Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
oh yeah, örülök h csatlakoztál a táborhozRinku írta:Ha valaki tud az Elveszett jelentéshez hasonló filmet, légyszi írjon néhányat! Nagyon tetszett, pont egy ilyen jellegű filmre vágytam már egy ideje. Nem tudom már, hogy ki ajánlotta, de nagyon köszi utólag is, így látatlanban is!

sjd írta:Kritikám a Fékezhetetlenről
REMY, most olvasom a tiedet, kb. mindenben egyet értünk, csak úgy néz ki ez kicsit másként csapódott le mindkettőnknél
REMY írta: Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvel
azt tudom, hogy korábban játszódik mint a Gyűrűk Ura. És azért nem brutális, mert ezt eredetileg a gyerekeinek írta. Már nagyon várom a filmet. Ha megközelíti a Gyűrűk Ura trilógiát, akkor érdemes volt rá várni.lui1698 írta:Mivel előzményfilm, gondolom itt kovácsolják és nem 9 óráig hanem 12-ig.REMY írta:Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvel![]()
Amúgy én annyit tudok, hogy annyira nem "brutális", mint a LotR, illetve, hogy Tolkien ezt tartotta a fő művének.
Mivel előzményfilm, gondolom itt kovácsolják és nem 9 óráig hanem 12-ig.REMY írta:Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvel

Valaki olvasta az eredeti regényt? A Hobbitnak mi lesz a fő cselekmény szála?? Gondolom itt nem sétálnak 9 órán keresztül egy gyűrűvellui1698 írta: Valami kegyetlen gyönyörű. Mindjárt sírok.![]()
Ezek a filmek is 3 és fél órásak lesznek?
Mert akkor ez nem jelent mást, mint egy 24 órás Tolkien maratont a jövőben valamikor...
Valami kegyetlen gyönyörű. Mindjárt sírok.bence-barca írta:http://www.sg.hu/cikkek/92196/otfele_uj ... kronnal_is
Héten jött ki új előzetes a Hobbithoz. Vagy 5 új, ahogy tetszik, ugyanis 5 féle befejezést raktak hozzá az "alap" trailerhez!

Nem tudom, igaz, hogy a krézi közel sem tökéletes film, de nekem bőven többet adott, mint a másik film, és szerintem mélyebb dolgokról is van szó benne. Igaz, ízlések....bence-barca írta:De úgy vtam vele, lehet kevesebb embernek fog tetszeni, de akiknek meg tetszeni fog, nagyobb élményt ad majd, mint pl a C.R.A.Z.Y.

Nos.. nyilván az átlagolásban jobb pontokat kaptam volna.lui1698 írta: Igen, úgy értettem, jó ajánlás lett volna, mindenképp jobb, mint a Harold.
Igen, úgy értettem, jó ajánlás lett volna, mindenképp jobb, mint a Harold.bence-barca írta:Remélem úgy értetted a "nem kellett volna"-t, h elvetted tőlem a FKos ajánálásomat. Ha nem így, akk sry, először (lehet másodszorra sem) nem esett le, h gondoltad

Nem fognak rá emlékzeni, még bedobhatom a következő körbenlui1698 írta:Hiszed vagy sem, azrét néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ha bejön majd bedobom, de mivel közben másik filmre esett a választásom, úgy gondoltam, hogy megosztom a jót a néppel.bence-barca írta:Tervben vt nálam, h ezt dobjam be filmklubba!![]()
Nem kellett volna...![]()
Hiszed vagy sem, azrét néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ha bejön majd bedobom, de mivel közben másik filmre esett a választásom, úgy gondoltam, hogy megosztom a jót a néppel.bence-barca írta:Tervben vt nálam, h ezt dobjam be filmklubba!![]()

Nos, akkor küldetés teljesítve. A lényeg az vt, h szenvedésre bírjak egy madridistátREMY írta:[
Nézném a tiedét, de olyat szenvedek vele, hogy hihetetlen5x kezdtem el és 30 percnél járok. Irritáló.
sryamúgy hol találsz ilyen filmet??? és nálad hány pont???
Nézném a tiedét, de olyat szenvedek vele, hogy hihetetlenbence-barca írta:
Remy a pangás azért van, mert egyeseknek első a filmklubbos ajánlás és így nem jut idő más filmre. Próbálnak nem késni, mint te az enyémmel![]()
Na de komolyan. Ha már ennyi filmet nézel, miért nem sűríted bele a filmklubosat?
Tervben vt nálam, h ezt dobjam be filmklubba!lui1698 írta:
Illetve még tegnap megnéztem a C.R.A.Z.Y.-t. Nagyon jó kis kanadai dráma, egy identitását kereső srácról és családjáról. Megtekintésre ajánlott.
Ezekről kérlek majd írj pár sort, főleg az első érdekel.lui1698 írta: ... Sebhelyesarcú (1932), The public enemy (1931) és az Angels with Dirty Faces (1938).
Nincs itt semmiféle pangás.REMY írta:Mi ez a pangás?![]()