Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Pety-d
Jugador del Barça

2009.09.09. 16:16:03

Mi a kezdő?
Hattrick: Retro KFC
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.09.09. 16:02:00

Láttam a kezdőt, koeman nagy mókamester, de ha nem viccből csinálta, akkor nem normális... Szerintem 3 góllal kikapunk, minden, ennél kedvezőbb eredmény ajándék.
Gratulálok kistulokinak, egy ekkora beszari, fapapucsos, tulipánkertész, fűzabáló ökörrel szerződést kellett hosszabbítani még a fontos meccsek előtt...
19
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.09.09. 14:04:59

Nem tudom, én nem estem hanyatt Dzsudzsáktól sem, bár az igaz, hogy a többiekhez képest jó volt.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.09. 14:02:01

gekkodan írta:http://nst.blog.hu/2009/09/09/3_dolog_a ... rtugal_ele

Ismét 3 fontos gondolat. Mindegyik bivaly erős és igaz 100%-ig!

Hajrá fiúk!
tökéletesen egyetértek! Tomika minden válogatott meccsen úgy játszik, mint aki fel lett volna mentve tesiből... ezzel szemben ugyanakkor a bundesliga egyik legnagyobb sztárja (kis túlzással, de igaz...nem véletlen, h vele reklámozták a bajnokság rajtját...)

engem nem érdekel az eredmény!(nah jó kicsit érdekel)
az érdekel, h lássam a fiúkat meghalni a pályán, h ne legyenek besz-ariak, Dzsudzsi pl 1-2 szólót be mert vállalni, el tudta fektetni a védőjét is. bár mindenki felnőne legalább az ő szintjére :(
HAJRÁ MAGYAROK MINDÖRÖKKÉ!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.09. 13:56:23

http://nst.blog.hu/2009/09/09/3_dolog_a ... rtugal_ele

Ismét 3 fontos gondolat. Mindegyik bivaly erős és igaz 100%-ig!

Hajrá fiúk!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.08. 22:26:13

http://sportgeza.hu/futball/2009/09/08/ ... zereplese/

Ha ez igaz akkor elég nagy érvágás az U20-as válogatott számára.
Remélem végül megoldódik az ügy és ott lehetnek. Nagy szükség lesz rájuk(is)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.07. 21:27:58

Ennek az egész interjúnak nem kellene ekkora feneket keríteni. Dühös és zavarodott volt, előfordult ez a legnagyobbakkal is egy ilyen meccs után. Nem volt profihoz illő nyilatkozat. Emberileg ettől nem lett a szememben sem több, sem kevesebb!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.07. 18:38:01

Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... tt-1998712

Kedves Dzsudzsák Balázs!

Ha ezt mondtad, akkor erre az a válaszom, hogy nálam erre nincs bocsánat!

Az nem indok, hogy sok nyilatkozatot kellett adnia. Ez hülyeség. Ilyesmit az ember csak úgy nem jelent ki...Erre nincs magyarázat, és - nálam - nincs bocsánat. Nálam emberileg lejáratta magát.

Sajnálom, de ez az őszinte véleményem.
A legnagyobb vicc az egészben, az ,hogy olvastam egy oldalon, miszerint az újságban még le is tagadta,hogy ilyesmit mondott volna, erre a saját honlapján fent van a video amiben tisztán mondja el ezeket a dolgokat.

Az meg szerintem alap, hogy elnézést kér, ettől függetlenül buta volt.
Amatőr hiba.... És beszélt ahelyett,hogy gondolkodott volna. :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.09.07. 18:35:35

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... tt-1998712

Kedves Dzsudzsák Balázs!

Ha ezt mondtad, akkor erre az a válaszom, hogy nálam erre nincs bocsánat!

Az nem indok, hogy sok nyilatkozatot kellett adnia. Ez hülyeség. Ilyesmit az ember csak úgy nem jelent ki...Erre nincs magyarázat, és - nálam - nincs bocsánat. Nálam emberileg lejáratta magát.

Sajnálom, de ez az őszinte véleményem.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.09.07. 17:58:25

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ol-1998672

Remelem tud mindketto majd jatszani...
Kép
"And my heart will leave you never."
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.07. 13:30:58

igeorgy írta:Sziasztok!

