Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel csak az a baj h Soriano pl. Espanyol nevelés, Edu Oriol a Sant Andreutól érkezett, Nolito meg az Ecija játékosa voltTocy írta:Azért nem gyenge amit művelnek a srácok. Sőt, mondhatni hihetetlen! Mino,Montoya,Bartra,Fontás,Muniesa,Oriol Romeu,Jonathan Dos Santos, Thiago Alcantara,Edu Oriol,Nolito,Soriano szinte mindegyikük az első csapat kapujában... Fantasztikus utánpótlásunk van!
A következők már megvannak. JDS és Thiago, vkp posztra pedig az egész európa által figyelt Romeu.MessiFan írta:Azért az nem semmi hogy ha jól tudom 3 olyan csapatot vert meg a Barca B ami már játszott az első osztályban. Remélem így folytatják és olyan jól fognak majd teljesíteni a fiatalok hogy Pep felhoz 1 új Fabregast vagy nem pont Fabregast hanem Xavit vagy Init
Köszöntem.Fecooo írta:tabella
Nagyszerű! Ezt most sajnos nem láttam...bence-barca írta:1-0 lett a végeredmény! Csak így tovább!
Nagyon komolyan játszanak!!Ki a 9-es??ZS10 írta:1-0 Nolito!!
Én bármelyik menedzser játékkal játszottam azzal kezdtem,hogy felbontottam a szerződését!LG írta:Én meg rühellem az ilyen eszetlen cselgépeket, meg ne lássam egyik kedvelt csapatom közelébe se!levproff írta:Az Arsenalba 100% nem ment. De rajtunk kívül, az Arsenalnak örülnék a legjobban. Egyedül a bajnokság miatt nem biztos, hogy a legjobb lenne neki.
Ezen bőven ráérünk majd akkor aggódni ha itt lesz Cesc, amire valljuk be igen kicsi az esélyab1daL írta:Thiago miatt csak azért parázok, mert most ha jön Cesc akkor hol lesz helye?! De tegnap is látni lehetett, hogy óriási tehetség, a többiekről nem is beszélve....