Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varatrix
Director del Fútbol

2010.12.17. 13:47:39

szieszta írta:Hagyjuk is ezt, tényleg nem érdemes vitázni.
A lényeg, ÉN AZÓTA nem hiszek a BL-ben.
Rosszindulat nélkül mondom neked.
Majd egyszer újra elkezdesz hinni a BL-ben, majd ha a Realnak egyszer újra beindul a szekere.
Hsizen a Real sikertelensége, és egy erősen vitatható Barca továbbjutás borította ki a bilit.
Ha fordul a kocka márpedig egyszer fog (sajnos :( ), akkor újra hinni fogsz.
Gondolom te sem téped a hajad amikor a Real ellen nem fújnak be egy jogosan megadható tizenegyest, vagy befújnak nekik egy nem jogosat.
Én kicsit úgy érzem, hogy téged nem Övrevő bosszant, és nem is a bírói ítéletek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2010.12.17. 13:50:04-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.17. 13:44:36

jó, akkor nem volt feltűnő, mennyire a Barca ellen fújt Stark az odavágón, lássuk mi történt:

-nem állította ki Ballackot és Alexet
-Titi meze duplájára nyúlt, és nem volt tizenegyes

soroljam még? minden vmire való érvelés az ok-okozati viszonyok feltárásával kezdődik...

HA nincs stark, csalhatott volna bármennyire övrebő, SENKIT NEM ÉRDEKELT VOLNA, mert a Barca simán jutott volna döntőbe, azaz nem lett volna számodra se mérföldkő...
a lényeg, h úgy kellene állást foglalnod ilyen dolgokban, h minden tényezőt figyelembe veszel...

nah jól van, hagyjuk, szélmalomharc az egész...

szerk: azt csak halkan merem megjegyezni, h egészen véletlenül az volt szembetűnő, ami a Barca javára szolgált és nem az, ami előtte ellene...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.12.17. 13:51:41-kor.
szieszta
Barça B

2010.12.17. 13:41:11

Fecooo, előre elnézést kértem, azoktól, akik úgy reagálnak mint Te. Szóval mégegyszer nem fogok,de továbbra is mondom, nem annak szántam.

NEKEM az volt szembetűnő. Azóta voltak több csapat ellen is (ellenetek is több is) olyan ítéletek, amelyek befolyásolták a végeredményt.
Előtte nem is biztos volt, de egyszerű bírói hibának tulajdonítottam.

Ha elvakult lennék, akkor a real kieséses meccsei között keresnék olyat, amelyet bíróra tudnék fogni, de nem keresek és nem is fogok. nekem ott akkor volt egy törés, ami alapján már nem tudok úgy nézni a BL-re mint eddig. Puhl is alátámasztotta mekkora hibák volt és milyen sok egy meccsen, de én már az ő véleménye előtt elkeseredtem kicsit.

Hagyjuk is ezt, tényleg nem érdemes vitázni.
A lényeg, ÉN AZÓTA nem hiszek a BL-ben.
Asys
Entrenador del Barça

2010.12.17. 13:32:24

Tippek:
Rómának szurkolok, de a Donyeck megy tovább.
Spurs-ért szorítok és ők is mennek tovább.
Schalke megy tovább és nekik is drukkolok.
Bayern revansot várok.
Lyonnak drukk, de a Real kitudja hány év után (max a radiocarbonos kormeghatározás mondhatja meg) bejut a 8 közé...
Chelsea egyértelmű, addigra összeszedik magukat.
Ja és Mu is átlép a franciákon, szerintem simán.
Barca meg egyértelmű.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.17. 13:32:24

EL sorsolás:

Napoli (olasz) Villarreal (spanyol)
Rangers (skót)* Sporting CP (portugál)
Sparta Praha (cseh) Liverpool (angol)
Anderlecht (belga) Ajax (holland)*
Lech Poznan (lengyel) Braga (portugál)*
Besiktas (török) Dinamo Kijev (ukrán)
FC Basel (svájci)* Szpartak Moszkva (orosz)*
Young Boys (svájci) Zenit (orosz)
Arisz (görög) Manchester City (angol)
PAOK (görög) CSZKA Moszkva (orosz)
Sevilla (spanyol) Porto (portugál)
Rubin Kazany (orosz)* Twente (holland)*
Lille (francia) PSV (holland)
Benfica (portugál)* VfB Stuttgart (német)
BATE Boriszov (fehérorosz) Paris Saint-Germain (francia)
Metaliszt Harkiv (ukrán) Bayer Leverkusen (német)

