Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Balinho
Entrenador del Barça

2016.05.23. 00:11:54

Azért az látszik, hogy ha felállt védelemben kell védekezzen, akkor a legszűkebb világelitbe tartozik. Sajnos, ha a felezővonaltól sebességből viszik rá, akkor ahogy bárki, úgy ő is sokkal sebezhetőbb, de azért látszik, hogy a képességei elképesztőek.

Mondjuk a nyilatkozatát pont nem várom, de ezen a meccsen Inivel a meccs legjobbja volt nálam.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.20. 06:58:23

Na látom itt is hasonló a téma mint a Barca-real topicban.Piquét imádják Barcelonában,mert nyíltan vállalja a véleményét,hogy elszakadáspárti és hogy őt igen is örömmel tölti el ha a Madrid botlik.Nehéz ezt innen sokaknak megérteni,átérezni hiszen nem kint élünk,hogy milyen volt a Franco fasiszta diktatúra.A katalánok benne éltek vagy halották a szüleiktől.Koromnál fogva én éltem már az előző rendszerben,de például az ellenszenvem a kommunisták iránt nem is a saját tapasztalataim miat van,ha nem mert nagyapámat bebörtönözték 1956-ban.Stoicskoval kapcsolatban,meg azt nem értem,miért kell egy ilyen fotó után a Barcának ugrani.Nincs a Barca alkalmazásában,a fotón nincs Barca mezben.Vagy a ma még élő összes volt Barca játékos magánemberként tett megnyilvánulásáért a Barca a felelős,kedves Madrid szurkolók?
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.19. 12:04:10

Kash írta:
Kovbal88 írta:Szerintem túlzásba viszi, de ha ez a hobbyja akkor érthető. A Real-Barca viszonynak biztosan nem tesz jót. Amúgy nem kellene komolyan venni.
Ez mind a balett hibája, ha nem lennének ilyen ellenszenvesek akkor ez mind meg se történne.
Am viccen kívül, próbálom behelyettesíteni magam egy madrid szurkoló helyére, próbálok úgy gondolkodni mint ők, és egyszerűen nem tud izgatni, nem idegesítő.
Most pedig mint egy Barca szurkoló, és dettó ugyanaz, nem idegesítene, ha pl Ramos vagy Pepe ilyet nyilatkozna, mit számít az, amit ők mondanak? Piquének is csak annyit kellene nyilatkoznia, hogy "A közelmúltban elért sikerek a Barca dominanciájának a bizonyítványa", és ennyivel le is kellene zárni a balettes témát, ha most megnyerik a 11. bl-t akkor sem lesznek jobbak a Barcánál, de ilyen dolgokon is csak a divatszurkolók tudják magukat felidegesíteni, az igazi Madrid szurkolók valószínűleg csak legyintenek egyet.

Cukkolja csak őket tovább, mint riválisnak, ez a dolga, ha ez nem tetszik nekik lehet menni sírni, hogy ez a csúnya Piqué megint megcsinálta.
Számomra nem szimpatikus, amit Pique csinál, de abban igazad adok, hogy a a madridisták hülyesége, hogy egyből ugranak a provokációra. Ettől csak vérszemet kap, és mindig rá fog tenni egy lapáttal.
Egyébként Mourinho idejében itt is sokan már szinte várták, mikor nyilatkozik vagy csinál vmi olyat, amin felháborodhatnak, és csúnya jelzőket írhatnak a portugálra.

Mindkét oldal fórumozóinak azt tanácsolom, hogy az ilyen provokációkat engedjék el, az a legjobb amit tehetnek.
Kash
Entrenador del Barça

2016.05.19. 11:39:27

Kovbal88 írta:Szerintem túlzásba viszi, de ha ez a hobbyja akkor érthető. A Real-Barca viszonynak biztosan nem tesz jót. Amúgy nem kellene komolyan venni.
Ez mind a balett hibája, ha nem lennének ilyen ellenszenvesek akkor ez mind meg se történne.
Am viccen kívül, próbálom behelyettesíteni magam egy madrid szurkoló helyére, próbálok úgy gondolkodni mint ők, és egyszerűen nem tud izgatni, nem idegesítő.
Most pedig mint egy Barca szurkoló, és dettó ugyanaz, nem idegesítene, ha pl Ramos vagy Pepe ilyet nyilatkozna, mit számít az, amit ők mondanak? Piquének is csak annyit kellene nyilatkoznia, hogy "A közelmúltban elért sikerek a Barca dominanciájának a bizonyítványa", és ennyivel le is kellene zárni a balettes témát, ha most megnyerik a 11. bl-t akkor sem lesznek jobbak a Barcánál, de ilyen dolgokon is csak a divatszurkolók tudják magukat felidegesíteni, az igazi Madrid szurkolók valószínűleg csak legyintenek egyet.

