Marc-André ter Stegen
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A passzokat valóban ügyesen és határozottan megoldotta. Jól is helyezkedett és folyamatosan figyelt is hogy megjátszható legyen, ez nagyon is örömteli, ezt eddig is tudtuk, kiváló ebben. De mikor 30-40 méterre kint kolbászol és volt olyan hogy elkezdte hazafelé vinni a labdát majd megfordult az azért nekem ne mondja senki, hogy bizalomgerjesztő volt.
Abban egyetértek a kevesebb néha több, nem szerepelnie kell egy kapusnak. Letámadtak jól megoldotta nagyon sokszor, de a felelőtlenség ugyanúgy megmutatkozott nála, amit viszont le kell vetkőznie.

Geridoss, nem adunk gólpassz értékű labdát az ellenfélnek, ennyi
Védőként sem, ők is megkapják ugyanezt, ha hibáznak. Ha jól olvasom, senki sem ír habzó-véres szájjal, h bezzeg Bravo, meg a vak német, stb...
Normandia, már hogyne rajta múlna, ha folyamat fenéken rúgná a labdát, nem adnák neki haza, mert előrevágni (ha ez nem is sikerül nálunk mindig) a védő is tudja.

Normandia, már hogyne rajta múlna, ha folyamat fenéken rúgná a labdát, nem adnák neki haza, mert előrevágni (ha ez nem is sikerül nálunk mindig) a védő is tudja.
- Kash
- Entrenador del Barça
Szerintem meg ez egy jó kapus titka, lásd Neuer. Annál több ok nem is kell, mint az, hogy Német.Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
Amugy a 2006os szezonbol melyik meccs volt az pontosan?
Nem láttam a tegnapi meccset, de az itt leírtak alapján nem teljesíthetett rosszul, szükségünk is lesz egy jó Stegen-re most, hogy Bravo elment. Rövid ideig talán Stegen minden egyes mozdulatát a "kritikusok" árgus szemmel fogják követni, és egyetlen rossz labdaérintésébe is belefognak kötni, de hát "haters gonna hate", engem aztán nem érdekel semmi.
Látszik Stegen-nen, hogy egy világklasszis kapus, most, hogy rendszeresen fog játszani, ez meg is fog mutatkozni. Magabiztos, jó a lábjátéka, mi kell még?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2016.08.29. 11:45:35-kor.

Mi a fenêt vártok tőle, hogy majd egész évben hibátlanul passzolgat?
Ő mêg mindig egy kapus, nem az új Iniesta.
Középpályán is egy meccsen eladnak egy rakat labdát a csapatok, ter Stegen is fog hibázni, ha ennyiszer meg van játszva nyomás alatt, ez egy természetes dolog, ami annak a velejárója, hogy a kapus folyamat meg van jàtszva.
Tegyêtek össze a kezeteket, hogy elêg jól csinálja azt amit lábbal és a lényeg kapusként se rossz
Ha esetleg hibàzni fog nyugodtan az edzőt is elő lehet venni, hogy sokszor totál indokulatlanul hátra van játszva a kapusig a labda, abban meg egyszerűen benne van a hiba és egy kapus bármikor is hibázik abból fix nagy gond lesz, míg egy más poszton jâtszó embernêl ez nem mondható el. Higyjétek el ez egy elég nagy plusz felelőssêg és nyomás az emberen, hogy egyszerűen nem hibázhat.
Ügyes lábbal, megoldja amit kell, nyomás alatt is jól oldja meg a dolgokat, de ha ilyen helyzetekben ennyiszer meg lesz játszva nem hiszem, hogy őt kéne elővenni, ha nagy ritkàn beüt a gebasz, úgy meg főleg nem, hogy mêg gól se lett belőle.
Ő mêg mindig egy kapus, nem az új Iniesta.
Középpályán is egy meccsen eladnak egy rakat labdát a csapatok, ter Stegen is fog hibázni, ha ennyiszer meg van játszva nyomás alatt, ez egy természetes dolog, ami annak a velejárója, hogy a kapus folyamat meg van jàtszva.
Tegyêtek össze a kezeteket, hogy elêg jól csinálja azt amit lábbal és a lényeg kapusként se rossz

