Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
8 fok, vegyetek kabátot.Victor_Valdes írta:Remelem holnap ejszaka azert jo ido lesz. Hajnalig tarto bogracsozas es a hozza tartozo kotelezo iszogatas van tervbe.
Ezt magyarázza már el nekem valaki, hogy vizsgaidőszakban miért leterheltebb a diák? Miskolci Egyetemre járok, igaz már végzős hallgató vagyok csúszásban, 3 tárgyam maradt, de amikor a szokásos 30 kreditjeim voltak, akkor úgy nézett ki a félévem, hogy szorgalmi időszakban kismillió beadandó, rajz, prezentáció, aztán mellé a minimum 15 zh!!! És akkor utána jött a kb 7 vizsga amit ha valaki jól megtanul zh-ra, akkor vizsgára "csak át kell néznie".bence-barca írta: Egyébként most, h jön majd lassan a vizsgaidőszak lehet kevésbé ér rá mindenki.
Utcára megyek és látom ezeket a madarakat. Ma reggel a Rambo elindult atlétában, merthát délután meleg lesz.Nekem volt egy ismerősöm ő úgy nyomta, hogy ránézett a naptárra és úgy öltözködött. 10 fok, esik az eső? Március van és Tavasz, kigombolt farmerkabát és szevasztok
Éjszaka azért hűvös van.visca el barca írta:Bob, tudod te mi a paradox?
az, hogy odakint 23 fokot mutat a hőmérő, és a távhő szolgáltató fűt! majdnem forró a radiátor!felhívtam őket, hogy mégis mi a ******* * ****** ********** *****? erre közli, hogy volt lakó aki igényli még most is mert éjszaka fázik
S.Agüero írta:Jó kifogás.
Te most ugye nem Joker valódi nevére gondolsz...S.Agüero írta:Ja, meg biztos azért ez a nick neved.Biztos azért is mert kamasz vagyok…![]()
És én miért tudom ezt? Lel.
Hiába sulizom és dolgozom vagy csinálok akármit, nem fáradok el úgy, hogy be essek az ágyba. Vagy egy átlagos edzés után sem fáradok el, sőt, akkor általában mégjobban felpörgök és mégnehezebben tudok elalduni. A probléma ott van, hogy mondjuk alszok 8 órát, akkor utána még 20-25 órát gond nélkül fent tudnék lenni, vagy talán többet is. Csak ezzel az a baj, hogy egy ilyen alvás beosztás nem össze egyeztethető más feladatokkal. (Suli, munka, család, barátnő)S.Agüero írta:Mit csinálsz te egész nap, ha nem vagy fáradt?
Félreérthetően fogalmaztam. Na szóval, én általában sosem vagyok fáradt, hacsak nem edzettem ki magam teljesen. Szóval nálam nem az van, hogy érzem, hogy fáradt vagyok, befekszem az ágyba és puff. Hanem befekszem az ágyba, és próbálok lefűzni az agyammal, mert különben csak feküdnék és fent lennék reggelig. Ilyenkor szoktam még elővenni a telefont és kicsit pötyögni, de semmi komoly. Ha csupán csak feküdnék lehunyt szemmel, akkor az agyam még pörögne. Ezért így hallgatom ami megy a háttérben és csinálok a telefonon valami agybutítót amíg le nem fűz az agyam.Sanama írta: Mondjuk ha telefonozol, akkor hogy akarsz elaludni? Marmint ezt nem ertem. Ha aludni akarok, akkor max megy a tv halkan, de szemem csukva, es aludni probalok. Ezt telefonozas kozben hogy lehet kivitelezni?Marmint, ez nekem kicsit ellentmondasos.
Az oke, hogy befekszem az agyba, es 5-10percig nyomogatom a telot, de az nekem nem tartozik a "probalok elaludni" reszbe.
Mondjuk ha telefonozol, akkor hogy akarsz elaludni? Marmint ezt nem ertem. Ha aludni akarok, akkor max megy a tv halkan, de szemem csukva, es aludni probalok. Ezt telefonozas kozben hogy lehet kivitelezni?Végre Valaki! Én is rendszeresen így alszom, főleg, hogy nálam 1-2óra közé tehető amíg el tudok aludni, így addig MS és telefonozok vagy valami ilyesmi.
+1, elalváshoz én is Morning Show-t vagy NBA podcast-et hallgatokMR. TROMORT777 írta:Végre Valaki! Én is rendszeresen így alszom, főleg, hogy nálam 1-2óra közé tehető amíg el tudok aludni, így addig MS és telefonozok vagy valami ilyesmi. De mindig hülyének néznek ha szóba jön, hogy Morning Show-t hallgatok elalváshoz.csababarca írta: Általában morning show hallgatom (lefekvéshez!!teljes képzavar.)Úgyhogy pacsi.
Végre Valaki! Én is rendszeresen így alszom, főleg, hogy nálam 1-2óra közé tehető amíg el tudok aludni, így addig MS és telefonozok vagy valami ilyesmi. De mindig hülyének néznek ha szóba jön, hogy Morning Show-t hallgatok elalváshoz.csababarca írta: Általában morning show hallgatom (lefekvéshez!!teljes képzavar.)
Most hogy mondod tényleg fura, pedig sajnos így történik. Nem alszom mélyen valószínűleg ez az oka, de elaludni eltudok könnyen. Így legalább ha felébredek, körbenézek minden ok, megbököm a mellettem lévőt, hogy él-e és alszok tovább.visca el barca írta:
azért ez érdekes. 1 perc alatt elalszol, de mindenre kis zajra felébredsz![]()
amugy elképzelni nem tudom h tv-re vagy zenére aludjak el. full sötét, füldugó, máshogy nem is menne.
azért ez érdekes. 1 perc alatt elalszol, de mindenre kis zajra felébredszBob_Marley írta:Azért kérdezem, mert tényleg nem nagyon éltem át ilyet max ha részeg voltam és forgott a világ.hank1ee írta:
Azért nem tudod elképzelni, mert nem élted át, máshogy működsz. Felfokozott állapotban vagyunk, ennyi idő, amíg meg tudunk nyugodni, és kimegy belőlünk a feszültség, aztán elalszunk. Nálam legalábbis így van, de nyakam rá, hogy Vebnél is.De akkor valami hasonló lehet, hogy nem száll ki belőled még a Szentlélek. Elég szörnyű lehet ha sűrűn kell 30-60 perc az elalváshoz.