Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rosszindulat nélkül mondom neked.szieszta írta:Hagyjuk is ezt, tényleg nem érdemes vitázni.
A lényeg, ÉN AZÓTA nem hiszek a BL-ben.
nem akartál kötözködni, de csak sikerült...szieszta írta:Csak hogy én is hozzászóljak, szerintem is fura a sorsolás, és nem csak az idei.
Sőt, szerintem nem csak a sorsolás van manipulálva, hanem valamilyen szinten a végkifejlet is.
Elnézést kérek minden barca drukkertől, nem kötekedésként mondom, én az Övrebo eset óta nem hiszek a tiszta BL-ben. Persze azóta Ti is szenvedtetek ostoba döntések miatt, de az egy mérföldkő volt (nekem).
Nem szeretnék ebből vitát indítani, de tíz évente egyszer van egy ilyen meccs.szieszta írta:Övrebo eset óta
Varatrix írta: Biztos, hogy nincs manipulálás a sorsolásban...
Ráadásul szerintem aki tényleg végső esélyesnek számít az nem izzad a sorsoláson.
Egy Barca, Manchaster, Chelsea követ fapofával konstatálja az ellenfelét, és tudja, ha nyerni akarnak akkor az aktuális ellenfélnél jobbnak kell lenni.
Nem úgy mint a Shalke, hogy egy kis szerencsével még egy fordulóig bennmaradhatunk, de a Reális esély nincs a döntőbe kerülésre.
Biztos, hogy nincs manipulálás a sorsolásban...csababarca írta:menczel írta:
Ja mert a Madrid manipulálja a sorsolást. Emiatt szándékosan ki is esnek 6 éve a legjobb 16 között. Vagy akkor ki is csal? Uefa? nekik miért is jó ha van kiscsapat a 8 között?
Dehogynem ilyen gondolkodású ember vagy, az egész hsz-ed erről szól
Nem mondtam hogy madrid csal.
De neked nem fura,hogy szinte mindig a Lyonnal valahogy összekeverednek évek óta?
Kösz,hogy megállapítottad,hogy ilyen ember vagyok. Respect.
Nem csoda,hogy ilyen emberek miatt hagyják itt ezt a fórumot értelmes emberek...előítélet.te meg ilyen ember vagy.
menczel írta:
Ja mert a Madrid manipulálja a sorsolást. Emiatt szándékosan ki is esnek 6 éve a legjobb 16 között. Vagy akkor ki is csal? Uefa? nekik miért is jó ha van kiscsapat a 8 között?
Dehogynem ilyen gondolkodású ember vagy, az egész hsz-ed erről szól
Ja mert a Madrid manipulálja a sorsolást. Emiatt szándékosan ki is esnek 6 éve a legjobb 16 között. Vagy akkor ki is csal? Uefa? nekik miért is jó ha van kiscsapat a 8 között?csababarca írta:menczel írta: Te az a fajta ember vagy aki elhiszi hogy a cionista nagytőke majd bechipezi az embereket, meg Nagymagyarországnak egy Ufo összeesküvés miatt kellett szétesnie. Irányított sorsolás mi?? Élőben közvetítették ember, előttünk rakták bele a gömbbe!! Áhh én vagyok a hülye hogy reagálok...
Nagyon melléfogtál kisember,én pont nem az ilyen gondolkodású ember vagyok.
De naív se. Ez olyan mint az x-faktor is élőben megy. A nagy lótúrót. Ott is, amikor van a párbaj,10 másodperc múlva jönnek is ki énekelni. Aztán mutatják a fókuszban,hogy még odamennek a mentorok,meg minden...ennyit az élő,egyenes adásról.
Mindenesetre nekem gyanús, hogy megint a Lyon kapták,és hogy 4 kiscsapatot megint összesorsoltak.
De ezt leírtam már 2 hete is,mikor kiderült,hogy a madrid kiket kaphat,hogy 10ből 10szer a Lyont húznák nekik. Valahogy ráállt a kezük erre.
menczel írta: Te az a fajta ember vagy aki elhiszi hogy a cionista nagytőke majd bechipezi az embereket, meg Nagymagyarországnak egy Ufo összeesküvés miatt kellett szétesnie. Irányított sorsolás mi?? Élőben közvetítették ember, előttünk rakták bele a gömbbe!! Áhh én vagyok a hülye hogy reagálok...
Ha jól emlékszem, Walcott is minket akart. Ahogy nekünk is van elszámolni valónk az Interrel, az Arsenalnak is velünk. Érthető, de szerintem nekünk kell továbbjutnunk!régész írta:Van Persie nyilatkozta a Partizán meccs után, hogy ide nekünk a Barcát! Hát, tessék!!!