Cukkolja csak őket tovább, mint riválisnak, ez a dolga, ha ez nem tetszik nekik lehet menni sírni, hogy ez a csúnya Piqué megint megcsinálta.
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.19. 11:26:10

Szerintem túlzásba viszi, de ha ez a hobbyja akkor érthető. A Real-Barca viszonynak biztosan nem tesz jót. Amúgy nem kellene komolyan venni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.05.19. 10:16:05

Gerard Piqué írta:"Nem tudom, hogy hol van a különbség. Most mi vagyunk az a csapat, amelyik többet nyer. Feltételezem, hogy a játékosok képességeiben keresendő a differencia. Most rajtunk a sor, később lehet ők jönnek, ahogy már történt a múltban. Nagyon nehéz elképzelni, hogy ismét egy ilyen tehetséges csapat álljon össze a Barçában."
:mrgreen: =D> =D>
Kép
ferninho
Madridista

2016.05.17. 15:21:37

MessiNeymarSuarez írta:Szép dolog, amikor azt nyomják hogy "10 BL 10 BL mindenkinél jobbak vagyunk!!"

Amiből igazából 6 őskori BEK, amiket akkor nyertek amikor épp elindult a sorozat, és nagyon gyerekcipőben járt a nemzetközi összecsapás, mellesleg lényegében a Real volt akkor az igazán pénzes klub, igazán nehéz dolguk lehetett, mint kb a Barcának egy Portugál bajnokságban.... :lol: =D>

Mégis úgy tesznek, mintha tényleg 10 BL lenne, és mindegyiket a modern foci korszakában nyerték volna, na az lenne a nagy dolog,nem az ősi agyagedények... :D
Tényleg utolsó lesz, mert OFF itt, de hirtelen a Barca megtanult focizni 1959-60as szezonban vagy mégis, hogy hogy akkor már ott voltak a BEK elődöntőben??? Igen, ott a Real ejtette ki őket, de rá egy évre már a Barca győzött a legjobb 16ban és egészen a Döntőig elmentek...
Gondolom ha a Barca megnyeri az elődöntőt és a Döntőt 1960ban, majd 1961ben behúzzák a Döntőt máris számított volna az a 2 őskori BEK...

Piquehez meg ilyenek beleférnek sztem, ők is emberek, viccelődnek, ha csak ennyi lett volna, nem lenne ebből semmi, csak ez már a sokadik volt tőle és erre még jött Sztoicskov rendkívül értelmes magatartása, persze, hogy sok ez az egész már egyben.
Persze aztán a Realosokat se kell félteni.
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.17. 14:28:40

Ezt a Franco-érát legalább olyan baromság felhozni, mint a Real szurkolóknak, hogy 10 BL-címük van. Legyenek büszkék rá, a történelmükhöz tartozik, elvitatni nem lehet, de van az éremnek másik oldala. És persze, hogy jobban előtérben van jelenleg mindenki szeme előtt a 21. század. Meg kéne találni az arany középutat. Nekünk nem kell 'francozni" neki pedig nem kell a mi sikereinknél azzal jönni, hogy ők bezzeg mennyit nyertek.

De vissza a topichoz. Piqué az Piqué. Vannak hülyeségei, de ez a gólöröm kifigurázása nem egy bicskanyitogató dolog. A folyamatos twitter-huszárkodásából kellene visszavenni egy kicsit. Egy-két szurka-piszka elmegy, de néha túlzásba viszi. Ezzel a kis paródiával nem árt senkinek, nem hiszem, hogy annyira sértő lenne, arról nem beszélve, hogy inkább az az ellenszenves amikor CR csinálja. Legszívesebben megfejelném ilyenkor azt az arrogáns fejét, függetlenül attól, hol játszik. Többek között az ilyen megnyilvánulásai miatt ellenszenves sok szurkoló körében.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.17. 13:17:27

Szép dolog, amikor azt nyomják hogy "10 BL 10 BL mindenkinél jobbak vagyunk!!"