* A Bajnokok Ligája csoportharmadikjai.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2010.12.17. 13:32:55-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.17. 13:31:36

szieszta írta:Csak hogy én is hozzászóljak, szerintem is fura a sorsolás, és nem csak az idei.
Sőt, szerintem nem csak a sorsolás van manipulálva, hanem valamilyen szinten a végkifejlet is.
Elnézést kérek minden barca drukkertől, nem kötekedésként mondom, én az Övrebo eset óta nem hiszek a tiszta BL-ben. Persze azóta Ti is szenvedtetek ostoba döntések miatt, de az egy mérföldkő volt (nekem).
nem akartál kötözködni, de csak sikerült... :roll:
övrebő-esetről beszélsz, ez pedig azt jelenti, h jószokás szerint te is csak a 2. meccsre emlékezel... megsúgok vmit: nem csak övrebő-eset volt, hanem stark-eset is... szóval érdekesen választottad meg a mérföldkövet... :roll:
ha nincs stark-eset, akkor a chelsea már eleve esélytelenül kezdi a visszavágót és senki nem beszélne övrebő-ről...

lehet, h nem direkt csináltad, de mégis kötözködés lett belőle... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.12.17. 13:32:47-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.12.17. 13:27:25

szieszta írta:Övrebo eset óta
Nem szeretnék ebből vitát indítani, de tíz évente egyszer van egy ilyen meccs.
Ebből azért még nem kéne összeesküvés elméleteket szőni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
szieszta
Barça B

2010.12.17. 13:23:10

Csak hogy én is hozzászóljak, szerintem is fura a sorsolás, és nem csak az idei.
Sőt, szerintem nem csak a sorsolás van manipulálva, hanem valamilyen szinten a végkifejlet is.
Elnézést kérek minden barca drukkertől, nem kötekedésként mondom, én az Övrebo eset óta nem hiszek a tiszta BL-ben. Persze azóta Ti is szenvedtetek ostoba döntések miatt, de az egy mérföldkő volt (nekem).
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.17. 13:20:59

Hát a lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk. Ennek egyrészt örülök, mert ha jól szerepelünk, már az elején kiüthetünk egy esélyest. Másrészt pedig, ha nem úgy sikerül a dolog, akkor nagy bukta lehet...Wenger a MU ellen is évek óta ugyanúgy játszik, nem hinném, hogy a Barca ellen tudna váltani, akkor viszont vagyunk annyival jobbak, hogy tovább kell mennünk. Így legalább biztos adja a TV :D Bár a tavalyi döntő mégiscsak Inter-Bayern volt, ami most megismétlődik. Mind2 csapat fényévekre van a tavalyi önmagától...megtippelhetetlen. Köbenhavn otthon sztem veszélyes lehet a Chelseare, ott elég erősek. Real-Lyon no comment...most szinte biztos h a Real továbbjut. A Spurs viszont sztem idén erős, masszív csapat, és főleg gyors, a Milant megfoghatják...ez is teljesen kétesélyes párharc nálam :)
Sztilo
Jugador d'estrella

2010.12.17. 13:20:15

Fecooo írta:Napoli-Villareal, bazz...
remélem a Villareal megy tovább :D jó kis meccs lesz az biztos :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.17. 13:17:30

Napoli-Villareal, bazz...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.17. 13:15:22

Varatrix írta: Biztos, hogy nincs manipulálás a sorsolásban...
Ráadásul szerintem aki tényleg végső esélyesnek számít az nem izzad a sorsoláson.
Egy Barca, Manchaster, Chelsea követ fapofával konstatálja az ellenfelét, és tudja, ha nyerni akarnak akkor az aktuális ellenfélnél jobbnak kell lenni.
Nem úgy mint a Shalke, hogy egy kis szerencsével még egy fordulóig bennmaradhatunk, de a Reális esély nincs a döntőbe kerülésre.

Én csak leírtam,hogy fura az egész sorsolás.
Ennyi történt.

Erre jön egy ismeretlen fórumozó,akivel semmilyen kapcsolatom nincs,és elhord engem mindenfélének. Ez sértett meg engem,nem az,hogy nem értett velem egyet.
Te sem értesz velem egyet,de le tudod írni normálisan, beskatulyázás nélkül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2010.12.17. 13:10:36

csababarca írta:
menczel írta:
Ja mert a Madrid manipulálja a sorsolást. Emiatt szándékosan ki is esnek 6 éve a legjobb 16 között. Vagy akkor ki is csal? Uefa? nekik miért is jó ha van kiscsapat a 8 között?
Dehogynem ilyen gondolkodású ember vagy, az egész hsz-ed erről szól :)

Nem mondtam hogy madrid csal.
De neked nem fura,hogy szinte mindig a Lyonnal valahogy összekeverednek évek óta?

Kösz,hogy megállapítottad,hogy ilyen ember vagyok. Respect.

Nem csoda,hogy ilyen emberek miatt hagyják itt ezt a fórumot értelmes emberek...előítélet.te meg ilyen ember vagy.
Biztos, hogy nincs manipulálás a sorsolásban...
Ráadásul szerintem aki tényleg végső esélyesnek számít az nem izzad a sorsoláson.
Egy Barca, Manchaster, Chelsea követ fapofával konstatálja az ellenfelét, és tudja, ha nyerni akarnak akkor az aktuális ellenfélnél jobbnak kell lenni.
Nem úgy mint a Shalke, hogy egy kis szerencsével még egy fordulóig bennmaradhatunk, de a Reális esély nincs a döntőbe kerülésre.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.17. 13:04:25

menczel írta:
Ja mert a Madrid manipulálja a sorsolást. Emiatt szándékosan ki is esnek 6 éve a legjobb 16 között. Vagy akkor ki is csal? Uefa? nekik miért is jó ha van kiscsapat a 8 között?

