Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.04.04. 11:25:00

Én néztem be, vagy Massát ki se küldték az utolsó pár percben? KATASZTRÓFA! :evil: :evil: :evil:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
albicelesteX
A Vadász

2009.04.04. 11:18:51

Megmondom őszintén én nem kedvelem magát az egész sportágat!Csak néha megnézegetem, a rajtot szinte mindig meg a végét!Időmérőkre meg egyebekre nem pazarolok időt sem!Mikor Schumaher versenyzett nem szerettem mindig ellene drukkoltam!Gondolom azért mert mindig ő nyert és már untam!Bírtam Kimit a Mclarennél meg Alonsot a Renaultnál!Hamiltonnal sem volt semmi bajom!De aztán folyamatosan jöttek ezek a stikliei,sunyi húzásai,Ron Denissel közös kis köcsögöléseik!És így mint ember megrühelltem gusztustalannak, sportszerűtlennek tartom!A tehetségét nem vitatom!De egy féregnek tartom!És mondom nem drukkolok senkinek, Schumahernek sem a Forma 1 sem szeretem nagyon csak sport szempontból gondolom így!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.04. 11:10:49

Toro Rosson és a McLarenen kívül minden csapat új motorral megy.

Hm... Lehet h a 8 motorral való taktikázás fog mindenről dönteni majd? :roll:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.04.04. 11:07:25

Van vmi abban amit Lampiao mond... Azért én ha nem is olyan hangosan, de mindig is azt mondtam, hogy Massa-s vagyok. Bár eddig itt a forumon ezt nm emlegettem, de most már tudhatjátok. Button meg akár világbajnok is lehet ha így folytatják. Ennyit számít a gép... Tavaly Barichenlo és Button se nyújtott sokat, iddén első futamon Jenson első, Rubens második...
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.04.04. 10:55:48

Varatrix írta:
Sharky írta:A divatszurkolás témához:

Én már a Williamsnél is Buttonnak szurkoltam. Csakhát mondjuk az elmúlt két szezonban nem volt mire verni a mellemet...
Nem a törzsszurkolóknak szól.
Hanem aki tavaly hirtelen, nagy Hamilton rajongó lett, de az idény első futama után azt állítja hogy mindig is Buttonnak szurkolt.

Magyarországon van ilyen, nem is kevés.
Csak tudod hülyén jön ki az hogy az első ilyen nagy sikerig, sosem lehet hallani a "Button + Brown törzsfanokról".
Teljesen egyetértek... Sőt a poén az volt, hogy amikor Alonso volt a császár akkor mindenki neki szurkolt... amikor meg Hamilton akkor ezek mind Hamilton drukkerek lettek... Hiszen ők már sejtették azelőtt, hogy Hamilton nagy lesz...:D
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.04. 10:50:55

gekkodan írta:Lassan időmérő.

Előzetesen a Williamsek nagyon erősnek tűnnek, a Ferrarik kicsit összekaparták magukat és a Brawn meglepően visszaesett.

Ettől még úgy érzem, hogy ez a 3 istálló megy a pole-ért. Remélem Fernando összeszedi magát mert ez eddig nagyon kevés :roll:
Nincs kizárva az eső sem, akkor viszont Hamiltonnak is lehet esélye.

Szerk: Esélyes az eső :lol:
Talán majd holnap...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2009.04.04. 11:02:37-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.04. 10:26:26

Lassan időmérő.

Előzetesen a Williamsek nagyon erősnek tűnnek, a Ferrarik kicsit összekaparták magukat és a Brawn meglepően visszaesett.

Ettől még úgy érzem, hogy ez a 3 istálló megy a pole-ért. Remélem Fernando összeszedi magát mert ez eddig nagyon kevés :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.04. 09:57:56

Sharky írta:A divatszurkolás témához:

Én már a Williamsnél is Buttonnak szurkoltam. Csakhát mondjuk az elmúlt két szezonban nem volt mire verni a mellemet...
Nem a törzsszurkolóknak szól.
Hanem aki tavaly hirtelen, nagy Hamilton rajongó lett, de az idény első futama után azt állítja hogy mindig is Buttonnak szurkolt.

