vinszentvega írta: ↑2021.08.21. 23:40:21
Ne, ne hozd be Puigot, inkább Roberto játszon CAM-ot, igazad van , hiszen erre ő a legjobb…
Roberto így cserének teljesen rendben volt, jól játszott, a gólpassz is tőle jött.
Puig kérdése más téma.
Eric sokkal nagyobb gáz. Én nem köpködtem csak azért,mert sokadik védő volt az angoloknál, és azért sem, mert nem magas. De most már eleget láttam belőle. Amikor nincs különösebb nyomás, akkor nem olyan rossz játékos, de amikor készülnek ránk, akkor kész. Vicc, hogy elég annyi taktika, hogy Ericet keresik a csatárok, mert sokkal gyengébb és lassabb mindegyiküknél. És itt nem arról van szó,hogy bénázik egyet,mint Pique,Lenglet vagy Umtiti, hanem kifejezetten olyan alap gyengeségei vannak,amit nem tud érdemben kompenzálni semmivel. És ez is baromira jellemző a klubra, itt van Umtiti, aki végre egészséges, a teszteken jobb eredményeket ért el,mint fénykorában, de haragszunk rá és jól megbüntetjük, mert nem ugrott ki a szerződéséből. Zseniális.
Amúgy összességében nem volt olyan rossz meccs, vért ittak az ellenfelek, szerintem idén még egy-két ilyen meccs van csak bennük max.
De mindegy. Pedri az első félidőben elég jó volt, aztán a másodikban de Jong találta meg magát. Volt kapufánk és szerintem még egy szabályos gólunk is.
Demir nekem ezalapján inkább egy Trincao volt, meglátjuk, remélem most csak meg volt illetődve.