Én a Helmond Sportot sajnos nem tudtam felvezeti a holland élvonalba, mert a 10. helyen végeztem, így a rájátszásról is éppen lemaradtam.
Sjay taktikáját alkalmazom most, felemás sikerekkel, de többnyire pozitív eredménnyel. Ami változott, hogy sokkal aktívabb lett a csapatom, ráadásul a meccs alatti edzői utasításaimra is jobban reagálnak a játékosaim. Nem egy meccset nyertem meg úgy, hogy szerzett az ellenfél egy gólt, aztán támadóra állítottam a csapatot, utasításnak kiadtam, hogy birtokolják a labdát, erőltessék a széleket és zavarják az ellenfelet. Többnyire ez bejön, de van amikor nem.
2013-ig hosszabbítottam a szerződésem 2012-ben, mert nem akarok hosszú távra elhelyezkedni Hollandiában. Tulajdonképpen azt akarom elérni, hogy a jelenlegi hírnevem (Regionális) elmozduljon felfele és következő nyáron magasabb osztályban edzősködhessek.
Alapcsapatom:
----------------------van Fessem---------------------
--Kazlauskas--Olfers---Daineche--van der Linden-
--------------Neuiwendaal----Veldmate--------------
-Yildirim--------------------------------------Wolters--
--------------Fachtali----------Françoise--------------
2012 nyarán vagyok, megszereztem kölcsönbe az argentin Marcos Mondainit. Tőle sokat várok, valamint még szeretnék egy jó balhátvédet is.
Sokat egyébként nem hiszem, hogy mondana nektek ezek a nevek, csak a formációt mutattam meg ezzel.
Bár bizonyára sokan emlékeztek, hogy volt pár éve egy szabadrúgás vb, amit Ugur Yildirim, egy török származású holland játékos nyert meg. Na, most ő az én jobbszélsőm.