Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha így haladunk akkor csak a 3ik helytől lefeleEnnyi. Idén legalább lesz izgalom!!
Respect LG!LG írta:Én sem értem itt egy-két ember fölháborodását, én is a Ferrarinak szoritok, de attól még nem kezdek el hisztizni, mert most egy időmérő után gyengébbnek tűnnek, és nem fogom lecsalózni a kisebb csapatokat, azért, mert a szabálymódositásokból eddig ők jönnek ki jobban. Remélem nem fognak büntetést kapni az ügyeskedők, legyen igazságos, és jó küzdelem, abiből remélem végül Massa jön ki győztesen.
Stelios írta:Remélem mielőbb kiderítik, hogy mégis hol csal a Brawn GP, mert ilyen egyszerűen nincs. Ez tiszta csalás, csak még nem tudjuk, hogy hol a bibi. Ezek a szabálymódosítások meg szánalmasak. Én sem szeretem a McLarent, de azért ez így nem játszik, hogy majd pontszerzőhelyekért fognak küzdeni a Ferrarival együtt.
Idén már megint valaki olyan fog nyerni, aki egyáltalán nem érdemli meg.
ki érdemelné meg? még el sem kezdődött a futam, ne viccelj már!Stelios írta:Remélem mielőbb kiderítik, hogy mégis hol csal a Brawn GP, mert ilyen egyszerűen nincs. Ez tiszta csalás, csak még nem tudjuk, hogy hol a bibi. Ezek a szabálymódosítások meg szánalmasak. Én sem szeretem a McLarent, de azért ez így nem játszik, hogy majd pontszerzőhelyekért fognak küzdeni a Ferrarival együtt.
Sehol nem csalt a BGP. Egyszerűen csak kihasználták a szabályok kiskapuit, amit ugyanúgy megtehetett volna a Ferrari vagy a McLaren.Stelios írta:Remélem mielőbb kiderítik, hogy mégis hol csal a Brawn GP, mert ilyen egyszerűen nincs. Ez tiszta csalás, csak még nem tudjuk, hogy hol a bibi. Ezek a szabálymódosítások meg szánalmasak. Én sem szeretem a McLarent, de azért ez így nem játszik, hogy majd pontszerzőhelyekért fognak küzdeni a Ferrarival együtt.
A Button-Barrichello párosra aztán nem lehet mondani, hogy nem érdemelnék meg a győzelmet...Stelios írta:Idén már megint valaki olyan fog nyerni, aki egyáltalán nem érdemli meg.
Nem értem mi a baj azzal,hogy végre valami változatosság jött az F-1-be.Stelios írta:Remélem mielőbb kiderítik, hogy mégis hol csal a Brawn GP, mert ilyen egyszerűen nincs. Ez tiszta csalás, csak még nem tudjuk, hogy hol a bibi. Ezek a szabálymódosítások meg szánalmasak. Én sem szeretem a McLarent, de azért ez így nem játszik, hogy majd pontszerzőhelyekért fognak küzdeni a Ferrarival együtt.
Az egésznek a lényege annyi h mivel már kb 2 futam után rájöttek tavaly h az az autó kevéske, ezért azt már nm fejlesztették tovább és azokat a pénzeket amit a másik gyártók még a tavalyi autók idény közbeni fejlésztésére költöttek azt ők 1 az 1 ben az idei autóra költötték és már kb a a tavalyi szezon vége előtt 1 hónappal kész volt ez az autó és már akkor tesztelték, tökéletesítgették. Erre ugye kiszállt a honda és RB megvette a csapatot ő még beletette az ő zsenialítását + megszerezte hozzá a tavalyi világbajnok motort (ami eddig jobb mit az idei merci motor) és íme itt egy kész autó egy új csapat és két remek pilóta akiknek minde esélye megvan arra h maradandót alkossanak. Am szvsz jobb lesz így a vb h azért a Brawn GP; a Williams; a BMW; a Red Bull és a Toyota versenyzői is harcan vannak a vbcímért és a futamokon nm csak akkor láthatjuk őket amikor mondjuk Hami v Massa éppen lekörözi vmeik versenyzőjüket!!barca99 írta:...
Robi! Ez nem vicc. Egyszerűen mérnöki leleményesség. Nincs ebben semmi szabálytalan. Az a véleményem, hogy nem szabad megbüntetni őket még utólag sem. Emlékezhetünka közelmúltból szabálytalannak minősített elemekre, aFerrari padlólemezre, vagy a Renault lengéscsillapítóra. Nem emlékszem, hogy utólag valami szankció érte volna őket, gondolok itt pontelvételekre.robertfcb írta:Mi van itt kérem??? Szabálytalan autóval nyeregetünk... remélem minnél hamarabb kizárják a Brawn-t. Kész vicc.