Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nem értesülhettem a hírekről, de gondolom akkor pont tegnap vagy max péntek este történhetett vele, kicsit elcsúsztam a nem rövid utazás miatt..faithnomore írta: Azért Németh Krisztiánnak szerintem is helye lenne már a válogatottban, az utánpótlás csapatokban is bizonyította milyen jó, egyszerűen az a helyzet hogy Benitez még nem érzi olyan erősnek hogy a Premier League-ben Torres mellett játsszon.
Vagy legalább csak annyit mondok hogy próbáljuk meg...ha nem megy akkor még nem való neki, de hogy más csatárok kipróbálása nélkül játszatjuk Torghellét meg Priskint az nem kicsit gáz
Szalai a Castilla legjobb játékosa, csak hát egy Raul-Benzema-Higuain első csapatnál nincs sok keresnivalója.
(Megjegyezném hogy Rudolf sérülés miatt nem lépett pályára)
Dárdai Pali meg a legjobb volt szerintem a tegnapi mérkőzésen, legalábbis az első félidőben magabiztos volt, jól teljesített.
Összefoglalva nem azt akarom mondani hogy Németh vagy Szalai játszatásával kijutunk a vb-re meg feljavul a csapat, de mindenképp meg kellene próbálni, mert ezzel nem sokra megyünk hogy Husztit betesszük előre aztán íveljük fel neki a labdát, ő meg kezdjen vele valamit.
Azért Németh Krisztiánnak szerintem is helye lenne már a válogatottban, az utánpótlás csapatokban is bizonyította milyen jó, egyszerűen az a helyzet hogy Benitez még nem érzi olyan erősnek hogy a Premier League-ben Torres mellett játsszon.lluisllach89 írta:
Ti most komolyan NÉMETH KRISZTIÁNOZTOK?
Miért?? Hol játszott ő első osztályú, felnőtt futballt?
Meg Szalai neve is szóba került a Castillából.
Ez igen..
Tudom elkeserítő ez hogy csatár nélkül játszottunk, és "megkönnyebbült" mindenki amikor behozták az augsburgi Sanyinkat.
De kérdem én, HOL VOLT RUDOLF??
Meg miért nem játszottuk a futballt?
Miért ívelgettünk?
Mit keres Dárdai Pali a csapatban?
Egyszer, majd, ha tényleg beérik Németh, játszana egy közép-erős csapatban, megnézném. Mert csapatot kell majd építeni mint minden selejtezősorozat végén..
De majd ha kipihentem magam részletezem.
Még talán annyi, hogy ha egy embert kéne tőlünk kiemelni az Szélesi.
Nah jó éjt!
Sajnos azt kell hogy mondjam,hogy valahol igaza van R17-nek.Ronaldinho 17 írta:Nah remélem most már a sok elvakult belátja hogy ennyi a csapatunk,és reális esélyünk egy percig nem volt kijutni! a svédek 70 percig sokkal jobbak voltak, szerencsénk volt hogy csak 0-1, helyzetünk sem volt egész meccsen!!!ha 1 évig játszunk sem rúgunk gólt,(csak a véleményem 11-es.) főleg csatár nélkül ...ez a szomorú, az hogy ilyen szerencsétlen gólt kaptunk,benne van, megérdemelték a svédek, egyértelmű ! mondtam hogy ilyesmi mi lesz, a svédek megmutatták ma hogy játékban mennyire vagyunk európa középmezőny elejétől!! ha őket mondjuk oda vesszük...
Ti most komolyan NÉMETH KRISZTIÁNOZTOK?Dave87 írta:Erről van szó. Huszti Szabi nem tud megküzdeni a fizikálisan már-már brutálisnak mondható svéd védőkkel. Felörlődik 60 perc után (és ezt nem az ő kárára mondom)!albicelesteX írta:...kicsit merészebbeket kéne húzni!Pl. egy Németh Krisztián akit a liverpool szurkolók a legjobbnak választottak a felkészülési meccsek után!Szegény Fehér Miki óta nincs egy valamire való középcsatárunk!
És megint a brusztolós, verekedős svéd futball....
Középcsatár poszton erősítenünk kellene. Némethnek a válogatottban a helye! Ilyen szinten klasszis "erőcsatárunk" nincs, hát mozgékony, hajtós csatárra van szükség. Németh Krisztián minden szempontból megfelel (és mindeddig meg is felelt) ezeknek a követelményeknek.
Ez az én véleményem.
Portugálok ellen remélem könnyebb dolgunk lesz!
Ameddig remény van, addig menni fogunk!!!! HAJRÁ MAGYAROK!