Magyarországon van ilyen, nem is kevés.
Csak tudod hülyén jön ki az hogy az első ilyen nagy sikerig, sosem lehet hallani a "Button + Brown törzsfanokról".
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.04.04. 08:01:00

A divatszurkolás témához:

miihii
KHAL

2009.04.04. 01:24:28

Kicsit hosszú lesz,előre is bocsi! :wink:
Itt válaszolok egy füst alatt mindenre,beleértve a PÜ-det is (mivel lényegében ugyanezt írtad,mint az alábbi pontokban,csak kicsit kiegészítve...).Lusta vok kétszer gépelni. :oops:
Varga Tamás írta:Szerintem, a McLarenre ráférne egy egyéves kizárás a Forma1-ből, mert amit évek óta művelnek az gerinctelen, ocsmány és tisztességtelen. Nincs egy tiszta, szabályos versenyük, ott tesznek keresztbe az ellenfeleiknek, ahol tudnak. Hamiltonról pedig ne beszéljünk, a sportoló fogalmát lábbal tiporja, a Fair Play-t pedig még hírből sem ismeri. Gerinctelen ember egy tisztességtelen csapatnál.
Hamiltonnak még nem volt egy tiszta versenye, amikor nem babrált volna ki valakivel, amikor ne gázolt volna keresztül valamelyik csapattársán. Aztán ha megbüntetik, még neki áll feljebb, és mélységesen fel vannak háborodva. Szánalmas bagázs, egy emberileg nulla pilótával.
Ez nálam már kimeríti a nem túl szép,de sztem "hangulatos" köpködés kifejezést. :D A hsz-ed túlzásokkal tűzdelt,elragadtatott,becsmérlő.
Egyetlen egy mondatot fűztem hozzá,mégpedig azt,h :
"Főleg Tamástól kérném,h ne köpködje már ennyire a srácot,főleg ne Mikkaelre "hivatkozva"."
Ez egy szimpla kérés volt,h nem hiszem h szükség lenne ilyen szintű megnyilvánulásra valakiről,akit szinte nem is láttál versenyezni.Te mondtad,h nem nézel 2 éve F1et,csak "foszlányokat" :wink: Erre a mondatra olyan felháborodott,számonkérő privit küldtél,amit nem értek.Sértegettelek vele?Bántottalak?Nem megfelelő a hangnem?
Sztem semmi ilyesmi...Nem hiszem,h kell ez a dráma szakkör a részedről,nincs mire besértődni :idea: Vagy már az is becsületsértés,ha MEGKÉRLEK rá,h picit vegyél vissza a hevességből,ha lehet?Hm... :?
Varga Tamás írta:
1. itt senki sem köpködte az általad szeretett Hamiltont, csupán megint 'meztelen lett a király'. Vagy talán az igazság kimondása egyenlő a köpködéssel? Nem hinném. Én elhiszem, hogy imádod a brit pilótát, de ettől még a tény tény marad: újfent csalt, hazudott. Ez kiderült, és elnyerte a méltó büntetését.
Az igazság kimondása...Hm.
Akkor is nagy szavaknak érzem,amit mondtál.Főleg annak tükrében,h bevallottan MS szurker Vagy.Mint ilyen,nem kéne sztem padlót fogni egy kis sportszerűtlenségtől (túlzott agresszivítástól),ismerve a német pályafutását... :idea:
Varga Tamás írta: 2. Ha figyelmesen elolvastad volna a tegnapi napon íródott kommentjeimet, akkor nem általánosítottál volna, nem támadtál volna rám úgy, ahogy tetted. Nem gondolom, hogy rászolgáltam volna. Kérlek, tedd meg újra, hogy figyelmesen elolvasod a hsz-et, oké? :lol:
Ha figyelmesen elolvastad volna a tegnapelőtt íródott kommentemet,akkor észre vehetted volna,h mindössze 1 mondat szól neked,ez az ominózus kérésem,így ezt a részt nem is kellett volna megírnod,mint ahogy tetted.Nem támadtam rád,mivel valóban nem szolgáltál rá!Kérlek,tedd meg újra,h figyelmesen elolvasod a hsz-emet,oké? :lol: Felesleges a dráma :wink:
Varga Tamás írta: 3. Azt sehol egy szóval nem vitattam, nem kérdőjeleztem meg, hogy MS is követett el hibákat, voltak csúnya húzásai. A 15 év alatt nem volt azonban neki annyi, amennyi a britnek ebben a bő két évadban. Hogy a feddhetetlen és galamblelkű csapatáról meg ne is beszéljünk. A McLaren egy velejéig romlott csapat lett, ahonnan hiányoznak a legalapvetőbb emberi-sportolói erények. Kémkednek, csalnak, hazudnak - mindenkor és mindenáron. Most újra lebuktak.
Varga Tamás írta: MS sem volt ma született bárány, neki is megvoltak a turpisságai.
Lewis sportszerűtlenségei számodra a leggusztustalanabb,gerinctelen cselekedetek.Suminak meg csak csúnya húzásai és turpisságai voltak.Ahha. :arrow:
Varga Tamás írta:Aki az előítéletek rabja, azzal objektív vitát, diskurzust folytatni lehetetlenség. :wink:
Varga Tamás írta: 4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.

