Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a teljes filmCumbee írta:http://www.youtube.com/watch?v=9UgVcpd7 ... re=related
Na erről még nem hallottam. Azért szép lassan kiderül számomra, hogy ezeknek az NBA játékosoknak nem volt mindig fenékig tejfel az életük. Nem úgy megy arra felé, mint nálunk a focistáknak, hogy gyerekként bekerülnek egy akadémiára, minden oda van nyomva nekik, csak dolgozniuk kell. Azért itt elég sok embernél látszik, hogy honnan is jött valójában.
Ordítanék, de mindenki bolondnak nézne, mert nem angolul tenném.csababarca írta:Bob_Marley írta: Van valami gond ezzel ???)Kalap Centerbe segíthetne
Én törölköző lengetésbe király lennék, mutatnék 1-2 figurát
Messifan meg beállna segédedzőnek, s ordítana ,mindenkivel
)
Ha úgy van 1-2 triplára oda tudok állni,nagyon finom a csuklóm,2ből 1 triplát bármikor bedobok![]()
A 7. meccset nem adja a sport Tv?
látni rajta, hogy ilyen nyafogós, kényes ribanc lehet. azért vmire biztos használható.Bob_Marley írta:Mónikát stipistopizom
Miért, ha nőttél volna még 25 cm-t, akkor NBA kosaras lennél ?neobarca írta:Egye fene, Mónikát megkaphatod! Biztosan jól Mónikázhat...Bob_Marley írta:Mónikát stipistopizom
http://www.youtube.com/watch?v=My-TaOTc ... 64A393B54F
Amúgy neobarca tényleg volt halftime show-s videó, live 98 is nagy játék volt, jó volt kicsit nosztalgiázni![]()
![]()
![]()
Azért basszus tudnék innen is mazsolázni: http://www.youtube.com/watch?v=DU4twRsX ... re=related
Ilyenkor sajnálom, hogy nem nőttem még 25cm-t.Biztos vagyok benne, hogy ezeket a csajokat el-el kapdossák meccs után a srácok!
![]()
Nah de, hogy Bobnak és a Boston szimpatizánsainak kedveskedjek:
Boston Celtics Half Time Show NBA Live 98:
http://www.youtube.com/watch?v=raNkKPfWBWU
Bár sok csaj nincs benne, de komolyan mondom Bob, a zene az beleégett a dobhártyámba...
Egye fene, Mónikát megkaphatod! Biztosan jól Mónikázhat...Bob_Marley írta:Mónikát stipistopizom
http://www.youtube.com/watch?v=My-TaOTc ... 64A393B54F
Amúgy neobarca tényleg volt halftime show-s videó, live 98 is nagy játék volt, jó volt kicsit nosztalgiázni
Persze, én lennék a White Mamba vol. 2.Bob_Marley írta:Game a DHM képedre
Haters gonna hate
Van valami gond ezzel ???Game90 írta:
Az korrekt, akkor most van egy Dooling - Pietrus - Daniels/Pavlovic - Hollins/S-Will - Stiemsma padotok? Bob, Kalap, MessiFan, ennyi erővel ti is ülhetnétek a padon, sokkal rosszabbak nem lennétek, mint őkPlusz ugye Allen és PP is sérült...
)Kalap Centerbe segíthetne
)
Visszasírjuk Scalabrine-t
Viccet félre téve tényleg no komment, bízom benne Daniels kap lehetőséget Pavlovic helyett, s talán Doc körbe néz a padon, s a az utolsó székek egyikén felismeri, hogy játszik a csapatban egy E'twaun Moore nevezetű rookie is.Kicsi rá az esély, első évben nem nagyon nyúlunk a fiatalokhoz, de én benne látok potenciált s ha idén talán még nem is, de a következő újjáépülő Celticsben jó kis playa lehet.Szeretem a játékát, s igen akár be lehetne hozni pár percre, csak hát a PO hangulata egészen más, s összeroppanhat a nyomás alatt.JJJ a másik rookie meg még seprűnyél vékony, de ő se rossz amúgy.
