FtcSikiHun írta:kb. 1 éve abbahagytam a játékot. most elkezdtem újra, kedvet kaptam hozzá. Elég gyenge keretet kaptam, szóval nagybevásárlást tartottam, minden posztra próbáltam erősíteni. Tegnap lejátszottam két felkészülési meccset, mindkettőn kikaptam, aztán vettem még két stabil játékost, és ma már 4-1re sikerült győznöm.
MichaBee, régen Te nagy Mester voltál, szóval hozzád lenne kérdésem.
A Menedzserképzőbe megcsináltam a legutolsót, de nem utolsónak csináltam, és nem is írja ki, hogy megvan a menedzserképzőm. De nem lehet rákattintani, mert készen van, megcsináltam a profilom, csak túl korán. akkor ezért már nem fogok semmit sem kapni? elrontottam?
Biztosan nem rontottad el a menedzserképzőt, minden esetben engednie kell befejezni. Én elég régen csináltam és sajnos egyáltalán nem emlékszem már rá.
Ami a csapatodat illeti, ne nagyon erősítgess.

A legnagyobb hiba ilyenkor az szokott lenni, hogy beerősítenek mindenhova egy keveset, elfogy az a minimális pénz, ami jár kezdésnek és utána nem lehet fejlődni.
Ami pénzed van azt költsd egy jó/csapnivaló (jó edző, csapnivaló vez.kép.) edzőre és egy posztra vegyél maximális létszámú 17-18 éves játékost, akiket edzve és eladva pénzre tehetsz szert.
De semmiképp se vegyél idősebb játékosokat, akik alig dobnak valamit a csapatodon, de elviszik a pénzed.