Köszönöm szépen,h nekem gyengeelméjűnek ismét leírtad,h kinek szurkolsz,de igazán ezt sem értem miért... :-k Valamit biztos ezzel kapcsolatban is kiolvashattál a neked címzett 1 mondatom "sorai közül" :P Nem állítottam,h valamely istállónak szurkolsz! :idea: Nem értem miért címzed nekem ezt a Makó-Jeruzsálem cuccot. :-s Ismétlem,egy mondat szólt neked,tök feleslegesen kopogtattad le ezt a pontot :idea:
Arról meg,h a végeredmény és pár elemzés alapján formálsz véleményt valamiről,amit SZTEM igazából látni kell,h OBJEKTÍVEN tudjon az ember nyilatkozni :arrow: Hááááttt,Te tudod. :wink:
Varga Tamás írta:
Písz :idea: :lol:
Viszont! :lol:

U.I.:
Részemről ez a téma lezárt.Innét kezdve már csak a következő futammal vagyok hajlandó foglalkozni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2009.04.03. 23:53:52

ozsimiki írta:
Sanama írta:
ui:
Hamiltont télleg kizárták Ausztráliában,meg elküldtek valakit McLarenből?
Valaki magyarázza már el légyszi,köszi :wink:
tényleg.

futam közben óvatosak akartak lenni, nem is gond, de futam után közvetlen Hami más válaszolt az illetékeseknek,mint ami történt, egyszóval hazudott, félrevezetésnek vették ezt fent,és kizárták. ennyi
Köszi,így tiszta :) :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.03. 23:21:23

Sanama írta:
ui:
tényleg.

futam közben óvatosak akartak lenni, nem is gond, de futam után közvetlen Hami más válaszolt az illetékeseknek,mint ami történt, egyszóval hazudott, félrevezetésnek vették ezt fent,és kizárták. ennyi
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.03. 22:47:21

A divatszurkolással egyetértek. Én összesen(nem csak fórumot beleértve) egyetlen Button szurkolót ismertem: az Vito. Ahhoz képest itt, máshol is megszaporodtak a futam után. Persze mindenki annak szurkol akinek akar, + gondolom vannak páran, mint Benga, akik csak a nagyokat nem szeretik, és ezért szurkol az esélytelenebbnek hitt Buttonak. De azért nagyon sokan vannak, akik mindig más az aktuális kedvencük. Verik mellüket mekkora szurkolók, és amint nem megy ugy a szekér már keresnek is mást. Ilyenektől undorodom.
Holnap meg: Hajrá Massa :!: :twisted:
Benga
Entrenador del Barça

2009.04.03. 21:54:31

Varatrix írta:Ferrarik voltak a legjobbak a szabadedzésen...

Szerintem visszatérnek, majd a dolgok a normális kerékvágásba, és eldől a bajnoki cím a Ferrari-McLaren között.
Valamiért, nem hiszem hogy ez a Button gyerek megnyerhetné.
Másrészt vicces a magyar hozzáállás, hogy hirtelen milyen sok ember lett Button szurkoló. Pedig tavaly még nem is ismerték.
Magyarország a divatszurkolás hazája.
Mivel nincs olyan versenyzőnk akiért szoríthatnánk így egyértelmű. Ennyi erővel Kínai is az stb. Az emberek ilyenek. Az emberek többsége volt divatszurkoló. Persze van olyan ami nem is szimpátián alapul hanem csak eredményeken. De egy idő után kialakulhat valami kötődés szal van olyan divatszurkoló aki megtér.
Amúgy remélem Kimi összeszedi magát a hétvégére és dobós helyen végez.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.04.03. 21:52:05

Varatrix írta:Ferrarik voltak a legjobbak a szabadedzésen...

Szerintem visszatérnek, majd a dolgok a normális kerékvágásba, és eldől a bajnoki cím a Ferrari-McLaren között.
Másrészt vicces a magyar hozzáállás, hogy hirtelen milyen sok ember lett Button szurkoló. Pedig tavaly még nem is ismerték.
McLaren -el Lewis 7.lett illetve 14. talán. Nem mondanám feltámadásnak.