Ha esetleg hibàzni fog nyugodtan az edzőt is elő lehet venni, hogy sokszor totál indokulatlanul hátra van játszva a kapusig a labda, abban meg egyszerűen benne van a hiba és egy kapus bármikor is hibázik abból fix nagy gond lesz, míg egy más poszton jâtszó embernêl ez nem mondható el. Higyjétek el ez egy elég nagy plusz felelőssêg és nyomás az emberen, hogy egyszerűen nem hibázhat.
Ügyes lábbal, megoldja amit kell, nyomás alatt is jól oldja meg a dolgokat, de ha ilyen helyzetekben ennyiszer meg lesz játszva nem hiszem, hogy őt kéne elővenni, ha nagy ritkàn beüt a gebasz, úgy meg főleg nem, hogy mêg gól se lett belőle.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2016.08.29. 11:44:31-kor.
madridista
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Néhány tegnapi szitunál Valdes is vagdosta volna ki a labdákat, ezzel szemben TS elég szépen megjátszogatta őket. Helyenként komoly ellenállást tanúsított a Bilbao, örülhetünk, hogy megmentett minket a góltól.

Csinálhat szerencsétlen bármit, mert néhányan megrögzötten fogják köpködni, mert "miatta" ment el Bravo, a másik meg a Valdeshez való hasonlítgatás. Hagyjuk majd talán 1-2 év múlva hajlandó lesz mindenki elfogadni őt.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem maga miatt szerepelt sokat, hanem mert megjátszották. Ne hozzunk már fel olyat, ami nem rajta múlik. Jobb sokkal lábbal mint Bravo, még ha ez sokaknak bántja is a szemét. Ilyen statot kapus nem hiszem , hogy produkált, mint tegnap MATS a megjátszott passzok terén.Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- geridoss
- Director del Fútbol
Nagyon nagy mákunk volt, hogy:Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
-ilyen magabiztosan fogta a labdákat ilyen időjárási körülmények között;
-ilyen magabiztosan passzolt akár rövid, akár hosszú átadásról legyen szó;
-Busival, amikor nem értették meg egymást, kivédte a lövést - ha csak arcon lőtték, akkor is;
-képes volt higgadtan kihozni a labdákat, szinte 11. mezőnyjátékost játszva.
Ezeket miét nem lehet megemlíteni? Vagy most ő lesz a közellenség, mert szegény Bravo elment?

Tehet akármit, védhet 100%-os hatékonysággal is, amint bejön egyetlen egy hiba (amiben 50%-ban ludas csak), máris meg van hurcolva. Ez nálam a kákán is csomót kategória. Egyesek levetkőzhetnék már az előítéleteket.
Imádtam Bravot, összességében én is magabiztosabbnak érezTEM tavaly is, de aki nem látta azt, hogy ter Stegen tegnap lehozott egy igen magas szintet, azzal azt hiszem nincs értelme vitába szállni. (ez utóbbi nem személyesen neked szól.)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Az Év fórumozója 2013
http://twitter.com/PolAturiac/status/770160342739611648" target="_blank
Fontos szerepe volt a győzelemben, jól tette a dolgát, nagyon sokat jelentett a csapatnak is, hogy az ő hathatós közreműködésével sokszor szépen ki lehetett játszani a presszinget, ahelyett, hogy csak előrevágta volna a labdát a vakvilágba (néha mondjuk valóban ez az utóbbi a legjobb megoldás, ezt nem tagadom
). Egy-egy hiba persze mindig előjöhet ilyen necces szituációkban, de ezek a kockázatok szerintem bele vannak kalkulálva Luchóék részéről is.
Mindenesetre a következő hetekben valószínűleg nyugodtabb meccsei lesznek, kevés csapat szokott olyan intenzitással letámadni minket, mint az Athletic.
Alba is dicsérte egyébként a meccs után:
Fontos szerepe volt a győzelemben, jól tette a dolgát, nagyon sokat jelentett a csapatnak is, hogy az ő hathatós közreműködésével sokszor szépen ki lehetett játszani a presszinget, ahelyett, hogy csak előrevágta volna a labdát a vakvilágba (néha mondjuk valóban ez az utóbbi a legjobb megoldás, ezt nem tagadom

