Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki nem fér oda az jöjjön hozzám(már elmondtam, h régen csináltam az ifibajnokságomat). Neve: eurobarca ifibajnokság. OK?bowlinggolyo írta:Mi a bajnokság neve eurobarcadepth írta:Xzibit25
bowlinggolyo
Guardiola
legyetek szívesek belépni az ifibajnokságba, h minél előbb elkezdhessük végre.
Ha igen akkor már csatlakoztam oda ahol firpo van.
BEléptem abba a bajnokságba ahol Golyo,Firpo és a többiek vannak.depth írta:Xzibit25
bowlinggolyo
Guardiola
Mi a bajnokság neve eurobarcadepth írta:Xzibit25
bowlinggolyo
Guardiola
Sajnos en nem tudok mert nem leptem ki idoben es elkezdodott az uj bajnoksag, sajnalom. Esetleg tudok javasolni valakit aki belep helyettem.depth írta:Xzibit25
bowlinggolyo
Guardiola
Először is üdvözöllek a Hattrickezők népes táborábanMichaaBee írta:5 perccel ezelőtt regeltem hattrickre
lenne pár kérdésem!
tudom, h 1 hetet kell várni, h legyen csapatom...
utána miként érdemes hozzálátni?
van-e itt valaki, aki szintén most kezdte?
h lehet ligába csatlakozni?
vannak-e szövetségesek... ilyenek
kösz előre is!
A liga csakis a támogatóknak "jár", és ahhoz, hogy támogató lehess fizetned kell nem is keveset. Am annak az lenne a lényege, hogy az egy föderáción belüliek segítik egymást tanáccsal illetve közösen szervezik le a barátságos meccseiket. Kb ezt jelentené, de mivel még nem voltam támogató én sem tudom pontosan"A legelején egy dologra figyelj: NE költs felelőtlenül pénzt. Én azt tanácsolom, hogy nézz szét a Hattricken belül és csináld végig a menedszerképzőt és csak azután cselekedj.
Gyakori hiba a kezdőknél, hogy elkezdenek vásárolni és teljesen felesleges játékosokat vesznek irdatlan mennyiségű pénzért és ezután mínuszba mennek és alig tudják az egyenlegüket visszatornázni. Ha mindenképpen vásárolni akarsz inkább időseket vásárolj mivel ők kevesebbe kerülnek, mint a fiatalok. Majd, ha megtapasztaltad, hogy is működik ez a játék és "ráérzel az ízére", akkor vásárolj inkább fiatalokat.
Természetesen ezek csak tanácsok és nem kötelezőek, de én ezt tudnám a legfőbb útmutatónak adni neked és minden kezdő Hatttrickezőnek."
Először is végezd majd el a menedzserképzőt, olvasgasd a súgót(mindent megtudhatsz belőle és megspórolod a fölösleges kérdéseket) és tapasztald ki a játékot. A menedzserképző elvégzése után jöhet csak az igazi játék.MichaaBee írta:5 perccel ezelőtt regeltem hattrickre
lenne pár kérdésem!
tudom, h 1 hetet kell várni, h legyen csapatom...
utána miként érdemes hozzálátni?
van-e itt valaki, aki szintén most kezdte?
h lehet ligába csatlakozni?
vannak-e szövetségesek... ilyenek
kösz előre is!
LeoMessi írta:Jólvan, nem figyeltem. Remélem nem fog ugyanarra a sorsra jutni.
LeoMessi írta:A Gamper-kupa már teljesen felejtős? Mert ha igen akkor lehetne csinálni egy újat, ha van rá igény.
Szeintem ne foglalkozz vele hogy védőt kerestél. Nem ismerem az ifid de gondolom ő a legnagyobb tehetséged. Szerintem nyomass neki Gólszerzés/átadás-t.socio66 írta:Nah,először is beléptem én is az ifibajnokságba,Gold Foot Boys B névvel fut a csapatom.
Aztán. Vezetek simán 0-3-ra,ezzel a győzelemmel bebiztosítom a feljutást, aminek nagyon örülök!
Végül pedig egy kérdés: Az ificsapatba érkezett egy játékos,állítólag: "Ha fejlesztjük Gólszerzés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet! Szerintem ő egy középszerű játékos." Ezt írja. Ez oké is lenne,de én védőjátékost kerestettem..Most akkor mi van?
kamaj írta:Létrehoztam az ifibajnokságot: Eurobarca ifibajnokság (277563)
Kérek minden jelentkezőt, hogy lépjen be minél előbb mivel publikus a bajnokság:
-Xzibit25
-bowlinggolyo
-Guardiola
-Firpo
-Socio
-Matyi02
-Depth