Amiből igazából 6 őskori BEK, amiket akkor nyertek amikor épp elindult a sorozat, és nagyon gyerekcipőben járt a nemzetközi összecsapás, mellesleg lényegében a Real volt akkor az igazán pénzes klub, igazán nehéz dolguk lehetett, mint kb a Barcának egy Portugál bajnokságban.... :lol: =D>

Mégis úgy tesznek, mintha tényleg 10 BL lenne, és mindegyiket a modern foci korszakában nyerték volna, na az lenne a nagy dolog,nem az ősi agyagedények... :D

Szép dolog a történelem, de :
1. Ez nem történelmi vetélkedő, hanem foci, amiben a jelen számít...Érdekes, Milanosokat nem látom gyakran feljönni azzal hogy" de srácok 7 BL/BEK-ünk van, jobbak vagyunk mint a Juventus és a Bayern-Barca stb".... :lol:

2. Ennyi erővel a Magyar vállogatott a legjobb a világon, amiért volt anno nekünk egy Aranycsapatunk?! :lol:

Amúgy Franco elvileg Atletis volt, viszont a lényegen nem változtat: A katalánokat nagyon durván elnyomta, úgy meg nem nehéz madridi csapatoknak érvényesülni. Sokan nem fogadják el hogy fasiszta klub volt anno, és jönnek a dicső történelemmel, mikor inkább nem kellene, mert elég kemény volt az erőszak...
ferninho
Madridista

2016.05.17. 10:38:59

S.Agüero írta:Annyira aranyosak, mikor a 10 BL trófeával vagánykodnak, meg a múltban elért sikerekkel. :lol:

Pikének biztos nyomta a lelkét részegen a bajnokságot ünneplő buszon CR hülye gólöröme. :mrgreen:
100 év múlva meg majd toljuk le nagyívben a mostani Barcás éveket, mert olyan régen volt?
Egy klubnak igen is büszkének kell lennie a múltjára és a hagyományaira, mert anélkül egy Barca vagy a Real egyenlő lenne egy Manchester Cityvel meg Chelseavel.

És persze, nem tarol a Real folyamatosan a mostani években, de 3 êv alatt csak összejött 2 BL döntő és a másodiknak még nem is tudjuk az eredményét, mellette folyamatos BL elődöntők és a bajnokságban is ott vannak elől, csak megnyerni nem megy... :mrgreen:
Persze a Barca most éli történelme legsikeresebb korszakát, de majd ha nem megy annyira a szekér ti is többet fogtok majd a múltról beszélni, csak most még nincs miért.
madridista
recrea
Llegenda del Barça

2016.05.16. 22:40:56

lestat írta:Már csak ezmiatt is be kell húzni a BL-t.
Hogy ne felejtsék el 11 BL az nem 5 és hogy 32 liga cím pedig meg mindig több mint 24.
Telitalálat a mondat, tökéletesen jellemzi a Real szurkolókat, a játékosokat és a vezetőket. Pontosan ezzel lettek eszméletlen szimpatikusak a galaktikus érában, a sok birka meg azt hiszi, h azért utálta őket mindenki, mert hülyére nyerték a trófeákat. Aha :D

Amikor ilyet olvasok, én meg azt nem felejtem el, h a 75-ös IQ az nem 130 :)
Leon
Director del Fútbol

2016.05.16. 22:39:43

Jó arc ez a Gerard! :mrgreen:

Akkor erről ennyit: :lol:

https://www.facebook.com/BarcaNoticias/ ... =3&theater" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
defender3
Entrenador del Barça

2016.05.16. 22:38:25

Tavaly te voltál a világ leggazdagabb embere, ma meg egy hajléktalan vagy milliárdos tartozással. Senkit nem fog érdekelni, hogy régen mennyi pénzed volt csak azt, hogy most mennyi van.
Szép dolog a múlt meg minden de nem lehet belőle megélni.