Mindenesetre a következő hetekben valószínűleg nyugodtabb meccsei lesznek, kevés csapat szokott olyan intenzitással letámadni minket, mint az Athletic.
Alba is dicsérte egyébként a meccs után:
"I wish all goalkeepers were like him," the Barça left-back said after the game in Bilbao. "With the ball at his feet he's the best in the world. He's our goalkeeper for the present and for many more years to come."
- Subinho
- Director del Fútbol
Jaja, ezzel én is így vagyok!!!LG írta:Ezzel maximálisan egyet értek, és sosem voltam szerelmes Bravoba, anno elleneztem is, hogy leigazoljuk, hisz itt volt már a német.Subinho írta:Az túlzás azért, hogy néhányan itt szerelmesek Bravo-ba...ikább fordítva látom. Néhányan itt - valamiért - szerelmesek TS-be és nem veszik észre a hibáit, túlzott lazaságát, stb...
Az elmúlt 20 év legmegnyugtatóbb jelensége volt Bravo a kapuban, ezzel sztem senki nem vitatkozik. TS viszont jelenleg nem az. Valdesnek is voltak nagy bravúrjai, meg nagyon jó kapus volt, de a lábbal játékában nagyon benne volt a hiba lehetősége. Miért? Mert kicsit többet gondolt magáról, mint ami... így aztán benne volt a játékában a hiba... Remélem ez változik idővel és tényleg a legjobb kapus lesz, mert most inkább csak görcsösen bizonyítani akarja, hogy az...
És engem is Valdesre emlékeztet, képes pazar meccsekre, hatalmas bravúrokra, de a megbízhatóság nem erénye. Utóbbiban a chilei magasan verte mindkettőt. De Valdes is fejlődött benne, fénykorában már csak annyit bakizott, mint más kapusok, és bízzunk benne, hogy német szépen beérik, akkor pedig nagyon jó kapus válhat belőle, mert más hiányossága nagyon nincs.
Ezzel maximálisan egyet értek, és sosem voltam szerelmes Bravoba, anno elleneztem is, hogy leigazoljuk, hisz itt volt már a német.Subinho írta:Az túlzás azért, hogy néhányan itt szerelmesek Bravo-ba...ikább fordítva látom. Néhányan itt - valamiért - szerelmesek TS-be és nem veszik észre a hibáit, túlzott lazaságát, stb...
Az elmúlt 20 év legmegnyugtatóbb jelensége volt Bravo a kapuban, ezzel sztem senki nem vitatkozik. TS viszont jelenleg nem az. Valdesnek is voltak nagy bravúrjai, meg nagyon jó kapus volt, de a lábbal játékában nagyon benne volt a hiba lehetősége. Miért? Mert kicsit többet gondolt magáról, mint ami... így aztán benne volt a játékában a hiba... Remélem ez változik idővel és tényleg a legjobb kapus lesz, mert most inkább csak görcsösen bizonyítani akarja, hogy az...
És engem is Valdesre emlékeztet, képes pazar meccsekre, hatalmas bravúrokra, de a megbízhatóság nem erénye. Utóbbiban a chilei magasan verte mindkettőt. De Valdes is fejlődött benne, fénykorában már csak annyit bakizott, mint más kapusok, és bízzunk benne, hogy német szépen beérik, akkor pedig nagyon jó kapus válhat belőle, mert más hiányossága nagyon nincs.
- Subinho
- Director del Fútbol
Az túlzás azért, hogy néhányan itt szerelmesek Bravo-ba...
ikább fordítva látom. Néhányan itt - valamiért - szerelmesek TS-be és nem veszik észre a hibáit, túlzott lazaságát, stb...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
HibaI? Hany hibaja volt? A meccset nem tudom, a statisztikusok azt nem osztottak meg velunk sajna, lehet nem is Barca volt. szerk.: randomguy: Akkor nem haluztam ezt tegnap, enis ezt olvastam.Nero. írta:Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.

