Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.28. 17:56:42

Capon írta: A csapat tegnap este mindent megtett, hogy nevetségessé tegyék a mezt a klubot és ez sikerült is nekik.
Na ez az. :wink:
Szerintem egyes Real játékosok nincsenek tisztában azzal, h ők a Real Madrid játékosai és.h ez mivel is jár pontosan. Nem elég csak a mezt kiküldeni, játszani, küzdeni kell és ez nagyon sok Madrid játékosból hiányzik.

Természetesen én is örültem, h kikapott a Real egy ilyen noname csapat ellen. A legnagyobb riválisunk és mindig boldogsággal tölt el, ha kikapnak, de ebbe szerintem semmi meglepő sincs.

Pellegrini napjai már igencsak megvannak számolva. Mondjuk ez már az elején boritékolható volt, h nem Ő a megfelelő személy az edzői posztra.
Na de ez legyen az ők dolga.
:wink: :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.10.28. 17:48:13

Látom sokan írják , hogy ne a MAdrid vereségének örüljünk hanem a Barca győzelmeinek! Miért ne lehetne mindkettőnek?
Érdekes a Loki meccsen a Fiosok is örültek a másik olasz csapat szenvedésének... Mégse hurrogtam őket ...
Most mondjátok meg ha nincs igazam?:D
SEX N MONEY...
Lesy
Capitá del Barça

2009.10.28. 17:43:04

Alcorcon-margitocska 4-0 :lol: :lol: :lol:
Ezen csak nevetni lehet. Most talán majd Mr. Nagyarcnak is megjön az esze...
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.28. 17:27:14

Enrique írta:Legalább van ideje nyilatkozni...
Ronaldo szerint senki nem férne be a Barcából a Realba

Valószínűnek tartom, hogy nem gondolja komolyan, de ilyet mondani... :D
Ezt sem a 4-0 után nyilatkozta. :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.10.28. 16:57:36

haze71 írta:A ma elvégzett mágneses rezonancia vizsgálat megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo sem a Getafe, sem pedig a Milan elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.
Legalább van ideje nyilatkozni...
Ronaldo szerint senki nem férne be a Barcából a Realba

Valószínűnek tartom, hogy nem gondolja komolyan, de ilyet mondani... :D
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.28. 16:32:35

haze71 írta:A ma elvégzett mágneses rezonancia vizsgálat megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo sem a Getafe, sem pedig a Milan elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.
A jós.. :D Na jó nem csak viccelek, igazábol örülök mert nélküle még az eredmények se jönnek a madrinak , másrészt visszont sajnálom őt mert ő volt az egyetlen aki probált bizonyitani, erőlködött stb.
A másik : Nekem is a Real-al van bajom nem a játékosokkal meg ilyesmi , az idén meg még nagyobb bajom az volt hogy semmilyen játékkal huzták be a meccseiket , persze nem azt mondom hogy kápráztassanak el csak az ellenfél megérdemléet volna nem1x a pontot

Na béke
Visca El Barca
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.28. 16:18:49

barca28 írta:

erről tudnál mutatni egy linket???
Madridistán van, rövidhírek között. :wink:
Elég hosszan elhúzódik a felépülése amúgy.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.28. 16:17:01

erről tudnál mutatni egy linket???
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
haze71
Entrenador del Barça

2009.10.28. 16:15:04

A ma elvégzett mágneses rezonancia vizsgálat megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo sem a Getafe, sem pedig a Milan elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.
hau30
Capitá del Barça

2009.10.28. 14:52:27

noname írta:Mostmár tilos nevetni a Realon vagy mi?
Igenis nevetséges, hogy az Alcorcon lemosta azt a madridot, amelynek a kezdőcsapata kb 100 millió euróból volt összevásárolva.most komolyan! Mi nevetséges, ha nem ez! Mondhattok akármit, van abban a mondásban vmi h a legszebb öröm a káröröm és én igenis örültem, nem is kicsit ennek az eredménynek. A legfontosabb, hogy a Barca győzzön, de nekem az se mellékes, h a Real mit produkál. Nem bírom a vezetőséget, a csapat filozófiáját, egyszerűen nem bírom a Real Madridot. Ha nem a Barcának szurkolnék, akkor is utálnám a Realt, így mégjoban. Én igenis örültem és jót nevettem az eredményen és remélem h folyatása következik. :P

Ezt nem kell a szurkolók sértésnek felfogják. Semmi bajom a Real-szurkolókkal, se a Real játékosaival.Egyszerűen a klubot utálom és örülök ha nagyokat bukik. :wink:
Elloptad a gondolataimat!A TEREM BÚRÁJÁT! :lol: Valahogy manapság az ember nehezen azonosul a "pénzért mindent megkapok" gondolattal! És ez valóban nem a Real szurkolókról szól.Kizárólag a klub által diktált filozófiáról! Ezért tud kárörvendni az ember a kelleténél jobban!
R"bali"M
Barça C