Illetve,ez nem azon múlik,h milyen a kocsi,hanem,h jobban fekszik a Ferrarinak gondolom a KERS miatt a 2 nagy egyenes a pályán,és csumi.
A Hondákban meg ugye nincs....

Én meg már akkor kedveltem Buttont,mikor megnyerte élete 1. futamát Magyarországon,csak miért beszéljen róla az ember,mikor 16-20. helyen kullog?

ui:
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.03. 21:50:14

Ferrarik voltak a legjobbak a szabadedzésen...

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gianni
Entrenador del Barça

2009.04.03. 19:25:58

Én nagyon szeretem a forma 1-et!
10 évig vettem fel a futamokat(a tavalyi can.nagydíig),sok jó pilótát láttam már és azt hozzá kell tennem,hogy régen sok pilóta csak a pénzük miatt versenyezhettek.
Most 1-2 éve amióta f1 az f1 a legszínvonalasabb a mezöny.
Alonso drukker vagyok 2001 óta amikor is a minardival érte el a nagyobbnál nagyobb eredményeket(persze nem győzelmeket),szerintem ő a legnagyobb.
HAMIról is tudtam,hogy nagy "játékos" lesz,már 2006-ban amikor a gp2-ben tolta,és amikor kiderült,hogy ő lesz ALO.csapattársa a Mclarennél tudni lehetett,hogy ismét egy "Senna-Prost"csatát láthatunk majd ami így is lett(sőt szrintem mé komolyabban sült el).
Kralo
Entrenador del Barça

2009.04.03. 18:55:48

Varga Tamás írta: Akkor objektíven nézve - szerinted - van ma olyan pilóta, aki Senna, Prost, Mansell, Piqué, Patrese, Häkkinen, Villeneuve vagy Damon Hill kvalitásaihoz mérhető? És akkor még Alesiről nem beszéltem. Ma is van 2-3 jó képességű versenyző, de hogy egyszerre 7-8 megfelelő kvalitású versenyző nincs, abban biztos vagyok. Ez az én véleményem.
Alonso és Hamilton ide tartozik, Vettel meg elérhet erre a szintre, de ahhoz kell még 3-5 év. Szerintem. A többiek úgy 10-15 évvel ezelőtt nem nagyon rúghattak volna labdába.
Szerintem van, ha nem is minden tulajdonságban. Minimum 4 olyan pilóta van, aki átmenne tűzön-vízen csak hogy győzzön. A technikai háttér, ami miatt nem igazán lehet őket egymáshoz hasonlítani. Bár mostanság minden évben nehezedik a feladatuk a változás miatt, és mégsem okoz különösebb gondot a nagyoknak.
Azt azért még hozzá tenném, hogy a mai mezőny összetételének hibája talán az, hogy túl fiatal. Néhányukból hiányzik az érettség, a józan ész. Ez az egyik dolog, amiért Alonsot ki lehet emelni a mezőnyből,de idén szerintem megláthatjuk, hogy Button is jól osztja be a versenytempóját, és igencsak ésszel vezet.
Abban csak reménykedni tudok, hogy a törzs 5 év múlva is ez lesz, és motiváltak is maradnak. Ha igen, akkor hátra is dőlhetünk, mert ők gyepálni fogják egymást. Lásd például a mostani Kubica-Vettel esetet.
socio66

2009.04.03. 16:26:40

royalbarca7 írta:button nem fog vbt nyerni amiert a elso futamot megnyerte...
de csak azért.. :lol:
royalbarca7
Barça C

2009.04.03. 16:24:12

button nem fog vbt nyerni amiert a elso futamot megnyerte...
Forca Barca!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.03. 15:55:25

Aki az előítéletek rabja, azzal objektív vitát, diskurzust folytatni lehetetlenség.
Az objektivitás megszűnik onnantól kezdve, hogy a véleményedet írod le valamiről. Ebből kifolyólag objektív vita nem létezik. Ezt még mindig nem érted.