De tény ez a kispad igencsak rövid, s a legnagyobb gond, hogy a Bradley-Rondo párossal tudtunk leindításokat is csinálni, könnyű kosarakat szerezni, iszonyat fog ez hiányozni, Ray támadásban legalább széthúzza a csapatot, de hát az ő bokája sem jó, s pl a büntetőzés se megy neki ezért.Jó dolog velünk nem nagyon történik, de aki szurkol a Celticsnek hozzá van szokva, hogy a csapat 90%-a sérült hol jobban hol kevésbé
Griffin meg hype miatt bekerült (egész évben mi volt, ah zsákolt egyet valamelyik meccsen tuti Top 3 a highlightban....), így a PO-ban több meccsen láttam játszani, nem rossz meg azért tud ő passzolni is, de még mindig vannak fent tartásaim vele kapcsolatban.Egyik meccsen volt mikor szünetre volt 15+ pontja 1 pattanóval, s Barkley meg is jegyezte ez mi? 1 pattanó egy magasembertől aki játszott 20 percet???De azért van benne kakaó, de még azért bőven van hova fejlődni, főleg védekezésben, s a katasztrófa büntetőzésben.
Miaminak meg gratulálok nem volt egyszerű összességében, s a Pacers remekül helyt állt, 2 meccset se sűrűn hoznak az új Heat ellen (kivéve Dallas mindenki más 1et fogott....).Szurkolok az Indiananak a jövő tekintetében nagyon szimpatikusak, s Vogel meg remek edző, miost ez ennyire volt elég, de jövőre számolni kell velük, s idén sem volt véletlen ez a 3ik hely a konferenciában.Heat meg Bosh nélkül is behúzta s ha a kiegészítő személyzet is hozza magát, s nem kell Wadeéknek 80-90 pontot termelni, akkor "lehetetlen" megverni őket.
Olvasgattam a Miami topikot azért jó látni van még respektje a CelticsnekÉn is úgy gondolom, hogy akár a Sixers akár a Boston megy tovább komolyabb gondot nem jelenthet a Heatnek, de a fiatal rutintalan Sixers könnyebben összeroppanhat.Mi meg nem pesszimistaként mondom, de 4 meccset nem tudunk ilyen fizikai állapotban lévő csapattal nyerni a Miami ellen.Ha foci lenne mondanám, hogy 1 meccsre felszívjuk magunkat, s biztos vagyok benne ahogy tavaly is, úgy ha összejön idén is megtudjuk szorongatni a Heatet, s jó lenne a sorozat, de míg nálunk tolószékkel gurulunk előre, s a meccsek végjátékára teljesen összeesünk általában és elfogy a szufla, úgy a Heat meg tudna még újítani, s hoznák a meccseket, de bízom benne 1; továbbjutunk a Philly ellen
2; Tisztességgel maximumot kiadva magunkból a Heat ellen is hely állunk, de ahogy anno SVG is mondta pályahátrányból ez az öreg Celtics ha kiejtené a Miamit az NBA történetének egyik legnagyobb bravúrját hajtaná végre.Viszont van kollektív jó védekezésünk a Heat ellen, s szoros meccseket tudunk hozni, de KG is lassan ki fog pukkani, s ezt nem szemrehányásként írom felé, de nem lehet ezt bírni, hogy Allen se tud hozzátenni, PP már csak tényleg a faultokra megy rá, hogy büntetőzzön, Rondo meg egyedül kevés.Garnett 120%ot hoz, de már látható a Sixers ellen is, hogy mennyit jelent ha akár csak meccs közben kap 5-6 perc pihenést, visszajön és azonnal aprít, de mikor nem tud pihenni a dobásai rövidek, nincs meg a láb, 36 éves ez van, de továbbra is hihetetlen a pali ( s elmondani nem tudom milyen sportemberi teljesítmény amit ő idén IS letesz az asztalra) , s nélküle pl a védekezésünk és Bobcatsre hasonlít.De így hogy ketten viszik a hajónkat 1 meccset azért remélem fogunk a Heat ellen ahogy tavaly is az emlékezetes félkarú Rondos estén (hasonló Celtics Pride meccs idén is lenne) de 4 meccset nem lehet fogni, főleg ilyen paddal.Gyakorlatilag Pietrus tud pontot dobni, de sok volt a ha itt van még a Philly is, s ahogy számítani lehetett rá ők is kemény dió, de holnap nincs az az Isten, hogy a Gardenben ne nyerjünk, nagyon készülnek a szurkolók igazi pokol vár a Sixersre és a fiatalok remélem összecsuklanak a 18624 ember üvöltésétől
LETS GO CELTICS
Nagyon ciki tudom, hogy elfelejtettelekcsababarca írta:
Ha úgy van 1-2 triplára oda tudok állni,nagyon finom a csuklóm,2ből 1 triplát bármikor bedobok![]()
A 7. meccset nem adja a sport Tv?