Fanbarcaval meg egyetertek, elore "varom" a percet, hogy MAtS kapjon egy hatalmas szabadgolt az oldalara, es jojjenek a kommentek..

Umtiti meg azert adta hatra neki, mert olyan szinten letamadott a Bilbao, hogy ez volt a legjobb megoldas. Nem egyszer passzolt elore is, Pique is, sokszor atvenni se tudtak a mieink, es mar a nyakukon voltak az Athletic jatekosai. Nagyon komoly szintu letamadast hajtottak vegre, nem jokedvbol gurigaztak hatra a sracok MAtS-nak a lasztit..
- randomguy
- Capitá del Barça
en ugytudom h 2006-tol kezdtek vezetni ezt a statisztikat is es azota ez a legnagyobbNero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
És vajon ki volt az a kapuszseni?Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.

Kolléga jól írja, Bravo is sokszor ellenfélhez passzolta, de amellett, h jól védett, szinte mindig mákja volt az ilyen szituknál, ziccer sosem alakult ki belőle.
Meccsekkel, rutinnal jönni fog a magabiztosság is, vonalon és kijövetelekben is jó, ezzel a legtöbb kapusnál már jobb a srác. Lábbal (Neueren kívül) nem tudok nála jobbat mondani.
Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Viszont ez most szerintem valamelyest erőltetett, s csak annak az eredménye, hogy páran szerelmesek lettek Bravoba az eladás miatt. Mindig is nagy divat volt azt siratni, ami már elmúlt. Én abszolút stabilnak éreztem tegnap TS-t, nem izgultam, magabiztosan fogta a labdákat és pontosan passzolt. Ne felejtsétek el, hogy Bravo is kapott potyát, ő is többször passzolt ellenfélhez, csak arra nem volt olyan érdekes felhívni a figyelmet.Subinho írta: Van az a mondás, hogy a kevesebb néha több....
més que un club
- Subinho
- Director del Fútbol
Bravo is be volt vonva a hátsó játékba, meg Valdes is... Mégis Bravo esetében nem aggódtam, ahogy Valdes esetén fordítva... Most ugyanazt láttam TS-nél is. Benne vannak az ilyen elpasszolt labdák, meg a hiba. Valdes hasonló dolgai miatt buktunk pl. klasszikust és azon a szuperkupa ment el... Az meg, hogy miatta tudtuk kihozni a 16-osról a labdát... nem őt, hanem a védőket minősíti. Umtiti rengeteget passzolt neki hátra, gyakorlatilag néha mintha előre tilos lett volna... 
Jól véd, meg ügyes, mégis azt mondom, hogy engem idegesít és nem tudom olyan nyugodtan nézni, mint Brávót. Valdes után volt végre egy olyan kapusunk, akitől nem volt gyomorgörcsöm, ha hátra passzolták a lasztit... Most megint van...
Van az a mondás, hogy a kevesebb néha több....

Jól véd, meg ügyes, mégis azt mondom, hogy engem idegesít és nem tudom olyan nyugodtan nézni, mint Brávót. Valdes után volt végre egy olyan kapusunk, akitől nem volt gyomorgörcsöm, ha hátra passzolták a lasztit... Most megint van...
Van az a mondás, hogy a kevesebb néha több....
- palesz77
Mi lesz itt, ha egyszer tényleg rosszul fog játszani..
Amúgy a "labdával szórakozásainak" volt köszönhető, hogy egyáltalán ki tudtunk jönni a 16-os környékéről.
Ter Stegen completed 46 good passes against Bilbao, a record for a goalkeeper in La Liga since 2005/06

Ter Stegen completed 46 good passes against Bilbao, a record for a goalkeeper in La Liga since 2005/06
Lényegében leírtad az én véleményemet is...Subinho írta:Kicsit azt éreztem rajta tegnap, hogy nagyon bizonyítani akart, meg nagyon azt akarta mutatni, hogy mennyire laza, meg nyugodt, én mégsem voltam nyugodt, amikor szórakozott a labdával. Bravo is csinált ilyeneket, meg cselezett hátul, mégis vele nyugodt voltam, TS-el meg inkább ideges... Bravo megnyugtató volt, nála meg inkább csak póz ez a nyugodtság...
Nekem tiszta Valdes klón. Mondjuk volt is egy szép Valdes-ezése is tegnap...