Piqué meg Piqué, mindenki tudja milyen...
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.16. 22:28:01

Annyira aranyosak, mikor a 10 BL trófeával vagánykodnak, meg a múltban elért sikerekkel. :lol:

Pikének biztos nyomta a lelkét részegen a bajnokságot ünneplő buszon CR hülye gólöröme. :mrgreen:
messideco
Presidente del Barça

2016.05.16. 22:02:22

lestat írta:
Már csak ezmiatt is be kell húzni a BL-t.
Hogy ne felejtsék el 11 BL az nem 5 és hogy 32 liga cím pedig meg mindig több mint 24.
Nálatok egy ilyen provokáció miatt egyből kitesznek az oldalról, mint a macskát .....
Ezmiatt pl. Úgyhogy, reméljük nem sokáig kell eltűrnünk téged.
Kép
"And my heart will leave you never."
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.16. 22:00:00

lestat írta:Már csak ezmiatt is be kell húzni a BL-t.
Én tökéletesen megértem, hogy Piqué miért antipatikus nem csak a Real-szimpatizánsoknak, és egyes Barca-szurkolóknak is.

Viszont én szívesebben tekintem az elmúlt húsz-harminc évet a világ focija terén, mint a Franco-érát, ahol fogalmazzunk úgy, hogy Madrid fehér felének nem volt túl nehéz megszednie magát nem csak spanyol, de nemzetközi trófeákkal sem. Nem gondolom, hogy hangosan kéne vernie a mellét az embernek olyan eredményekre, amiket egy olyan korszakban ért el a csapat, ahol más esélyt sem kapott, sőt, hátráltatták (Di Stéfano rémlik?). Büszkének kell lenni, csak nem egy Barca szurkolói oldalon, ahol pontosan tudják, hogy mi történt akkor. Lehet, hogy a Real szurkolók is, de ebben az esetben nem tudom értelmezni a felsőbbrendűséget. Persze a teljesítmény vitathatatlan, de a körülmények is :).

Értem én, hogy böki a csőrödet néhány elvakult szurkoló, de néha tarthatnál egy tükröt magad elé is, hátha észreveszed, hogy egyik oldal sem jobb a másiknál.

Üdv az oldalon, bár nem hinném, hogy sokáig maradsz ilyen hozzáállással [-X!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2016.05.16. 22:05:32-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.16. 16:19:31

Messias2 írta:Pique CR-t imitál

Érdemes figyelni, hogy röhög Messi és Suarez. :lol: :lol:
Könnyezés :lol: :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.16. 10:30:39

Pique CR-t imitál

Érdemes figyelni, hogy röhög Messi és Suarez. :lol: :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.10. 12:55:06

S.Agüero írta:
Bob_Marley írta:Büszke vagyok Piqure. Így kell ezt csinálni. Pályán nincs barátság és "ölre kell menni" de ha vége a harcnak akkor letészem a fegyvert.
Mondjuk ők nem a pályák szurkálták egymást, hanem Twitteren. :D De ez tényleg szép volt. =D> :)
Bizony =D>
Bár azért vicces, hogy amikor beszól akkor minden madridi oldalon fél percen belül már kint van, de pl ezt a megnyilvánulását egyiken sem látom.... :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.10. 12:20:23

Bob_Marley írta:Büszke vagyok Piqure. Így kell ezt csinálni. Pályán nincs barátság és "ölre kell menni" de ha vége a harcnak akkor letészem a fegyvert.
Mondjuk ők nem a pályák szurkálták egymást, hanem Twitteren. :D De ez tényleg szép volt. =D> :)
Motaro
Jugador del Barça

2016.05.09. 23:54:30

Bob_Marley írta: Valóban fontos volt, de szerintem az mellément volna. Esetleg mögötte még álltak, de az Espanyol játékos meg masszív lesen volt.
Ha jól láttam nem volt már mögött senki, csak egy Espanyol játékos, akitől simán gól.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.09. 22:51:27

Azért van egy olyan sanda gyanúm, hogy annak ellenére hogy a madridi visszavonul nem nagyon fog csendben maradni, Gerard barátunk meg nem lesz adós a válasszal de majd meglátjuk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.09. 22:45:14

Büszke vagyok Piqure. Így kell ezt csinálni. Pályán nincs barátság és "ölre kell menni" de ha vége a harcnak akkor letészem a fegyvert.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.05.09. 22:29:33

Piqué: "Arbeloa had a great career with many important trophies, and if they [Madridistas] give him such a farewell, they think so too. Sometimes the tone between us was very hard, and in hindsight we shouldn't have done it. I wish him the best." =D>
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.09. 00:28:29

De rossz lesz neki, hogy visszavonul a twitteres cimbije :lol:
Válasz küldése