Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát akkor te jobban jártál vele mert én nagy igyekezetemben vagy inkább dühömben földhöz vágtam a joyokat!MQuC írta:Én a sárga kazison még ilyen csipet cspaatokkal toltam, aztán segán jött a 2d-s Mortal (legjobb) és társai. Akkor még ugrásnál a joysticket is elrántottam oldalra a nagy igyekezetben
Pedig milyen jó is volt akkor arra a Morál Kombájn 9 Zab Zénóval meg Szunyával!shutterisland írta:na, ez a bajom, plusz még controllert is venni hozzá.Az Xbox One ára még évekig nem fog lemenni 100-90 alá,ráadásul csak alig van rá 1-2 értelmes játék. Plusz a One-t még évekig tart mire RGHs-ra meg tudják csinálni addig meg veheted azt a pár jó játékot ami megjelenik 15-20k pénzért
jó lesz nekem a slim egy ideig, a régi sárga kazettás sega óta nincsen játékkonzolom.![]()
na, ez a bajom, plusz még controllert is venni hozzá.Az Xbox One ára még évekig nem fog lemenni 100-90 alá,ráadásul csak alig van rá 1-2 értelmes játék. Plusz a One-t még évekig tart mire RGHs-ra meg tudják csinálni addig meg veheted azt a pár jó játékot ami megjelenik 15-20k pénzért
De megéri várni rá szerintem. Karácsony illetve utána lejjebb mehet az áruk, addig tudsz spórolni. palesz77 jól írta, a 360 elérte teljesítménye csúcsát szerintem nem érdemes rá beruházni. Pl ott van az NBA játék ég és föld a két platformra, s nem csak grafika, mert az nálam másodrangú, hanem több mód, több bejátszás, játékmenet stb. Én pl nagyon mérges vagyok magamra, hogy beruháztam rá, kaptam egy 14-et keretfrissítéssel. Szó szerint semmi változás (bocsánat másabb dobómozdulat), még a menü is ugyanaz....Meg mások a zenék, juhééé. 14 ezerért kaptam egy Missy Elliot, Busta Rhymes, Snoop Doog válogatás albumot....shutterisland írta:csak oda még a vinyó-rgh-kontroller kombó kb 25 ezer.
mármint az 50 ezres változatra gondolok.
az xbox one meg 110-130 ezer, gondolom úgy, hogy nincs rgh és csak egy kontroller jár hozzá, az úgy nagyon nem fér bele így, hogy most vettem 72 ezerért egy 102 centis tv-t.
Amúgy én is inkább spórolnék még 1-2 hónapot pluszba egy új generációs konzolra a helyedben, már ha tervezel rajta nagy kockulásokat, nem csak néha-néha benyomni, és 1-1 órát eljátszogatni, mert akkor igazából mindegy. De Fifát is, meg mindent már csak az újakra fejlesztenek igazából, a 360-as verziókkal nem "törődnek" már annyira.shutterisland írta:csak oda még a vinyó-rgh-kontroller kombó kb 25 ezer.
mármint az 50 ezres változatra gondolok.
az xbox one meg 110-130 ezer, gondolom úgy, hogy nincs rgh és csak egy kontroller jár hozzá, az úgy nagyon nem fér bele így, hogy most vettem 72 ezerért egy 102 centis tv-t.
csak oda még a vinyó-rgh-kontroller kombó kb 25 ezer.50-60ért új 360-at kapsz.
Nem ez az?davi10 írta:Sziasztok!
Valamelyik nyáron (tavaly vagy tavalyelőtt) nagy divat volt errefele egy online játék, aminek az volt a lényege, hogy az egész világot meg kellett fertőzni egy betegséggel. Nem tudná valaki belinkelni?
Mert rátaláltam a Plague. inc-re de az letöltős meg fizetős.
Ment egy üzenet!palesz77 írta:Valaki nem szokott youtube videókat csinálni? Megcsináltam életem első videóját, erre az UEFA is letiltott, meg a hangot is letiltották, így nem tudom megosztani veletek..Valaki aki ebben otthon van írjon pü-t légyszi, pár dolgot kérdeznék..