Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, a jobbak közé tartozottozsimiki írta: Arsenal meccsről összefoglalót láttam, Gervinho jól kente, nem Csabi?

Így van. DE, De Rossi elutasította a Cityt, maradni akar Rómában! Nem akármilyen hűség ez, csak úgy mint Tottinál!! Le a kalappal!!S.Agüero írta:Állítólag de Rossit akarják megvenni Yaya mellé.
Az nem kis kp lenne.
Nem hiszem, legalábbis csatárt nem fognak venni. Így is ott van Jacko, Tévez és Balotelli. Plusz a Santa Cruz-Adebayor kettős, akik közül utóbbit könnyen lehet, hogy eladják és szerintem a másiknak sem biztosított a Manchesteri jövő.messideco írta:Akkor a City fog egy sztárigazolást még véghezvinni...

Mielőtt az új google-nek néznéd az oldalt szólok, hogy nem az. Amennyi idő alatt leírsz ide egy hsz-t, fele annyi idő alatt magad is utánanézhetnél.BritishKnight írta:Manchester United-Everton meccs mikor kezdődik és adja-e a Digi?

Az cink... Jobbulást az argentinnak!visca el barca írta:agüero térdszalagszakadás, 6-7 hónap pihi...

Arshavin nem az 1. meccsén lőtt négyet a 'Pool-nak.barca99 írta:Senkinek nem kell elájulni tőle. Első bajnoki, 2-0, mind a két gólban meghatározó szerepe volt. Ennyi.Barcaman1993 írta:Nem nézem a meccset, de Arshavin anno 4-et lőtt a még erős Poolnak első meccsén... Ettől még nem fog senki sem elájulni a gyerektől.
A BBC újságírója, David Ornstein írta, hogy közel állunk ahhoz, hogy kikölcsönözzük Sahint, és lesz esélyünk a végleges megvételére. Jövő hét elején akár hivatalos is lehet.daffy írta:sahint a real liverpoolba akarja küldeni. állítólag alonso és mourinho is beszélt vele,hogy ne az arsenalba,hanem a poolba menjen kölcsönbe,mert ott minden csudimudi jó leszGame90 írta: Szerintem ha jön Sahin
Inkább menj songpop-ozni...S.Agüero írta:Jó meccs volt Csabi? Biztos jó lehetett...Se gól, se lap, se semmi.
Senkinek nem kell elájulni tőle. Első bajnoki, 2-0, mind a két gólban meghatározó szerepe volt. Ennyi.Barcaman1993 írta:Nem nézem a meccset, de Arshavin anno 4-et lőtt a még erős Poolnak első meccsén... Ettől még nem fog senki sem elájulni a gyerektől.
Nem nézem a meccset, de Arshavin anno 4-et lőtt a még erős Poolnak első meccsén... Ettől még nem fog senki sem elájulni a gyerektől.barca99 írta:Hazard 5 perc alatt csak egy szép lefordulás után gólpasszt adott, illetve kiharcolt egy büntetőt...
Igazából kiemeltem miket értettél máshogy...Initom írta:uhh :Oozsimiki írta:Kicsit se örülök ennek az igazolásnak, de elviselem, és szorítok neki, ahogy tettem azt Alvesnél is a Barca esetében.
szerintem nagyon túlértékelt RvP, akinek volt 1db igazán jó szezonja, egy közepesnél valamivel jobb csapatban, emellett sérülékeny, és egyáltalán nem az a ragadozó fajta, aki eldönti a fontos meccseket, esetleg címeket.
azért ezt nem gondolhattad teljesen komolyan...vagy ha mégis megvétózom.
Vitte a hátán a közel sem középszerű csapatot(Aki a PL ben Bl helyezést ér el NEM lehet középszerű!)
Arról nem tehet hogy sérülékeny,és mivel kevesebbet játszik könnyű rámondani hogy light.
Nem lő gólókat fontos meccseken? Az Arsenalban csak ő lőtt......