Jobban megnézve vannak itt érdekes párharcok
Shaktar-Roma---valaki már írta, s jogos, hogy azért az ukránok jó focit játszanak, nincs meleg Donetskben , s a Roma-t én nem tartom jobb csapatnak!Egyénileg esetleg vannak kiemelkedőbb játékosaik, de csapatban nem jobbak!
Inter-Bayer--- abszolút a legérdekesebb meccs a tavalyi döntő miatt....szerintem megtippelhetetlen, mert a Bayern pocsékul is tud játszani, meg "parádézik", az Inter meg Inter hiába hullámvölgy, biztos, hogy felszívják magukat, ráadásul februárig összeállhatnak
Schalke-Valencia---Természetesen a Valenciának szurkolok, mert spanyol, de ez a Schalke totálisan kiszámíthatatlan....nem tudom, eldönteni, talán a spanyolok mennek tovább, de Raul szerintem fog gólt lőni valahol, mert érzi a denevérek kapuját.....
Lyon-Real---Itt is hiába az ősi rivalizálás, mivel spanyol természetesen a RM-nak örülnék, hogy továbbjusson, s úgy gondolom sok évi mumusságot, most legyőznek, s tovább megy a Madrid!
Marseille-MU---Természetesen az MU az esélyesebb, de az OM jó, és akár nyögvenyelős párharc is kialakulhat kevés góllal, s akkor a franciáknak van esélyük, mert jó focit játszhatnak, Brandauék képesek akár idegenben is gólt lőni...nem lefutott ez a párharc szerintem
Chelse-FCK---Ránézésre a londoniak természetesen toronymagas esélyesek, de mi is érezhettük, hogy kulturáltan tudnak focizni a dánok, de nagy szenzáció lenne egy esetleges dán továbbjutás….
Tottenham-Milan---hát itt talán a legkiegyensúlyozottabb az erőviszony, de szerintem az olasz öreg rókák valahogy továbbmennek, vagy Silvio továbbjuttatja őket
Mi meg 65%ban esélyesek vagyunk, de mégiscsak februárig sok idő van, idegenben egy jó eredményt el kellene érni mint tavaly, s akkor az oroszlánbarlangba lehetne gurítgatni