nézte a a MAGYAR - Svéd meccset és legalább egy cseppet is szurkolt hazája válogatottjának?!
Akár melyik topicot olvasom (nem csak az EUROBARCÁN), de mintha senki nem szurkolt volna a MAGYAR! csapatnak

részemről annyit, hogy ez vagy nagyon szánalmas, vagy nem tudjátok mi a foci vagy velem van a baj... :cry: :roll:
Veled vagyok. Sajnos itt sokan már katalánnak gondolják magukat és egy esetleges Loki-Barca meccsen is inkább az utóbbinak szurkoltak volna. :( De fordul még a kocka, akarattal, hittel semmi sem lehetetlen!
Maradjunk annyiban, hogy amíg engem Barcelonában el lehetne adni akárminek, idehaza ez már kevésbé menne.
Itthon sokkal nyugodtabb lennék.
Csak a Haza adhatja meg ezt a nyugalmat!
Szeretem hazámat és a szívem szakadna meg, ha el kéne hagynom!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ziipp
Capitá del Barça

2009.09.05. 23:52:16

BraunA írta:Bocsánat, hogy ismét ehhez a fórumhoz szólok, de van itt olyan ember aki nézte a a MAGYAR - Svéd meccset és legalább egy cseppet is szurkolt hazája válogatottjának?!
Akár melyik topicot olvasom (nem csak az EUROBARCÁN), de mintha senki nem szurkolt volna a MAGYAR! csapatnak

részemről annyit, hogy ez vagy nagyon szánalmas, vagy nem tudjátok mi a foci vagy velem van a baj... :cry: :roll:
Veled vagyok. Sajnos itt sokan már katalánnak gondolják magukat és egy esetleges Loki-Barca meccsen is inkább az utóbbinak szurkoltak volna. :( De fordul még a kocka, akarattal, hittel semmi sem lehetetlen!
BraunA
Jugador del Barça

2009.09.05. 23:26:45

Bocsánat, hogy ismét ehhez a fórumhoz szólok, de van itt olyan ember aki nézte a a MAGYAR - Svéd meccset és legalább egy cseppet is szurkolt hazája válogatottjának?!

Barca més que un club
BraunA
Jugador del Barça

2009.09.05. 23:05:25

Ronaldinho 17 írta:Nah remélem most már a sok elvakult belátja hogy ennyi a csapatunk,és reális esélyünk egy percig nem volt kijutni! a svédek 70 percig sokkal jobbak voltak, szerencsénk volt hogy csak 0-1, helyzetünk sem volt egész meccsen!!!ha 1 évig játszunk sem rúgunk gólt,(csak a véleményem 11-es.) főleg csatár nélkül ...ez a szomorú, az hogy ilyen szerencsétlen gólt kaptunk,benne van, megérdemelték a svédek, egyértelmű ! mondtam hogy ilyesmi mi lesz, a svédek megmutatták ma hogy játékban mennyire vagyunk európa középmezőny elejétől!! ha őket mondjuk oda vesszük...
Szia, ne haragudj, de te egy percig is magyarnak érzed magad! Vagy tudtál-e szurkolni legalább ennek a csapatnak akár 5 percig? Én kint voltam kint voltam, kint is leszek és történjen akármi a szívem csak ide húz! Na már most, (lehet felfogási problémáim vannak), de egy szavadból sem érzem, hogy legalább egy cseppet szorítottál volna A MAGYAR NEMZETI VÁLOGATOTTÉRT! én úgy hiszem ez nem helyén való....

Egyéb; véleményem szerint e svédek semmivel nem voltak jobban, csak fejben, ami most az utolsó utáni! percben három pontot ért, a mi drága Zlatanunk jóvoltából...
Ma 1 órán át utáltam, de szívből kívánom, hogy innentől szeretett csapatomban is így lője a gólokat...
Hajrá MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK, FORCA BARCA
Barca més que un club
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2009.09.05. 22:41:39

Nah remélem most már a sok elvakult belátja hogy ennyi a csapatunk,és reális esélyünk egy percig nem volt kijutni! a svédek 70 percig sokkal jobbak voltak, szerencsénk volt hogy csak 0-1, helyzetünk sem volt egész meccsen!!!ha 1 évig játszunk sem rúgunk gólt,(csak a véleményem 11-es.) főleg csatár nélkül ...ez a szomorú, az hogy ilyen szerencsétlen gólt kaptunk,benne van, megérdemelték a svédek, egyértelmű ! mondtam hogy ilyesmi mi lesz, a svédek megmutatták ma hogy játékban mennyire vagyunk európa középmezőny elejétől!! ha őket mondjuk oda vesszük...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
ziipp
Capitá del Barça

2009.09.05. 22:40:35

Tipikus magyar, ez annyira magyar, stb.

Ilyen esetek azért történnek meg velünk, mert így állunk hozzá. Küzdeni kell hittel és erővel! Én így képzelem a magyar jövőt!

A Himnusz helyére pedig a Szózatot kéne tenni.

