Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelenleg ekkora különbség van a 2 bajnokság között. Az Inter simábban vezeti mint mi a bajnokságot, pedig amikor ellenük játszottunk, jóformán lemostuk őket a pályáról. Az Inter kerete sem elég jó. REndkívül sok jó játékos, de nagyon kevés kiemelkedő:albicelesteX írta:Azért az megint érdékes, hogy ez a NAGY BAJNOK Inter megint nem lesz sehol a BL-ben!A csoportból is ha továbbjutnak a Kazany ellen már az se lesz könnyű, de utána szerintem biztos a kiesés!
Samu máris egyenlít.lui1698 írta:Felipe Melo góljával vezet a Juve.
Remélem, nem lesz Inter feltámadás.
Óóó basszus pedig oda kapcsoltam, hogy nézem egy kicsit R80-at..erre.Game90 írta:Ronaldinho megsérült, le kellett cserélni.
Eddig jön a sok gól:barca28 írta: A Milan-Samp meccs annál izgalmasab lesz.Sok gólos meccsre és Rossoneri győzelemre tippelek.
Inkább a Milan nyerje a bajnokságot mint az Inter.
gergo9 írta:Hát nem tudom én csak néha nézek olasz bajnokit de pl az Inter és a Milan hazai meccsein csak az üres kongó lelátók maradtak meg nekem.Boixos írta:az olasz bajnoksággal semmi probléma sztem, alárkikkel hasonlítom össze őket. a szurkolás, a hangulat pedig párját ritkító, aki látta a genoa-samp meccset, az tudja miről beszélek.
ilyet máshol (európában) nem annyira látni.
Bár lehet hogy aki kimegy az végigtombolja a meccset, csak az a baj hogy alig járnak a meccsekre a szurkolók.
Hát nem tudom én csak néha nézek olasz bajnokit de pl az Inter és a Milan hazai meccsein csak az üres kongó lelátók maradtak meg nekem.Boixos írta:az olasz bajnoksággal semmi probléma sztem, alárkikkel hasonlítom össze őket. a szurkolás, a hangulat pedig párját ritkító, aki látta a genoa-samp meccset, az tudja miről beszélek.
ilyet máshol (európában) nem annyira látni.