Persze a fociban nincs ha, de ha sikerül azt a kontrát befejezni (ezt én sem gondolom komolyan, mert ha komolyan gondolnám, akkor ez nem a magyar válogatott lenne, de ha Gerzson taccsra rugja) akkor most más lenne a közhangulat, persze azzal sem lennénk beljebb a csoportban, tudjuk a labda kerek és bármi megtörténhet, de ne legyünk már rtlklub, ahogy már előttem már mások is megfogalmazták, a realitás a negyedik hely elérése, szerintem már annak is örülnünk kell, hogy hoztuk a kötelezőket, de ez a selejtező szezon is bebizonyította, hogy ahhoz még kevesek vagyunk hogy bedaráljuk, szétfussuk a nevesebb ellenfelelinket, azonban legalább +nehezítjük az ő dolgukat már, viszont tétmeccsen nem jönnek a bravúrok, nem tudtuk itthon megfogni a harmatos dánokat, idegenben jobbak voltunk a svédeknél 60percig, a portugálok nem teszik meg azt a szivességet, hogy pontokat hullajtsanak el ellenünk, szoros meccsen de hozni fogják a kötelezőt, a lényeg szerintem az, hogy alakulóban van egy közepesen erős válogatott, nincs védelmünk, viszont van egy masszív középpálya, fejlődő képes csatárjaink és lelkes Sanyink, nagyszerű kapusaink. Szerencsénk persze nincs, de az sosem volt és nem is lesz, küzdeni kell és méltósággal befejezni ezt a selejtezőt, és ez a csapat megérdemli, h megteljen értük a stadion, hozzák csak a kötelezőket így tovább, fejlődjenek, tanuljanak külföldön és lesz ez még jobb is! kijajó...magyarok!
Nagyjából egyetértek, és, ha a hozzáállásunk ilyen marad, a fejlődésünk milliméterenként halad előre, akkor a szerencse is megjön majd! :D
De ehhez nagyon sok valódi "megdöglős" meccset kell játszanunk, mert ez a fejlődés záloga.
Valaki bántotta itt Sanyát, de védelmében csak annyit, hogy Ő az, akit a hozzáállása miatt a közönség fenntartás nélkül fogad el. Engem nem lepne meg, ha egyszer úgy "kaparnák" össze a pályáról, mert elájul a fáradtságtól! És szerintem a képességek is rendben vannak, lehet, hogy van nála ügyesebb, (sokkal biztos nem) de alibizni ne jöjjön haza senki, azzal nem vagyunk kisegítve.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.07. 13:16:37

gekkodan írta:http://szily.blog.hu/2009/09/07/az_nem_ ... kaptunk_ki

Tanulságos sorok, mindenkinek javaslom!!!
Sajnos a játék minden elemében fölülmúltak minket, és a tizenegyest felfoghatjuk ajándéknak is. Ezt nem mindenhol fújják be, nekünk megadták, de, ha ez nincs nem rúgunk gólt az biztos! Lehet, hogy hajtottunk, és, ha ez a maximun, akkor inkább ne égessük magunkat semmilyen világverseny döntőjében, de ha nem ez a maximum, akkor legközelebb 110%-ot kell kiadnunk magunkból, mert ez semmire nem elég. Minden párharcot, és szinte minden sprintet elvesztettünk, pedig látszott, hogy akarunk, de ez kevés ezen a szinten. Ettől függetlenül én is reménykedek mindig, de aztán szembesülök a valósággal. És tízből egyszer meg lehet verni a jobb csapatot is, de nekünk soha nem sikerül ez az egy. Gyárfás "antipatikus" Tamás jól mondta: "ez a csapat csak akkor nyerhet, ha megdöglik a pályán"! Szerintem akartunk, de nem "döglöttünk" meg, ennélkül a plusz nélkül a jövőben sem lesz esélyünk sajnos! :(
De azért Portugália ellen is kimegyek, hátha csodát látok! :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.07. 13:00:24

gekkodan írta:http://szily.blog.hu/2009/09/07/az_nem_ ... kaptunk_ki

Bizony, sok igazság van benne, és ezt már leirtam én is, h ez a "akkor nem vagy magyar, ha.." szöveg számomra is nagyon idegesitő.
Amugy én igy sem vagyok elégedetlen, mert most már legalább a kötelezőket hoztuk.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.07. 12:51:56

http://szily.blog.hu/2009/09/07/az_nem_ ... kaptunk_ki

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.07. 12:48:38

A legnagyobb baj az volt, h csak az egyenlités után kezdünk el focizni. Ugy kellett volna tolni az egész meccsen, akkor lehetett volna vmi. A svédek a meccs nagy részében hatalmas fölényben voltak, pedig nem hinném, h annyival jobb lenne EZ a svéd válogatott.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.07. 09:49:24

Nagyon sajnálatos vereség. Annyira dühös voltam. Kiírom magamból amit gondolok.
1. Koemant nem értem. Eddig csatárral játszottunk, most egy ilyen sorsdöntő meccsen miért kellett így fölállni. Csóringer Huszti a maga 170-jével.... sok esélye volt a beadásoknál.
2. Középpálya: Egy rakás szégyen volt szerintem. Dzsudzsák és az ezer éves Pali-n :oops: kívül senki sem tett hozzá a játékhoz. (grat az utolsó 20 percért, az derék volt) Nem tudtak egy tíz méteres pontos passzt véghez vinni.
3. Elég szégyen, hogy nincsen Juhász rolinak már évek óta egy rendes (utóda) cseréje. Sérülten kell játszania vagy 60 percet, aztán a cseréje ALÁFEJEL a 90. percben..... No Comment.

