Game90 írta:
Végre két ember, aki jól látja a helyzetet ezen a fórumon. Wenger ebben az ügyben a legkevésbé hibás, ő is csak egy "báb". De ha marad ez a keret, akkor kb. rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly, a játékosoknak vért kell hugyozniuk, hogy meglegyen a BL-hely.
Ebben a helyzetben most örülnék, ha egy milliárdos beleölne 100-150 milliót a klubba...
RvP meg szerintem a ManCity, Juve, PSG hármasból fog választani, én már csak abban reménykedek, hogy minél több pénzzel (min. 25 millió) lehúzzuk a vevőt.
Útwengeres cikkből, minden szavával egyetértek:
Szóval ott tartunk, hogy egy szezon után elveszítünk egy újabb kapitányt, akire úgy tűnt, valóban felnéztek a játékostársak. Ezt nagyobb veszteségnek érzem, mint magát a játékost, akinek ugyan nagyon fog hiányozni a klasszisa a pályáról, de nála pótolhatatlanabb embert is pótoltunk már, éppen tavaly. Nem tudom, hogy meg lehet-e ezt szokni, de tény, hogy az első döbbenet után ma reggelre már meglehetős közönyt éreztem az egész szituáció iránt. Elvégre láttuk már ezt a filmet: egy játékos, akinek rengeteg lehetőséget és időt adtunk a kibontakozásra (Robin esetében ez különösen igaz, nem árt visszaemlékezni, hogy az idei volt a legelső olyan szezonja, amikor nem hiányzott hónapokat sérülés miatt) végre produkál egy olyan idényt, amivel bebizonyítja, hogy kiérdemelte a bizalmat, majd azon nyomban lelép. Ezt az utat járta be Flamini, Nasri és Adebayor is, bár utóbbi egy év késéssel. A körülmények kicsit mások minden esetben, de az eredmény ugyanaz lesz. És talán még a csapat is, ahol van Persie kiköt majd.
Pont azért hibás Wenger, mert csak egy báb. Szó nélkül asszisztál hozzá, h a tulajdonosok leamortizálják a csapatot. Persze, mint edző az anyagi és egyéb lehetőségeket figyelembe véve kihozza a csapatból a maximumot, de szvsz ha igazán karizmatikus lenne, fel kéne emelnie a szavát, h adjanak több pénzt a tulajdonosok igazolásokra, fizetésekre. Mert a szurkolók bajnoki címet akarnak.
Ha ő, és a szurkolók is nyomást helyezésnek a tulajdonosokra, akkor változtatniuk kéne.
Egyébként akik távoztak az Arsenaltól, szinte egyik sem tudta azt teljesítményt nyújtani, amit itt. Ez elmondható Henryről, Flaminiről, Nasriról, Clichyről, Fabregasról, Adebayorról. Szintem van persievel is ez lesz, főleg ilyen EB után, főleg, ha mondjuk a Citybe menne, ahol eleve nem lenne könnyű dolga a kezdő közelébe kerülni.