Bevallom meglepett, hogy a két ferrari végzett az élen a második edzésen. Szerintem a Brawnokban még van tartalék függetlenül attól, hogy elmondásuk szerint még nem találták meg a helyes egyensúlyt.
Nem hiszem, hogy ekkora fejlődésen ment volna át a Ferrari 1 hét alatt, így valószínű, hogy egyszerűen nem feküdt az Albert Park. A gyorsaság úgy tűnik megvan, sajnos a megbizhatósággal nem lehetek elégedett.
Ami a Mclarennél történik érthetetlen, mind a pályán, mind a pályan kivül történtek miatt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.03. 13:21:29

ozsimiki írta:
Tamás rögtön nem érkezhet a mezőnybe 3-4 kiforott akkori Prost, vagy Schumi, az említettek is elkezdték egyszer,amikor még csak ígéretek voltak, na idén a meglévő sztárok mellett, látunk bőven ilyen ígéreteket idén. a szabályokkal csak annyi bajom van, hogy sok döntés születik a verseny után (bár a mostani esetek szabálymódosítások nélkül is megtörténtek volna utólag, ezekért nem az új szabályok a felelősek)

+hogy valóban F1esebb lenne ha a nagyok lennének az élen,és ők vívnának ádáz csatákat egymással, de én ebben is látok bőven élvezetet, érdekes lesz látni ahogy egyre jobban jönnek fel a nagyok,és majd veszik át az irányítást, ezáltal végig egy izgalmas évad lesz, aminek a végén elég sokan érhetnek oda.

Írtad hogy 2007ig nézted teljesen, azért a 2000es években messze nem volt ennyi jó pilóta, volt egy Schumi,Mika,olykor Coulthard, majd Alonso, Kimi, Montoya is meg mutatgatta magát, és kifújt. ezek közül 4en voltak szinte végig mindig az élen, Schumi,Mika,Kimi,Alonso, a mostani mezőny,és évad több pilótát tartogat az "élre". Persze nekünk Schumisoknak bőven szép évek voltak azok is, de úgy általánosságban nem hiszem,h F1esebb évadok lettek voltak, mint ami most következik, tehetségek,izgalmak,előzések,és autóverseny szempontjából.
Tamás,mivel neked írtam, majd írj erre egy véleményt, vagy amit leírtam hol nem állja meg a helyét.?
ezt a "véleményemet nézze,ne a személyemet" dolgot meg SZERINTEM hagyd, mert senki sem kötözködött, csak leírta a saját véleményét,és közte jó pár tényt, amelyeket mindenki tud, te is, én is (pl Schumis hibák,stb).
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.03. 12:47:58

Úgy tűnik, a Ferrarik összeszedik magukat. Igaz, Sepangban mindig jól szoktak szerepelni.

http://www.nemzetisport.hu/formula1/ezu ... 29390.html

És megígérem: visszatérek az F1-kedvelők népes táborába, minden versenyt figyelemmel fogok követni, és véleményezni fogom, ha úgy érzem.

Csak azt kérem Tőletek, hogy ne azt nézzétek, ki írta, hanem mit írt az illető. Aki az előítéletek rabja, azzal objektív vitát, diskurzust folytatni lehetetlenség. :wink:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.03. 12:44:17

Na a legfrissebb hírek szerint Alonso félig betegen tolta a szabadedzést és ezért is volt az utolsó harmadban.

Fernando Alonso: "Mivel nem éreztem túl jól magam, nem tudtam túl sok kört teljesíteni. A meleg miatt sokat fogunk izzadni. Ennek ellenére sikerült értékes információkat szerezni az autóról, a gumikról és a pályáról. Bízom benne, hogy holnap hasznosíthatjuk a tapasztalatokat, mivel a beállítások terén még javítani kell. Remélem, hogy este már jobban fogom érezni magam, és a maximumot tudom nyújtani az időmérő edzésen. Ennek döntő szerepe lehet a hétvégi teljesítményre nézve."

Remélem tényleg jobban lesz, Piquet teljesítménye nem túl mérvadó, uh bízom a spanyolban.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.03. 12:41:31

AKKOR MÉG EGYSZER, UTOLJÁRA NEKIRUGASZKODOM, MERT ÚGY LÁTOM A KOMMENTELŐK DÖNTŐ TÖBBSÉGE NEM ÉRTETTE, AMIT ÍRTAM...

Minden csapat füle mögött van vaj.
MS sem volt ma született bárány, neki is megvoltak a turpisságai. Ezt sehol nem tagadtam, nem ellenkeztem ezzel a véleménnyel.
Viszont az elmúlt évek kimagaslóan legsárosabb, leghazugabb, legtisztességtelenebb csapata a McLaren.

A témát én lezártnak tekintem. Aki szemellenzőn vagy éppen az avataromon keresztül nézi a hsz-et, azzal pedig nem tudok mit kezdeni. Igaz, nem is akarok.
Kép
Válasz küldése