igeorgy írta:Sziasztok!
Persze a fociban nincs ha, de ha sikerül azt a kontrát befejezni (ezt én sem gondolom komolyan, mert ha komolyan gondolnám, akkor ez nem a magyar válogatott lenne, de ha Gerzson taccsra rugja) akkor most más lenne a közhangulat, persze azzal sem lennénk beljebb a csoportban, tudjuk a labda kerek és bármi megtörténhet, de ne legyünk már rtlklub, ahogy már előttem már mások is megfogalmazták, a realitás a negyedik hely elérése, szerintem már annak is örülnünk kell, hogy hoztuk a kötelezőket, de ez a selejtező szezon is bebizonyította, hogy ahhoz még kevesek vagyunk hogy bedaráljuk, szétfussuk a nevesebb ellenfelelinket, azonban legalább +nehezítjük az ő dolgukat már, viszont tétmeccsen nem jönnek a bravúrok, nem tudtuk itthon megfogni a harmatos dánokat, idegenben jobbak voltunk a svédeknél 60percig, a portugálok nem teszik meg azt a szivességet, hogy pontokat hullajtsanak el ellenünk, szoros meccsen de hozni fogják a kötelezőt, a lényeg szerintem az, hogy alakulóban van egy közepesen erős válogatott, nincs védelmünk, viszont van egy masszív középpálya, fejlődő képes csatárjaink és lelkes Sanyink, nagyszerű kapusaink. Szerencsénk persze nincs, de az sosem volt és nem is lesz, küzdeni kell és méltósággal befejezni ezt a selejtezőt, és ez a csapat megérdemli, h megteljen értük a stadion, hozzák csak a kötelezőket így tovább, fejlődjenek, tanuljanak külföldön és lesz ez még jobb is! kijajó...magyarok!
Nagyjából egyetértek, és, ha a hozzáállásunk ilyen marad, a fejlődésünk milliméterenként halad előre, akkor a szerencse is megjön majd!
De ehhez nagyon sok valódi "megdöglős" meccset kell játszanunk, mert ez a fejlődés záloga.
Valaki bántotta itt Sanyát, de védelmében csak annyit, hogy Ő az, akit a hozzáállása miatt a közönség fenntartás nélkül fogad el. Engem nem lepne meg, ha egyszer úgy "kaparnák" össze a pályáról, mert elájul a fáradtságtól! És szerintem a képességek is rendben vannak, lehet, hogy van nála ügyesebb, (sokkal biztos nem) de alibizni ne jöjjön haza senki, azzal nem vagyunk kisegítve.