Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért így az átigazolási időszak végére elég szép névsort összevásárolt a Spurs.Gareth Tello írta:A nyári Spurs-igazolások így játszottak tavaly:

A Chelsea-ből lehetne csemegézni, vannak négyen (Ba, Torres, Lukaku, Eto'o) egy posztra, a kameruni nyilván nem hozható, de a másik három közül én megpróbálnám leigazolni az egyiket Wengerék helyében. Lukaku lenne a legnagyobb fogás.Game90 írta:1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.
Ahogy emlékszem, régebben CM-ként (DM-ként) sem volt túl nagy király, úgy tűnik, kezdi felvenni a ritmust, Wilshere-rel jó párost fognak alkotni (ha éppen nem lesz sérült valamelyikükGame90 írta:2. Végre nem a szélen van erőltetve, hanem CM. Amúgy pluszban, útwenger-ről: Ramsey játéka nem maradhat szó nélkül. Nagyjából egy éve Bob Wilson nyilatkozott a srácról, akkoriban nem ment neki túl jól és a kapuslegenda a következőket mondta: „Ramsey legnagyobb erénye, hogy egyszerűen játszik. Mostanában túlságosan bonyolítja a dolgát, nem is játszik a természetes posztján, talán túl sokat is várnak tőle, de nem könnyíti a saját dolgát”. Minden szavával egyet lehet érteni. Aaron pont attól „különleges”, hogy nem az. Nem egy technikás játékos, nem is túl taktikus, vagy kreatív, viszont az alapdolgok elvégzésében nincs jobb a csapatban. Robotol 90 percen át, labdát szerez, megtartja, továbbadja, és ahogy az este is kiderült, mostanában még a megfelelő helyen is tűnik fel, a megfelelő időben.
Game90 írta:Amúgy Bendtner marad nálunk...

Ox is sérült, Ryo meg kb. CC szint.messideco írta:
Podolski 8-10 hét off...Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg
1. Nem értem, hogy DemBa-ra miért nem repülünk rá, gondolom most szívesen eljönne a Chelsea-ből, 10 milliót pedig bőven megérne nekünk.Gareth Tello írta: Most már nem hiszem, hogy összejön egy Benzema-Suárez-féle nagy deal... Szerintem vesztek egy noname csatárt a Ligue 1-ből, oszt annyi.
Ramsey meg nem is értem, mitől fejlődött hirtelen ekkorát, elég brutál az utóbbi időben. Már majdnem Dembélé-Paulinho-Capoue-Sandro szint.![]()
Dr.Dre írta:FlaminiArsenal

Chadli, Lennon és Townsend, aki elég jó formában van mostanában.Initom írta:Nem vagytok túl sűrűn a középpályán?![]()
Vérbeli ,gólerős szélső kéne nektek úgy gondolom .Középen már elegen vagytok....Szélre ki van jelenleg? Chadli,Lennon?? És tud ott játszani Holtby,Lamela ,de egyik sem tudja pótolni Balet...közel sem. Nehogy a mennyiség a minőség rovására menjenMata,Eriksen...egyik sem szélső...inkább irányítók.
Gareth Tello írta:LAMELA!![]()
http://www1.skysports.com/football/news" target="_blank ... -from-roma
Még jöhet Eriksen vagy Mata Bale árából, és jók leszünk.
1. Sajnos a United csak pénzt volt hajlandó elfogadni érte, úgyhogy 39 milliót fizettünk érte, de ezért a pénzért odaadták Howard Webbet is.Game90 írta:És Penalty mennyibe került? 20+3+1,5 millió ill. 2 barátságos meccs?![]()
Na, most hogy bent vagyunk a BL-ben, jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz.
Amúgy Ramsey (aki március óta magasan a legjobb játékosunk) és Wilshere is összeszedett egy kisebb sérülést.
Game90 írta:
...jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz...
És Penalty mennyibe került? 20+3+1,5 millió ill. 2 barátságos meccs?Gareth Tello írta: 3. Őt is leigazoltuk, fizettünk érte 45 millió eurót, nem olvastad?

25 millióról cikkeznek. Annyit megér,bőven !ab1daL írta:szerda, 08:03Initom írta:Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Valamint Podolskit tegnap le kellett cserélni,fájt a combja,kb ott mint Messinek, + Wilshere a bokáját fájlalta végig a meccsen,egyik sérülés sem jönne jól a hétvégén esedékes Spurs elleni meccs miatt.
Angel Di María meggyőzte Carlo Ancelottit, írja a Marca. A lap szerint az olasz szakember a következőket mondta a vezetőségnek: “Bár igaz, hogy Bale jön, nem akarom, hogy Di María távozzon.”
Persze ettől, lehet távozik, mondjuk pont az ágyúsokhoz..
szerda, 08:03Initom írta:Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Valamint Podolskit tegnap le kellett cserélni,fájt a combja,kb ott mint Messinek, + Wilshere a bokáját fájlalta végig a meccsen,egyik sérülés sem jönne jól a hétvégén esedékes Spurs elleni meccs miatt.