Erről van szó. Huszti Szabi nem tud megküzdeni a fizikálisan már-már brutálisnak mondható svéd védőkkel. Felörlődik 60 perc után (és ezt nem az ő kárára mondom)!albicelesteX írta:...kicsit merészebbeket kéne húzni!Pl. egy Németh Krisztián akit a liverpool szurkolók a legjobbnak választottak a felkészülési meccsek után!Szegény Fehér Miki óta nincs egy valamire való középcsatárunk!
Maradjunk annyiban, hogy amíg engem Barcelonában el lehetne adni akárminek, idehaza ez már kevésbé menne.ziipp írta:Veled vagyok. Sajnos itt sokan már katalánnak gondolják magukat és egy esetleges Loki-Barca meccsen is inkább az utóbbinak szurkoltak volna.BraunA írta:Bocsánat, hogy ismét ehhez a fórumhoz szólok, de van itt olyan ember aki nézte a a MAGYAR - Svéd meccset és legalább egy cseppet is szurkolt hazája válogatottjának?!
Akár melyik topicot olvasom (nem csak az EUROBARCÁN), de mintha senki nem szurkolt volna a MAGYAR! csapatnak
részemről annyit, hogy ez vagy nagyon szánalmas, vagy nem tudjátok mi a foci vagy velem van a baj...![]()
De fordul még a kocka, akarattal, hittel semmi sem lehetetlen!
Veled vagyok. Sajnos itt sokan már katalánnak gondolják magukat és egy esetleges Loki-Barca meccsen is inkább az utóbbinak szurkoltak volna.BraunA írta:Bocsánat, hogy ismét ehhez a fórumhoz szólok, de van itt olyan ember aki nézte a a MAGYAR - Svéd meccset és legalább egy cseppet is szurkolt hazája válogatottjának?!
Akár melyik topicot olvasom (nem csak az EUROBARCÁN), de mintha senki nem szurkolt volna a MAGYAR! csapatnak
részemről annyit, hogy ez vagy nagyon szánalmas, vagy nem tudjátok mi a foci vagy velem van a baj...![]()
Szia, ne haragudj, de te egy percig is magyarnak érzed magad! Vagy tudtál-e szurkolni legalább ennek a csapatnak akár 5 percig? Én kint voltam kint voltam, kint is leszek és történjen akármi a szívem csak ide húz! Na már most, (lehet felfogási problémáim vannak), de egy szavadból sem érzem, hogy legalább egy cseppet szorítottál volna A MAGYAR NEMZETI VÁLOGATOTTÉRT! én úgy hiszem ez nem helyén való....Ronaldinho 17 írta:Nah remélem most már a sok elvakult belátja hogy ennyi a csapatunk,és reális esélyünk egy percig nem volt kijutni! a svédek 70 percig sokkal jobbak voltak, szerencsénk volt hogy csak 0-1, helyzetünk sem volt egész meccsen!!!ha 1 évig játszunk sem rúgunk gólt,(csak a véleményem 11-es.) főleg csatár nélkül ...ez a szomorú, az hogy ilyen szerencsétlen gólt kaptunk,benne van, megérdemelték a svédek, egyértelmű ! mondtam hogy ilyesmi mi lesz, a svédek megmutatták ma hogy játékban mennyire vagyunk európa középmezőny elejétől!! ha őket mondjuk oda vesszük...
Én csak azt sajnálom hogy 1954-ben a vb döntőben 2-0-ról kikaptunk 3-2-re..(Pedig az a csapat nagyon is megérdemelte volna.....)Fernando írta:1-0, 1-1, 1-2. Erre gondolsz. A történelmünk alakulása. Hogyan is lettünk óriásnemzetből, nem óriásnemzet. De nem akarok így ennyire elvonatkoztatni.
Nem tudom, hogy a történelem melyik részéhez írtad ez utóbbi eredménysort, de egyet azért leszögeznék: én nem mondtam semmi újat ezzel az "annyira magyarral". Tulajdonképpen a Himnusz erről szólFernando írta:Te se mondod komolyan.Mikaos írta:Ez annyira magyar...
Ebben az eseményben benne van egész eddigi történelmünk sorsa, legyen az foci, vagy éppen a magyar állam története: egy és ugyanaz.Mi az, hogy "ez annyira magyar". Már több embertől hallom, itt is... Gondolom arra gondolsz, hogy mekkora buták a magyarok. Vagy ilyen csak velünk történhet meg... Hát ezt én így a saját magyar nevemben kérem ki. Bárkivel megeshet. És ami nem mellékes megérdemelt volt. A történelmes részhez meg annyit: az inkább 1-0, 1-1, 1-2 lenne.