2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tökéletesen egyetértek! Tomika minden válogatott meccsen úgy játszik, mint aki fel lett volna mentve tesiből... ezzel szemben ugyanakkor a bundesliga egyik legnagyobb sztárja (kis túlzással, de igaz...nem véletlen, h vele reklámozták a bajnokság rajtját...)gekkodan írta:http://nst.blog.hu/2009/09/09/3_dolog_a ... rtugal_ele
Ismét 3 fontos gondolat. Mindegyik bivaly erős és igaz 100%-ig!
Hajrá fiúk!
A legnagyobb vicc az egészben, az ,hogy olvastam egy oldalon, miszerint az újságban még le is tagadta,hogy ilyesmit mondott volna, erre a saját honlapján fent van a video amiben tisztán mondja el ezeket a dolgokat.Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... tt-1998712
Kedves Dzsudzsák Balázs!
Ha ezt mondtad, akkor erre az a válaszom, hogy nálam erre nincs bocsánat!
Az nem indok, hogy sok nyilatkozatot kellett adnia. Ez hülyeség. Ilyesmit az ember csak úgy nem jelent ki...Erre nincs magyarázat, és - nálam - nincs bocsánat. Nálam emberileg lejáratta magát.
Sajnálom, de ez az őszinte véleményem.
Nagyjából egyetértek, és, ha a hozzáállásunk ilyen marad, a fejlődésünk milliméterenként halad előre, akkor a szerencse is megjön majd!igeorgy írta:Sziasztok!
Persze a fociban nincs ha, de ha sikerül azt a kontrát befejezni (ezt én sem gondolom komolyan, mert ha komolyan gondolnám, akkor ez nem a magyar válogatott lenne, de ha Gerzson taccsra rugja) akkor most más lenne a közhangulat, persze azzal sem lennénk beljebb a csoportban, tudjuk a labda kerek és bármi megtörténhet, de ne legyünk már rtlklub, ahogy már előttem már mások is megfogalmazták, a realitás a negyedik hely elérése, szerintem már annak is örülnünk kell, hogy hoztuk a kötelezőket, de ez a selejtező szezon is bebizonyította, hogy ahhoz még kevesek vagyunk hogy bedaráljuk, szétfussuk a nevesebb ellenfelelinket, azonban legalább +nehezítjük az ő dolgukat már, viszont tétmeccsen nem jönnek a bravúrok, nem tudtuk itthon megfogni a harmatos dánokat, idegenben jobbak voltunk a svédeknél 60percig, a portugálok nem teszik meg azt a szivességet, hogy pontokat hullajtsanak el ellenünk, szoros meccsen de hozni fogják a kötelezőt, a lényeg szerintem az, hogy alakulóban van egy közepesen erős válogatott, nincs védelmünk, viszont van egy masszív középpálya, fejlődő képes csatárjaink és lelkes Sanyink, nagyszerű kapusaink. Szerencsénk persze nincs, de az sosem volt és nem is lesz, küzdeni kell és méltósággal befejezni ezt a selejtezőt, és ez a csapat megérdemli, h megteljen értük a stadion, hozzák csak a kötelezőket így tovább, fejlődjenek, tanuljanak külföldön és lesz ez még jobb is! kijajó...magyarok!
Sajnos a játék minden elemében fölülmúltak minket, és a tizenegyest felfoghatjuk ajándéknak is. Ezt nem mindenhol fújják be, nekünk megadták, de, ha ez nincs nem rúgunk gólt az biztos! Lehet, hogy hajtottunk, és, ha ez a maximun, akkor inkább ne égessük magunkat semmilyen világverseny döntőjében, de ha nem ez a maximum, akkor legközelebb 110%-ot kell kiadnunk magunkból, mert ez semmire nem elég. Minden párharcot, és szinte minden sprintet elvesztettünk, pedig látszott, hogy akarunk, de ez kevés ezen a szinten. Ettől függetlenül én is reménykedek mindig, de aztán szembesülök a valósággal. És tízből egyszer meg lehet verni a jobb csapatot is, de nekünk soha nem sikerül ez az egy. Gyárfás "antipatikus" Tamás jól mondta: "ez a csapat csak akkor nyerhet, ha megdöglik a pályán"! Szerintem akartunk, de nem "döglöttünk" meg, ennélkül a plusz nélkül a jövőben sem lesz esélyünk sajnos!gekkodan írta:http://szily.blog.hu/2009/09/07/az_nem_ ... kaptunk_ki
Tanulságos sorok, mindenkinek javaslom!!!
Bizony, sok igazság van benne, és ezt már leirtam én is, h ez a "akkor nem vagy magyar, ha.." szöveg számomra is nagyon idegesitő.gekkodan írta:http://szily.blog.hu/2009/09/07/az_nem_ ... kaptunk_ki
Tanulságos sorok, mindenkinek javaslom!!!
Ez igaz, de nem azért van igy, mert Torghelle olyan jó lenne, hanem azért, mert egy gyengébb csatárral is jobban megy, mint csatár nélkül. Amig nem lesz egy jó befejezőcsatárunk addig a közpályásoktól sem kell sokat elvárni, ha nincs kinek passzolni a labdát, ugy nehéz.Azok a fogalmatlanok, akik szidják Torghellét, most választ kaptak arra a kérdésre, hogy mit érünk Sanyi nélkül. Semmit. Érdekes módon, mikor ő beállt, és megfogta elöl a labdát párszor, mindjárt lett egy kis játékunk.
Tényleg nagyon jó voltBadi az offtopicban írta:http://www.youtube.com/watch?v=zfTJaunYVuA
mekkora hangulat volt uccsó 10 percben...aztán meg...asszem mindenkinek aki kint volt örök élmény, még ha nem is pozitív
Egy próbát mindenképp megérné. Így úgysincs semmi esélyünk kijutni.bando8 írta:szép sikert ért el a debrecen, de azért ne legyél ennyire elfogult. a külföldön játszó labdarúgóink jobbak mint a debrecené. te sem gondolod hogy a debrecen jobb csapat mint a zenit a psv a dortmund vagy a fulham.Stelios írta:A Debrecen kezdöjét küldeném fel, kivéve azokat a posztokat, ahol nem magyarok vannak. Se Gera, se Huszti se a többi. Többre mennénk vele. összeszokott brigád lenne legalább, és nem alibiznének.
Fáradtabb lehetett Vadócznál, plusz lapja is volt. Én tegnap Vadócz játékát jobbnak láttam, abban mindenképpen, hogy próbált laposan játszani.Varga Tamás írta:Bocs Laci, de én úgy gondolom, hogy tegnap a középpályán Dárdai nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ő fu.tott a legtöbbet, 3 ember munkáját végezte el. Nem is értettem, hogy miért őt áldozta be Koeman a szünetben?
Én így láttam, így érzékeltem.
szép sikert ért el a debrecen, de azért ne legyél ennyire elfogult. a külföldön játszó labdarúgóink jobbak mint a debrecené. te sem gondolod hogy a debrecen jobb csapat mint a zenit a psv a dortmund vagy a fulham.Stelios írta:A Debrecen kezdöjét küldeném fel, kivéve azokat a posztokat, ahol nem magyarok vannak. Se Gera, se Huszti se a többi. Többre mennénk vele. összeszokott brigád lenne legalább, és nem alibiznének.