A riporter meg tényleg buta volt, mert előre ivott a medve bőrére.
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.05. 22:40:15

Fernando írta:1-0, 1-1, 1-2. Erre gondolsz. A történelmünk alakulása. Hogyan is lettünk óriásnemzetből, nem óriásnemzet. De nem akarok így ennyire elvonatkoztatni.
Én csak azt sajnálom hogy 1954-ben a vb döntőben 2-0-ról kikaptunk 3-2-re..(Pedig az a csapat nagyon is megérdemelte volna.....) :roll: :cry:
Ez ua. az eset...Ibra lő egy gólt a "lefújás után".............
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
albicelesteX
A Vadász

2009.09.05. 22:33:04

A világbajnokságra való kijutás feltétele nem az hogy oda vissza megverjük az albánokat!Pont az ilyen meccseken kell felnőni a feladathoz ésa riválisokat kell megverni vagy meglepni!Szerintem megint abba a hibába estünk aminek a gödrét az RTL klub ásta ki!Hogy nagyobb volt a füst mint a láng!Nagy por verés az egyik oldalon Ibra a másikon Gera és a többiek!Felesleges!Ott kezdődnek a gondok, hogy labdával gyorsabbak voltak mint mi anélkül!Nem mondanám a svédeket hogy nagy technikás focisták Ibrán kívül!Egyébként ha kijutnak a svédek a vb-re arra fogadni mernék, hogy max a csoportból jutnak tovább vagy még onnan se egy erősebb sorsolás után!Dzsudzsák kiemelkedik a magyar 11-ből!Huszti az aki még fel tud hozzá nőni támadásban!Védelem pocsék szegény Juhász az aki talán ér valamit!Szeretnék Magyar válogatottnak szurkolni VB-n de ez még nem most lesz a közeli jövőben szerintem!Kicsit merészebbeket kéne húzni!Pl. egy Németh Krisztián akit a liverpool szurkolók a legjobbnak választottak a felkészülési meccsek után!Szegény Fehér Miki óta nincs egy valamire való középcsatárunk!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.05. 22:31:21

1-0, 1-1, 1-2. Erre gondolsz. A történelmünk alakulása. Hogyan is lettünk óriásnemzetből, nem óriásnemzet. De nem akarok így ennyire elvonatkoztatni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.05. 22:27:18

Fernando írta:
Mikaos írta:Ez annyira magyar...
Ebben az eseményben benne van egész eddigi történelmünk sorsa, legyen az foci, vagy éppen a magyar állam története: egy és ugyanaz.
Te se mondod komolyan. :lol: Mi az, hogy "ez annyira magyar". Már több embertől hallom, itt is... Gondolom arra gondolsz, hogy mekkora buták a magyarok. Vagy ilyen csak velünk történhet meg... Hát ezt én így a saját magyar nevemben kérem ki. Bárkivel megeshet. És ami nem mellékes megérdemelt volt. A történelmes részhez meg annyit: az inkább 1-0, 1-1, 1-2 lenne.
Nem tudom, hogy a történelem melyik részéhez írtad ez utóbbi eredménysort, de egyet azért leszögeznék: én nem mondtam semmi újat ezzel az "annyira magyarral". Tulajdonképpen a Himnusz erről szól :) Kölcsey jobban megválogatja a szavakat, mint most én ezzel a két mondattal, de én ennyit akartam csak mondani vele.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.09.05. 22:26:32

Nem tudom,lehet,hogy nincs igazam,de az én szememben ez kapushiba volt...
Elve későn indult el,az meg hogy nem kézzel vetődik a labda felé nonszensz...lehet hogy kívül ért volna a labdába,és kiállítás,de akkor is...nem értem...

Az meg a tipikus magyar eset hogy Zlatan testéről befelé pattant a labda...

De ezektől függetlenül nem voltunk ma jók,Svédországban vagy a dánok ellen itthon jobban rászolgáltunk volna egy jobb eredményre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2009.09.05. 22:23:47

Magyar válogatott én így szeretlek!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.05. 22:23:11

Amitől féltem az beigazolódott, jelesül hogy Ibra fog kivégezni minket.
Annyira éreztem az idegbajos testemben, hogy nem bírjuk végig, hogy
szinte fáj!
Ibra nem tehet semmiről, csak a dolgát tette azzal az esetleges későbbi
haszonnal kecsegtetve, hogy a válogatottja-béli teljesítménye önbizalommal vértezi fel a Barca-béli fellépéseire, így közvetve mi ezzel a góljával jól jártunk, ha csak a Barcás szívünkre hallgatunk, viszont vérezhet az ezer sebből vérző magyar szívünk, hogy Babos "mentése" az
ő testéről gurult be a hálónkba.
Az élet igazságtalansága viszont valóban nem mentség az erőtlen támadásainkra, a pontatlan befejezéseinkre, meg a svédek erőfölényére.
Sajnos a meccs izgalma mellé még a mozi-béli Digis Humax beltéri hullagyenge nullás vételével is meggyűlt a bajom, így muszáj voltam neten nézni a második félidőt a svéd Viasat ellenkező kameraoldali, ugyancsak kockásodó közvetítését.
A bánatsörök lecsúsznak a torkokon, Afrika egyre távolabb úszik, nekünk pedig a becsületünkért kell hajtanunk a luzitánok ellen.
Valamikor focinemzet voltunk...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Válasz küldése