Ezzel együtt Hajrá Fiúk!!! :cry:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.07. 00:39:34

Azok a fogalmatlanok, akik szidják Torghellét, most választ kaptak arra a kérdésre, hogy mit érünk Sanyi nélkül. Semmit. Érdekes módon, mikor ő beállt, és megfogta elöl a labdát párszor, mindjárt lett egy kis játékunk.
Ez igaz, de nem azért van igy, mert Torghelle olyan jó lenne, hanem azért, mert egy gyengébb csatárral is jobban megy, mint csatár nélkül. Amig nem lesz egy jó befejezőcsatárunk addig a közpályásoktól sem kell sokat elvárni, ha nincs kinek passzolni a labdát, ugy nehéz.
Anno a Barcában Rijkaard is ezzel ment az agyamra, mikor Etoo sérült volt, ő is megpróbál középcsatár nélkül játszani, meg is lett az eredménye, az egész játékunk ratyi volt.

Amúgy a portugálok is nagy mákerek. Most is az uccsó percekben loptak pontot, az albánok ellen is ugy szereztek győzelmet. Ezt most nem láttam, de az utóbbit egyáltalán nem érdemelték meg.
Remélem a svédeké lesz a második hely.
Amugy meg az ilyen aki a Loki-Barcán a Barcának szurkolna az nem magyar, meg aki nem hisz a válogatott sikerében nem magyar szövegekkel illene leállni, mert szánalmas, és a szerzőjük saját magát nyilvánítja seggé.
PCsabi
aka Game90

2009.09.07. 00:00:32

Badi az offtopicban írta:http://www.youtube.com/watch?v=zfTJaunYVuA

mekkora hangulat volt uccsó 10 percben...aztán meg...asszem mindenkinek aki kint volt örök élmény, még ha nem is pozitív
Tényleg nagyon jó volt 8)

Én mondjuk azt hittem, hogy a srácokat jobban feltüzeli a 40ezer néző, Sanyin és Dzsudzsákon kívül nem láttam elszánt játékosokat a pályán.

Erről a 4-6-os, csatár nélküli felállásról meg ne is beszéljünk. Első félidőben jöttek a beadások, ívelések, aztán középen senki sem volt...vagy max. Huszti... Papíron a középpályánk a legerősebb, aztán a svédek térfelén alig tudtuk megtartani a labdát. Hajnal a válogatottban továbbra is 0.

Utolsó 15 perc tetszett, a többi csak alibi volt...

Csatárkérdés: Sanyi, Priskin, Rudolf. Némethet, Szalait egyelőre nem válogatnám be.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
igeorgy
Jugador del Barça

2009.09.06. 23:06:45

Sziasztok!

Persze a fociban nincs ha, de ha sikerül azt a kontrát befejezni (ezt én sem gondolom komolyan, mert ha komolyan gondolnám, akkor ez nem a magyar válogatott lenne, de ha Gerzson taccsra rugja) akkor most más lenne a közhangulat, persze azzal sem lennénk beljebb a csoportban, tudjuk a labda kerek és bármi megtörténhet, de ne legyünk már rtlklub, ahogy már előttem már mások is megfogalmazták, a realitás a negyedik hely elérése, szerintem már annak is örülnünk kell, hogy hoztuk a kötelezőket, de ez a selejtező szezon is bebizonyította, hogy ahhoz még kevesek vagyunk hogy bedaráljuk, szétfussuk a nevesebb ellenfelelinket, azonban legalább +nehezítjük az ő dolgukat már, viszont tétmeccsen nem jönnek a bravúrok, nem tudtuk itthon megfogni a harmatos dánokat, idegenben jobbak voltunk a svédeknél 60percig, a portugálok nem teszik meg azt a szivességet, hogy pontokat hullajtsanak el ellenünk, szoros meccsen de hozni fogják a kötelezőt, a lényeg szerintem az, hogy alakulóban van egy közepesen erős válogatott, nincs védelmünk, viszont van egy masszív középpálya, fejlődő képes csatárjaink és lelkes Sanyink, nagyszerű kapusaink. Szerencsénk persze nincs, de az sosem volt és nem is lesz, küzdeni kell és méltósággal befejezni ezt a selejtezőt, és ez a csapat megérdemli, h megteljen értük a stadion, hozzák csak a kötelezőket így tovább, fejlődjenek, tanuljanak külföldön és lesz ez még jobb is! kijajó...magyarok!
Stelios
Jugador del Barça

