Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek... Sőt a poén az volt, hogy amikor Alonso volt a császár akkor mindenki neki szurkolt... amikor meg Hamilton akkor ezek mind Hamilton drukkerek lettek... Hiszen ők már sejtették azelőtt, hogy Hamilton nagy lesz...Varatrix írta:Nem a törzsszurkolóknak szól.Sharky írta:A divatszurkolás témához:
Én már a Williamsnél is Buttonnak szurkoltam. Csakhát mondjuk az elmúlt két szezonban nem volt mire verni a mellemet...
Hanem aki tavaly hirtelen, nagy Hamilton rajongó lett, de az idény első futama után azt állítja hogy mindig is Buttonnak szurkolt.
Magyarországon van ilyen, nem is kevés.
Csak tudod hülyén jön ki az hogy az első ilyen nagy sikerig, sosem lehet hallani a "Button + Brown törzsfanokról".
Nincs kizárva az eső sem, akkor viszont Hamiltonnak is lehet esélye.gekkodan írta:Lassan időmérő.
Előzetesen a Williamsek nagyon erősnek tűnnek, a Ferrarik kicsit összekaparták magukat és a Brawn meglepően visszaesett.
Ettől még úgy érzem, hogy ez a 3 istálló megy a pole-ért. Remélem Fernando összeszedi magát mert ez eddig nagyon kevés
Nem a törzsszurkolóknak szól.Sharky írta:A divatszurkolás témához:
Én már a Williamsnél is Buttonnak szurkoltam. Csakhát mondjuk az elmúlt két szezonban nem volt mire verni a mellemet...
Ez nálam már kimeríti a nem túl szép,de sztem "hangulatos" köpködés kifejezést.Varga Tamás írta:Szerintem, a McLarenre ráférne egy egyéves kizárás a Forma1-ből, mert amit évek óta művelnek az gerinctelen, ocsmány és tisztességtelen. Nincs egy tiszta, szabályos versenyük, ott tesznek keresztbe az ellenfeleiknek, ahol tudnak. Hamiltonról pedig ne beszéljünk, a sportoló fogalmát lábbal tiporja, a Fair Play-t pedig még hírből sem ismeri. Gerinctelen ember egy tisztességtelen csapatnál.
Hamiltonnak még nem volt egy tiszta versenye, amikor nem babrált volna ki valakivel, amikor ne gázolt volna keresztül valamelyik csapattársán. Aztán ha megbüntetik, még neki áll feljebb, és mélységesen fel vannak háborodva. Szánalmas bagázs, egy emberileg nulla pilótával.
Az igazság kimondása...Hm.Varga Tamás írta:
1. itt senki sem köpködte az általad szeretett Hamiltont, csupán megint 'meztelen lett a király'. Vagy talán az igazság kimondása egyenlő a köpködéssel? Nem hinném. Én elhiszem, hogy imádod a brit pilótát, de ettől még a tény tény marad: újfent csalt, hazudott. Ez kiderült, és elnyerte a méltó büntetését.
Ha figyelmesen elolvastad volna a tegnapelőtt íródott kommentemet,akkor észre vehetted volna,h mindössze 1 mondat szól neked,ez az ominózus kérésem,így ezt a részt nem is kellett volna megírnod,mint ahogy tetted.Nem támadtam rád,mivel valóban nem szolgáltál rá!Kérlek,tedd meg újra,h figyelmesen elolvasod a hsz-emet,oké?Varga Tamás írta: 2. Ha figyelmesen elolvastad volna a tegnapi napon íródott kommentjeimet, akkor nem általánosítottál volna, nem támadtál volna rám úgy, ahogy tetted. Nem gondolom, hogy rászolgáltam volna. Kérlek, tedd meg újra, hogy figyelmesen elolvasod a hsz-et, oké?![]()
Varga Tamás írta: 3. Azt sehol egy szóval nem vitattam, nem kérdőjeleztem meg, hogy MS is követett el hibákat, voltak csúnya húzásai. A 15 év alatt nem volt azonban neki annyi, amennyi a britnek ebben a bő két évadban. Hogy a feddhetetlen és galamblelkű csapatáról meg ne is beszéljünk. A McLaren egy velejéig romlott csapat lett, ahonnan hiányoznak a legalapvetőbb emberi-sportolói erények. Kémkednek, csalnak, hazudnak - mindenkor és mindenáron. Most újra lebuktak.
Lewis sportszerűtlenségei számodra a leggusztustalanabb,gerinctelen cselekedetek.Suminak meg csak csúnya húzásai és turpisságai voltak.Ahha.Varga Tamás írta: MS sem volt ma született bárány, neki is megvoltak a turpisságai.
Varga Tamás írta:Aki az előítéletek rabja, azzal objektív vitát, diskurzust folytatni lehetetlenség.
Varga Tamás írta: 4. Azt is leírtam, de a Te kedvedért megismétlem: én Alain Prost és Michael Schumacher szurkoló vagyok, nem pedig valamely csapat/istálló szurkolója. És a mai Forma-1 világa olyan messze áll a '80-as-'90-es évek világától, mint Makó Jeruzsálemtől. Épp ezért csupán elolvasom a futamok végeredményét, meg pár elemzést, oszt jó napot. Ennél több figyelmet nem érdemelnek a részemről.