Bob_Marley írta: Van valami gond ezzel ???)Kalap Centerbe segíthetne
)
Van valami gond ezzel ???Game90 írta:
Az korrekt, akkor most van egy Dooling - Pietrus - Daniels/Pavlovic - Hollins/S-Will - Stiemsma padotok? Bob, Kalap, MessiFan, ennyi erővel ti is ülhetnétek a padon, sokkal rosszabbak nem lennétek, mint őkPlusz ugye Allen és PP is sérült...
Örülnék, ha így nézne ki a Knicks kezdő felállása...Bob_Marley írta:3rd team
Rondo-Wade-Anthony-Nowitzki-Chandler
Szerintem a 3ik verné az összeset
Nekem az első kosaras játékom az NBA Live 98-volt. Pont valamelyik nap néztem róla videót. Mekkora gagyi már a grafika.Bob_Marley írta:Valaki játszott még PC anno NBA ősrégi 89 volt talán ????, amiben Abdul Jabbar volt a nyerő minden játékos ugyanúgy nézett ki, annyi hogy fehér volt vagy fekete, de hajra felépítésre mindenre, kivéve Jabbar akin volt szemüveg
És aprítani lehetett vele, az első és utolsó játék amiben a Lakers-szel voltam
Ez a kép mennyire beteg, te jó ég.Game90 írta:
Bob_Marley írta: Nem maradok, de lélekben a Pacers-szel vagyok
Az korrekt, akkor most van egy Dooling - Pietrus - Daniels/Pavlovic - Hollins/S-Will - Stiemsma padotok? Bob, Kalap, MessiFan, ennyi erővel ti is ülhetnétek a padon, sokkal rosszabbak nem lennétek, mint őkBob_Marley írta:Bradley is ennyi volt erre a szezonra, már az ember nevet az egészen, 4 out of season játékosunk van ezzel, s JO-t kivéve nem mondhatni veterán brigádnak a Wilcox-Green-Bradley triót.....
Jerry Sloan-t is emlegetik, mint lehetséges edzőt. Shaq, mint GM? Az év vicce lenne. Barkley nem akar GM lenni?Bob_Marley írta:Orlandonál meg szóba került Doc neve, nyáron írt alá 5 évre, bízom benne marad, egyenlőre csak pletyka.Shaq-et meg GM-nek képzelik el a Magicnél
Első csapat az elég egyértelmű volt. De ezt a harmadik csapatot még éles meccsen is megnézném, jól össze van rakva. Első és a második csapatot vernék, elsőt már csak azért is, mert a James - KD kettősnek lenne 15-20 rádobása Kobe mellettBob_Marley írta:2011-12 All NBA first Team:
Paul-Bryant-Durant-James-Howard
2nd team
Parker-Westbrook-Love-Griffin-Bynum
3rd team
Rondo-Wade-Anthony-Nowitzki-Chandler
Szerintem a 3ik verné az összeset
Nem sok a shooting guard?Ezt hogy érted? Nyílván soha nem állna fel így egy csapat, ez csak érdekességként szokták megszavazni, túl sok jelentősége nincsen, ahogy pl az Év védekező csapatánál még mindig kivagyok, hogy tudták így szembeköpni magukat, hogy Chandler mint év védőjátékosa csak 2nd teambe fért be. Na ennyi a komolxsága a szavazásoknak
Miután idén nemadnak NHl meccset így sajnos a döntő is elmaradcsababarca írta:Az NBA forgatagába beleszúrva,az NHL nagydöntőt fogja adni a sport tv?!
Ezt hogy érted? Nyílván soha nem állna fel így egy csapat, ez csak érdekességként szokták megszavazni, túl sok jelentősége nincsen, ahogy pl az Év védekező csapatánál még mindig kivagyok, hogy tudták így szembeköpni magukat, hogy Chandler mint év védőjátékosa csak 2nd teambe fért be.Sanama írta:
bryant durant james nem sok kicsit?
bryant durant james nem sok kicsit?2011-12 All NBA first Team:
Paul-Bryant-Durant-James-Howard