2009.10.28. 13:34:21

Az a helyzet kedves Barcelona fanok, lehet örömködni, röhögni, gúnyolódni, meg miegymás... Aki ebben leli az örömét az mos kiélheti magát, teszem hozzá teljesen jogosan. Nem tudom mi lesz, de ha sürgősen nem változik valami, az idén nagyon boldog szezont fog a csapat produkálni a szurkolóknak, természetesen nem a madridistáknak... Értékelhetetlen meccs volt, ráadásul egy ilyen kezdővel... Én azért bízom a feltámadásban. Hala Madrid!!!
van Bommel
Capitá del Barça

2009.10.28. 13:16:36

Ha kihegyezik Pellegrinit, eldől minden a javunkra. Új edző, új felállás, mire beleszoknak,begyakorolják, addig behúzzuk. Ha Perezéknek van annyi esszük, hagyják Pellegrinit. Emlékezzetek arra, mi hogy álltunk anno Rijkaarddal. Január, 12. hely, 17 pontos madridi előny. A vége mi lett? Mi lettünk a másodikok, a Madrid azóta lecsóba van. Szvsz Laporta nem rugná ki, kiváncsi vagyok Pereznek van-e annyi esze.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.28. 13:07:08

ReggieHammond írta:Én madridistaként (lehet hülyén hangzik), de 15 perc múlva már inkább annak drukkoltam hogy kapjunk annyit ami csak belefér az egészbe. Ma teljes mértékben kijött az általam vélt legnagyobb probléma évek óta. A hozzáállás. Ma már a Madridba igazolás azt jelenti sajnos a játékosaink számára, hogy: húú, ittvagyok a világ egyik legnagyobb klubbjában és minden szép minden jó. Mintha azt várnák, hogy a nevük megnyerné helyettük a meccset vagy nemtudom. Szánalmas. Nemhiába sajnálta pár szurkoló, (közöttük énis), hogy Capello annak idején elment. Sokan örültek neki, mert nem játszottak szép játékot. DE KÉREM! Szerintem itt az emberek zöme szerintem belátja (majd kiderül :) ) hogy ha nem is volt szép játék, de volt hajtás. Megkövetelte. Fegyelmet tudott tartani. És ez az alapja a jó focinak. Itt a Barcelonánál is az és nekem ebből a szempontból tetszik Guardiola, mint edző.
Ezzel nem azt mondom, hogy más edzőt akarok, de ha Pellegrini nem tud fegyelmezni, nem rúg bele 1-2 seggbe, nem tud motíválni, akkor később mindenképpen mennie kell.
Teljesen egyetértek veled,nagy hioba volt Capello menesztése ő a világ legjobb edzője.És abban is egyetlértek hogy Pellegrininek nincs helye a madridban egyszerüen egy értéktelen ember miatta van minden az ő nyakába kell varrni a verseégeket....Perez is egy jo huzása volt kaká a többi felesleges igazolás volt...Alonso is semmirevalo mit cisnál semmit maradt voltna liverpolba a p....áján....akkor ezaz arbeoloa gyerek hát pff...na mind1...
hajrá barca
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
ReggieHammond
Barça C

2009.10.28. 13:01:19

Én madridistaként (lehet hülyén hangzik), de 15 perc múlva már inkább annak drukkoltam hogy kapjunk annyit ami csak belefér az egészbe. Ma teljes mértékben kijött az általam vélt legnagyobb probléma évek óta. A hozzáállás. Ma már a Madridba igazolás azt jelenti sajnos a játékosaink számára, hogy: húú, ittvagyok a világ egyik legnagyobb klubbjában és minden szép minden jó. Mintha azt várnák, hogy a nevük megnyerné helyettük a meccset vagy nemtudom. Szánalmas. Nemhiába sajnálta pár szurkoló, (közöttük énis), hogy Capello annak idején elment. Sokan örültek neki, mert nem játszottak szép játékot. DE KÉREM! Szerintem itt az emberek zöme szerintem belátja (majd kiderül :) ) hogy ha nem is volt szép játék, de volt hajtás. Megkövetelte. Fegyelmet tudott tartani. És ez az alapja a jó focinak. Itt a Barcelonánál is az és nekem ebből a szempontból tetszik Guardiola, mint edző.
Ezzel nem azt mondom, hogy más edzőt akarok, de ha Pellegrini nem tud fegyelmezni, nem rúg bele 1-2 seggbe, nem tud motíválni, akkor később mindenképpen mennie kell.
/Madridista/
noname
Llegenda del Barça

2009.10.28. 12:40:44

Mostmár tilos nevetni a Realon vagy mi?
Igenis nevetséges, hogy az Alcorcon lemosta azt a madridot, amelynek a kezdőcsapata kb 100 millió euróból volt összevásárolva.most komolyan! Mi nevetséges, ha nem ez! Mondhattok akármit, van abban a mondásban vmi h a legszebb öröm a káröröm és én igenis örültem, nem is kicsit ennek az eredménynek. A legfontosabb, hogy a Barca győzzön, de nekem az se mellékes, h a Real mit produkál. Nem bírom a vezetőséget, a csapat filozófiáját, egyszerűen nem bírom a Real Madridot. Ha nem a Barcának szurkolnék, akkor is utálnám a Realt, így mégjoban. Én igenis örültem és jót nevettem az eredményen és remélem h folyatása következik. :P

Ezt nem kell a szurkolók sértésnek felfogják. Semmi bajom a Real-szurkolókkal, se a Real játékosaival.Egyszerűen a klubot utálom és örülök ha nagyokat bukik. :wink:
A Fifa egy szégyen
gekkodan
Director del Fútbol

2009.10.28. 12:40:07

Pellegrini a classico-ig lefő, vagy majd azon a meccsen.