Viszont!Varga Tamás írta:
Písz![]()
Köszi,így tisztaozsimiki írta:tényleg.Sanama írta:
ui:
Hamiltont télleg kizárták Ausztráliában,meg elküldtek valakit McLarenből?
Valaki magyarázza már el légyszi,köszi
futam közben óvatosak akartak lenni, nem is gond, de futam után közvetlen Hami más válaszolt az illetékeseknek,mint ami történt, egyszóval hazudott, félrevezetésnek vették ezt fent,és kizárták. ennyi
tényleg.Sanama írta:
ui:
Hamiltont télleg kizárták Ausztráliában,meg elküldtek valakit McLarenből?
Valaki magyarázza már el légyszi,köszi
Mivel nincs olyan versenyzőnk akiért szoríthatnánk így egyértelmű. Ennyi erővel Kínai is az stb. Az emberek ilyenek. Az emberek többsége volt divatszurkoló. Persze van olyan ami nem is szimpátián alapul hanem csak eredményeken. De egy idő után kialakulhat valami kötődés szal van olyan divatszurkoló aki megtér.Varatrix írta:Ferrarik voltak a legjobbak a szabadedzésen...
Szerintem visszatérnek, majd a dolgok a normális kerékvágásba, és eldől a bajnoki cím a Ferrari-McLaren között.
Valamiért, nem hiszem hogy ez a Button gyerek megnyerhetné.
Másrészt vicces a magyar hozzáállás, hogy hirtelen milyen sok ember lett Button szurkoló. Pedig tavaly még nem is ismerték.
Magyarország a divatszurkolás hazája.
McLaren -el Lewis 7.lett illetve 14. talán. Nem mondanám feltámadásnak.Varatrix írta:Ferrarik voltak a legjobbak a szabadedzésen...
Szerintem visszatérnek, majd a dolgok a normális kerékvágásba, és eldől a bajnoki cím a Ferrari-McLaren között.
Valamiért, nem hiszem hogy ez a Button gyerek megnyerhetné.
Másrészt vicces a magyar hozzáállás, hogy hirtelen milyen sok ember lett Button szurkoló. Pedig tavaly még nem is ismerték.
Magyarország a divatszurkolás hazája.
Szerintem van, ha nem is minden tulajdonságban. Minimum 4 olyan pilóta van, aki átmenne tűzön-vízen csak hogy győzzön. A technikai háttér, ami miatt nem igazán lehet őket egymáshoz hasonlítani. Bár mostanság minden évben nehezedik a feladatuk a változás miatt, és mégsem okoz különösebb gondot a nagyoknak.Varga Tamás írta: Akkor objektíven nézve - szerinted - van ma olyan pilóta, aki Senna, Prost, Mansell, Piqué, Patrese, Häkkinen, Villeneuve vagy Damon Hill kvalitásaihoz mérhető? És akkor még Alesiről nem beszéltem. Ma is van 2-3 jó képességű versenyző, de hogy egyszerre 7-8 megfelelő kvalitású versenyző nincs, abban biztos vagyok. Ez az én véleményem.
Alonso és Hamilton ide tartozik, Vettel meg elérhet erre a szintre, de ahhoz kell még 3-5 év. Szerintem. A többiek úgy 10-15 évvel ezelőtt nem nagyon rúghattak volna labdába.
de csak azért..royalbarca7 írta:button nem fog vbt nyerni amiert a elso futamot megnyerte...
Az objektivitás megszűnik onnantól kezdve, hogy a véleményedet írod le valamiről. Ebből kifolyólag objektív vita nem létezik. Ezt még mindig nem érted.Aki az előítéletek rabja, azzal objektív vitát, diskurzust folytatni lehetetlenség.
Tamás,mivel neked írtam, majd írj erre egy véleményt, vagy amit leírtam hol nem állja meg a helyét.?ozsimiki írta:
Tamás rögtön nem érkezhet a mezőnybe 3-4 kiforott akkori Prost, vagy Schumi, az említettek is elkezdték egyszer,amikor még csak ígéretek voltak, na idén a meglévő sztárok mellett, látunk bőven ilyen ígéreteket idén. a szabályokkal csak annyi bajom van, hogy sok döntés születik a verseny után (bár a mostani esetek szabálymódosítások nélkül is megtörténtek volna utólag, ezekért nem az új szabályok a felelősek)
+hogy valóban F1esebb lenne ha a nagyok lennének az élen,és ők vívnának ádáz csatákat egymással, de én ebben is látok bőven élvezetet, érdekes lesz látni ahogy egyre jobban jönnek fel a nagyok,és majd veszik át az irányítást, ezáltal végig egy izgalmas évad lesz, aminek a végén elég sokan érhetnek oda.
Írtad hogy 2007ig nézted teljesen, azért a 2000es években messze nem volt ennyi jó pilóta, volt egy Schumi,Mika,olykor Coulthard, majd Alonso, Kimi, Montoya is meg mutatgatta magát, és kifújt. ezek közül 4en voltak szinte végig mindig az élen, Schumi,Mika,Kimi,Alonso, a mostani mezőny,és évad több pilótát tartogat az "élre". Persze nekünk Schumisoknak bőven szép évek voltak azok is, de úgy általánosságban nem hiszem,h F1esebb évadok lettek voltak, mint ami most következik, tehetségek,izgalmak,előzések,és autóverseny szempontjából.