2009.09.06. 22:44:33

bando8 írta:
Stelios írta:A Debrecen kezdöjét küldeném fel, kivéve azokat a posztokat, ahol nem magyarok vannak. Se Gera, se Huszti se a többi. Többre mennénk vele. összeszokott brigád lenne legalább, és nem alibiznének.
szép sikert ért el a debrecen, de azért ne legyél ennyire elfogult. a külföldön játszó labdarúgóink jobbak mint a debrecené. te sem gondolod hogy a debrecen jobb csapat mint a zenit a psv a dortmund vagy a fulham.
Egy próbát mindenképp megérné. Így úgysincs semmi esélyünk kijutni.
haszi9
Barça B

2009.09.06. 22:33:58

az volt a nagy baj hogy szélről próbálkoztunk a legtöbbet és onnan próbálgatták beadogatni de ennek a játéknak semmi értelme nem volt mert egyedül Huszti érkezett mindig bent ő meg eleve nem egy nagy befejező főleg fejjel úgyhogy máskor egy kicsit középen is kéne próbálkozni és nem annyi ívelt labdával játszani.
BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.06. 21:39:37

Varga Tamás írta:Bocs Laci, de én úgy gondolom, hogy tegnap a középpályán Dárdai nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ő fu.tott a legtöbbet, 3 ember munkáját végezte el. Nem is értettem, hogy miért őt áldozta be Koeman a szünetben?

Én így láttam, így érzékeltem.
Fáradtabb lehetett Vadócznál, plusz lapja is volt. Én tegnap Vadócz játékát jobbnak láttam, abban mindenképpen, hogy próbált laposan játszani.

De most újranézem a meccset, mert élőben pl. ez sem tűnt fel, hogy Ibra vérzik, mindeki fütyült, hogy csak szimulál. :)
bando8
Jugador del Barça

2009.09.06. 21:28:21

Bocs Laci, de én úgy gondolom, hogy tegnap a középpályán Dárdai nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ő futott a legtöbbet, 3 ember munkáját végezte el. Nem is értettem, hogy miért őt áldozta be Koeman a szünetben?

Én így láttam, így érzékeltem.[/quote]

szerintem egyértelmű volt tegnap hogy dárdait kell lecserélni. bár abban igazad van h aktív volt,de sok labdát eladott, emelett volt már egy sárga lapja ami védekező középpályásként nem épp előnyös és én úgy láttam hogy hevesen is viselkedett.
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.09.06. 21:26:51

Megpróbálok most, h vmivel higgadtabb vagyok, írni pár szót a meccsről.
Sehol nem látom, h erwin koeman bocsánatot kér a magyar szurkolóktól, mert elrontott egy ennyire fontos meccset. Hát mégis mit képzelt, hogy csatár nélkül majd lesz játékunk? Ha meg nincs csatár, mi a szarért kell 160 centis emberekre ívelgetni?

Azok a fogalmatlanok, akik szidják Torghellét, most választ kaptak arra a kérdésre, hogy mit érünk Sanyi nélkül. Semmit. Érdekes módon, mikor ő beállt, és megfogta elöl a labdát párszor, mindjárt lett egy kis játékunk.
Németh? Szalai? Vicc... Egyébként annyiban nem baj, hogy Rudolf megsérült, hogy most nem fordult ellene a közvélemény, mert Huszti helyén ő sem ért volna semmit sem.

Hajnal mit keres még mindig a válogatottban? Undorító alibiző senkiházi... Gera érthetetlen, a többieket most hagyjuk.
Legalább szerdán helyre kerülünk, és nem kell feleslegesen még egy hónapig reménykedni... Persze én hülye továbbra is bízom majd, és összetörik 79. alkalommal is a szívemet...
19
bando8
Jugador del Barça

2009.09.06. 21:21:57

Stelios írta:A Debrecen kezdöjét küldeném fel, kivéve azokat a posztokat, ahol nem magyarok vannak. Se Gera, se Huszti se a többi. Többre mennénk vele. összeszokott brigád lenne legalább, és nem alibiznének.
szép sikert ért el a debrecen, de azért ne legyél ennyire elfogult. a külföldön játszó labdarúgóink jobbak mint a debrecené. te sem gondolod hogy a debrecen jobb csapat mint a zenit a psv a dortmund vagy a fulham.
Válasz küldése