2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na ez az.Capon írta: A csapat tegnap este mindent megtett, hogy nevetségessé tegyék a mezt a klubot és ez sikerült is nekik.
Ezt sem a 4-0 után nyilatkozta.Enrique írta:Legalább van ideje nyilatkozni...
Ronaldo szerint senki nem férne be a Barcából a Realba
Valószínűnek tartom, hogy nem gondolja komolyan, de ilyet mondani...
Legalább van ideje nyilatkozni...haze71 írta:A ma elvégzett mágneses rezonancia vizsgálat megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo sem a Getafe, sem pedig a Milan elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.
A jós..haze71 írta:A ma elvégzett mágneses rezonancia vizsgálat megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo sem a Getafe, sem pedig a Milan elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.
Madridistán van, rövidhírek között.barca28 írta:haze71 írta:A ma elvégzett mágneses rezonancia vizsgálat megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo sem a Getafe, sem pedig a Milan elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.
erről tudnál mutatni egy linket???
haze71 írta:A ma elvégzett mágneses rezonancia vizsgálat megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo sem a Getafe, sem pedig a Milan elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.
Elloptad a gondolataimat!A TEREM BÚRÁJÁT!noname írta:Mostmár tilos nevetni a Realon vagy mi?
Igenis nevetséges, hogy az Alcorcon lemosta azt a madridot, amelynek a kezdőcsapata kb 100 millió euróból volt összevásárolva.most komolyan! Mi nevetséges, ha nem ez! Mondhattok akármit, van abban a mondásban vmi h a legszebb öröm a káröröm és én igenis örültem, nem is kicsit ennek az eredménynek. A legfontosabb, hogy a Barca győzzön, de nekem az se mellékes, h a Real mit produkál. Nem bírom a vezetőséget, a csapat filozófiáját, egyszerűen nem bírom a Real Madridot. Ha nem a Barcának szurkolnék, akkor is utálnám a Realt, így mégjoban. Én igenis örültem és jót nevettem az eredményen és remélem h folyatása következik.![]()
Ezt nem kell a szurkolók sértésnek felfogják. Semmi bajom a Real-szurkolókkal, se a Real játékosaival.Egyszerűen a klubot utálom és örülök ha nagyokat bukik.
Teljesen egyetértek veled,nagy hioba volt Capello menesztése ő a világ legjobb edzője.És abban is egyetlértek hogy Pellegrininek nincs helye a madridban egyszerüen egy értéktelen ember miatta van minden az ő nyakába kell varrni a verseégeket....Perez is egy jo huzása volt kaká a többi felesleges igazolás volt...Alonso is semmirevalo mit cisnál semmit maradt voltna liverpolba a p....áján....akkor ezaz arbeoloa gyerek hát pff...na mind1...ReggieHammond írta:Én madridistaként (lehet hülyén hangzik), de 15 perc múlva már inkább annak drukkoltam hogy kapjunk annyit ami csak belefér az egészbe. Ma teljes mértékben kijött az általam vélt legnagyobb probléma évek óta. A hozzáállás. Ma már a Madridba igazolás azt jelenti sajnos a játékosaink számára, hogy: húú, ittvagyok a világ egyik legnagyobb klubbjában és minden szép minden jó. Mintha azt várnák, hogy a nevük megnyerné helyettük a meccset vagy nemtudom. Szánalmas. Nemhiába sajnálta pár szurkoló, (közöttük énis), hogy Capello annak idején elment. Sokan örültek neki, mert nem játszottak szép játékot. DE KÉREM! Szerintem itt az emberek zöme szerintem belátja (majd kiderül) hogy ha nem is volt szép játék, de volt hajtás. Megkövetelte. Fegyelmet tudott tartani. És ez az alapja a jó focinak. Itt a Barcelonánál is az és nekem ebből a szempontból tetszik Guardiola, mint edző.
Ezzel nem azt mondom, hogy más edzőt akarok, de ha Pellegrini nem tud fegyelmezni, nem rúg bele 1-2 seggbe, nem tud motíválni, akkor később mindenképpen mennie kell.
Kapusok: AdánJocek írta:amúgy a real madridnak vannak olyan utánpótlás jelöltjei, akik nagy játékosnak tűnnek a jövőre nézve...? (megmondom őszintén, hogy nem nézegettem a madridról semmit sehol, így nem tudok semmit utánpótlás néven róluk...)
VIVA BARCA!
Ez azért erős volt. Nem kell ide ez a stílus...oregem21 írta:Ha esetleg valaki tudna egy torrentet dobni a tegnap csúfos real blamárol, szerintem nagyon sok embernek örömöt okozna.....:) meg akarom nézni az egész meccset és röhögni közben!!!:):)
vicc ez a "csapat".....:)
Visca el Barca