Bár ahogy ezt írtam a kinevezésekor, nem nehéz megjósolni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.28. 12:27:16

:D :arrow: néztem tegnap a mérkőzést és hát hazudnék ha az mondanám nem nevettem végig. Óriási meccs volt. Közben olvasgatni a hsz-eket a fórumon. Nagyon szórakoztató volt.

A madridistáknak csak annyit tudok mondani, hogy részvétem :!: de komolyan.
A csapat tegnap este mindent megtett, hogy nevetségessé tegyék a mezt a klubot és ez sikerült is nekik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.28. 12:22:35

Nem hiszem, hogy egy Barca fórumon meg kéne magyaráznia egy Barca-szurkolónak, hogy miért néz meg egy Real meccset. Ha azért, mert nevetni akar: akkor azért.
Én nem lennék felháborodva azért, hogyha a madridistán olvasnék ugyanilyet, természetesen fordított alapállásban. Teljesen természetes reakciók ezek.
Inkább legyen ez, mint az állandó szidása az édesanyáknak.
Brian 20

2009.10.28. 12:16:44

4-0 azért megnézni egy ilyen meccset, hogy nevessük a RM-en, hát annyira szerintem nem vicces. Ilyenkor a kiscsapatot kell dicsérni szerintem.
Megértem, hogy sokunknak, mint Barcelona szurkoló jól esik látni egy Madridi vereséget, de nem ezt kell ünnepelni, hanem egy esettleges Barca sikerert.
Egyébként meg nem értem, mit keresnek itt a madridisták, mi nem szeretjük őket ők meg nem szeretnek minket. Ez így van rendben, ettől az ellentéttől lesz igazán izgalmas minden egyes klasszikus. Remélem van aki érti mit akarok ezzel mondani.
Egyébként, a Reál azért van annyira jó csapat, hogy nem szorul rá, egy Barcás sajnálatára sem. Különben is egy olyan bajnokságban másodiknak lenni, ahol a Barca az első egyáltalán nem szégyen. Valahogy így gondolom.
ultrasur
Madridista

2009.10.28. 12:12:34

Jocek írta:amúgy a real madridnak vannak olyan utánpótlás jelöltjei, akik nagy játékosnak tűnnek a jövőre nézve...? (megmondom őszintén, hogy nem nézegettem a madridról semmit sehol, így nem tudok semmit utánpótlás néven róluk...)

VIVA BARCA!
Kapusok: Adán
Védők: Chema Antón,Opare,Gary Kagelmeicher
Középpálya: Mosquera
Csatárok: Raúl Ruiz, Szalai Ádám, Alipio

Azt nem várja senki hogy Messik vagy Fabregasok legyenek, de ezektől várják hogy jó elsőosztályú focisták esetleg válogatottak és 1-2 játékos megragadjon a nagyok közt mint most Granero.
ultrasur
Madridista

2009.10.28. 12:03:45

Se a Madridra se Barcára sőt még a BKV előrére se írnék ilyet hogy búza stb.
Ezeket az "oregem21" szerű madridisták írták akik szintén gusztustalanok
Jocek
Barça B
Kapcsolat:

2009.10.28. 12:01:23

amúgy a real madridnak vannak olyan utánpótlás jelöltjei, akik nagy játékosnak tűnnek a jövőre nézve...? (megmondom őszintén, hogy nem nézegettem a madridról semmit sehol, így nem tudok semmit utánpótlás néven róluk...)

VIVA BARCA!
Viva Barca

Kép

=) Jocc tí-em (=
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.28. 11:57:00

oregem21 írta:Ha esetleg valaki tudna egy torrentet dobni a tegnap csúfos real blamárol, szerintem nagyon sok embernek örömöt okozna.....:):) meg akarom nézni az egész meccset és röhögni közben!!!:):)
vicc ez a "csapat".....:):)
Visca el Barca
Ez azért erős volt. Nem kell ide ez a stílus...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.28. 11:56:47

ultrasur, pálkapéter!

ez se szép hozzáállás (mármint oregemé, bár a káröröm érthető, madridisták se filóznának sokat fordított esetben), viszont amit jó pár madridista írt a saját csapatára az még durvább, azokat gondolom már szankcionáltátok.

Barcást a saját csapatára még nem láttam olyan jelzőket írni,h parasztok, b.zik,és még hasonló szépségek, remélem nem is fogom. (pedig pár nagy zakónak szemtanúja voltunk már,mióta van ez a fórum)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
pálkatapéter
Barça C

2009.10.28. 11:52:08

oregem21: Szégyen!
Lezárt