- Subinho
- Director del Fútbol
Kicsit azt éreztem rajta tegnap, hogy nagyon bizonyítani akart, meg nagyon azt akarta mutatni, hogy mennyire laza, meg nyugodt, én mégsem voltam nyugodt, amikor szórakozott a labdával. Bravo is csinált ilyeneket, meg cselezett hátul, mégis vele nyugodt voltam, TS-el meg inkább ideges... Bravo megnyugtató volt, nála meg inkább csak póz ez a nyugodtság...

Az a sokat emlegetett hiba 50%-ban Busié volt. Nem ment a labdáért és az ellenfél lefutotta.Chino írta:palesz77 írta:Nálam ő volt a MoM, eszméletlen fontos szerepe volt a mai győzelemben. Lehet mondani, hogy kockázatos passzai és megoldásai voltak, de 1 kivételével mind bejött, és az is inkább meccshiány volt, mert nem értették meg egymást Busival. Azon kívül viszont - aminél amúgy marha nagyot védett, még ha bele is rúgták - eszméletlen jól játszott, magabiztos passzok tömkelege, amiknek hála úgy ahogy sikerült kihoznunk a labdát. Nélküle ez sokkal nehezebb meccs lett volna, pedig így se volt egyszerű.
Nagyon sokat számított ma. Ilyen pressingnél ha folyton csak felrugdosta volna a mezőnybe, alig lett volna nálunk a labda, kellett a mai játéka. Ráadásul arról sem felejtkezzünk meg, hogy voltak szép védései, amiket magabiztosan fogott. Főleg az egyiknél amikor egy kemény labdát magabiztosan fogott, ha az kijön róla már lecsapott volna rá a bilbaoi támadó. (Benat?)
Az a hibája kicsit beárnyékolja a teljesítményét, de így is ott van a mezőny legjobbjai között.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
A legnagyobb király volt ma, ennyire magabiztosan nem láttam védeni, mióta nálunk van. Ennyit számít a bizalom. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Chino
- Llegenda del Barça
palesz77 írta:Nálam ő volt a MoM, eszméletlen fontos szerepe volt a mai győzelemben. Lehet mondani, hogy kockázatos passzai és megoldásai voltak, de 1 kivételével mind bejött, és az is inkább meccshiány volt, mert nem értették meg egymást Busival. Azon kívül viszont - aminél amúgy marha nagyot védett, még ha bele is rúgták - eszméletlen jól játszott, magabiztos passzok tömkelege, amiknek hála úgy ahogy sikerült kihoznunk a labdát. Nélküle ez sokkal nehezebb meccs lett volna, pedig így se volt egyszerű.
Nagyon sokat számított ma. Ilyen pressingnél ha folyton csak felrugdosta volna a mezőnybe, alig lett volna nálunk a labda, kellett a mai játéka. Ráadásul arról sem felejtkezzünk meg, hogy voltak szép védései, amiket magabiztosan fogott. Főleg az egyiknél amikor egy kemény labdát magabiztosan fogott, ha az kijön róla már lecsapott volna rá a bilbaoi támadó. (Benat?)
Az a hibája kicsit beárnyékolja a teljesítményét, de így is ott van a mezőny legjobbjai között.
Forca Barca!!!!
- palesz77
Nálam ő volt a MoM, eszméletlen fontos szerepe volt a mai győzelemben. Lehet mondani, hogy kockázatos passzai és megoldásai voltak, de 1 kivételével mind bejött, és az is inkább meccshiány volt, mert nem értették meg egymást Busival. Azon kívül viszont - aminél amúgy marha nagyot védett, még ha bele is rúgták - eszméletlen jól játszott, magabiztos passzok tömkelege, amiknek hála úgy ahogy sikerült kihoznunk a labdát. Nélküle ez sokkal nehezebb meccs lett volna, pedig így se volt egyszerű.