Én madridistaként (lehet hülyén hangzik), de 15 perc múlva már inkább annak drukkoltam hogy kapjunk annyit ami csak belefér az egészbe. Ma teljes mértékben kijött az általam vélt legnagyobb probléma évek óta. A hozzáállás. Ma már a Madridba igazolás azt jelenti sajnos a játékosaink számára, hogy: húú, ittvagyok a világ egyik legnagyobb klubbjában és minden szép minden jó. Mintha azt várnák, hogy a nevük megnyerné helyettük a meccset vagy nemtudom. Szánalmas. Nemhiába sajnálta pár szurkoló, (közöttük énis), hogy Capello annak idején elment. Sokan örültek neki, mert nem játszottak szép játékot. DE KÉREM! Szerintem itt az emberek zöme szerintem belátja (majd kiderül

) hogy ha nem is volt szép játék, de volt hajtás. Megkövetelte. Fegyelmet tudott tartani. És ez az alapja a jó focinak. Itt a Barcelonánál is az és nekem ebből a szempontból tetszik Guardiola, mint edző.
Ezzel nem azt mondom, hogy más edzőt akarok, de ha Pellegrini nem tud fegyelmezni, nem rúg bele 1-2 seggbe, nem tud motíválni, akkor később mindenképpen mennie kell.