Nem mondtam hogy madrid csal.
De neked nem fura,hogy szinte mindig a Lyonnal valahogy összekeverednek évek óta?

Kösz,hogy megállapítottad,hogy ilyen ember vagyok. Respect.

Nem csoda,hogy ilyen emberek miatt hagyják itt ezt a fórumot értelmes emberek...előítélet.te meg ilyen ember vagy.

Egyébként ez egy fórum,ahol tudtommal le lehet írni az embernek a véleményét. Én ezt megteszem,te meg elhordasz mindenfélének.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sztilo
Jugador d'estrella

2010.12.17. 13:03:55

szerintem nincs itt semmilyen csalás manipulálás főleg nem élő adásba nem tudom elképzelni ez az én véleményem,kezdődik az Európa Liga sorsolás :D
Varatrix
Director del Fútbol

2010.12.17. 13:03:15

Imádkoztam az Interért, de az Arsenalnak is örülök.
Bocsánat azoktól akik az ágyúsokkal is szimpatizálnak.
Lévén Spurs szimpatizáns vagyok, nem meglehetősen kedvelem az északlondoni riválist.
Remélem egy négyessel ismét kiadjuk az útjukat.

Ami a Tottenham sorsolását illeti, hát izzasztó meccs lesz, de szerintem verhető a Milan.
Főleg az utóbbi időben mutatott Spurs teljesítmény miatt.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.12.17. 13:02:00

akkor ha jól számolom, a 8 közé juthat egy Shaktar vagy egy Schalke is simán, akik kaphatják egymást, így az elődöntőben 1 ilyen jellegű csapat ott lesz, de egy Inter, Bayern, Arsenal, Barca négyesből csak ketten...
kár.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
menczel
Entrenador del Barça

2010.12.17. 13:01:45

csababarca írta:
menczel írta: Te az a fajta ember vagy aki elhiszi hogy a cionista nagytőke majd bechipezi az embereket, meg Nagymagyarországnak egy Ufo összeesküvés miatt kellett szétesnie. Irányított sorsolás mi?? Élőben közvetítették ember, előttünk rakták bele a gömbbe!! Áhh én vagyok a hülye hogy reagálok...

Nagyon melléfogtál kisember,én pont nem az ilyen gondolkodású ember vagyok.
De naív se. Ez olyan mint az x-faktor is élőben megy. A nagy lótúrót. Ott is, amikor van a párbaj,10 másodperc múlva jönnek is ki énekelni. Aztán mutatják a fókuszban,hogy még odamennek a mentorok,meg minden...ennyit az élő,egyenes adásról.

Mindenesetre nekem gyanús, hogy megint a Lyon kapták,és hogy 4 kiscsapatot megint összesorsoltak.
De ezt leírtam már 2 hete is,mikor kiderült,hogy a madrid kiket kaphat,hogy 10ből 10szer a Lyont húznák nekik. Valahogy ráállt a kezük erre.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.17. 12:57:53

Kép
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.12.17. 12:57:32

Nem örülök teljesen, hogy az "angolokat" kaptuk, de annyira fogadkoztak ott, Persie, meg Walcott is, hogy örülnének nekünk, reméljük ezért meg is mutatjuk nekik ezt az "örömöt". Clásico előtt is úgy voltam: ha ez a csapat tudása legjavát nyújtja, nyerünk. Láttuk mi lett a vége. Persze nem lesz sétagalopp a Zenál ellen, de remélem elkerülnek minket a sérülések. Afellay-al, és 2 aranylabdással várjuk őket!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
menczel
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:56:35

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.17. 12:55:48

Jobban megnézve vannak itt érdekes párharcok :lol:
Shaktar-Roma---valaki már írta, s jogos, hogy azért az ukránok jó focit játszanak, nincs meleg Donetskben , s a Roma-t én nem tartom jobb csapatnak!Egyénileg esetleg vannak kiemelkedőbb játékosaik, de csapatban nem jobbak!
Inter-Bayer--- abszolút a legérdekesebb meccs a tavalyi döntő miatt....szerintem megtippelhetetlen, mert a Bayern pocsékul is tud játszani, meg "parádézik", az Inter meg Inter hiába hullámvölgy, biztos, hogy felszívják magukat, ráadásul februárig összeállhatnak
Schalke-Valencia---Természetesen a Valenciának szurkolok, mert spanyol, de ez a Schalke totálisan kiszámíthatatlan....nem tudom, eldönteni, talán a spanyolok mennek tovább, de Raul szerintem fog gólt lőni valahol, mert érzi a denevérek kapuját.....
Lyon-Real---Itt is hiába az ősi rivalizálás, mivel spanyol természetesen a RM-nak örülnék, hogy továbbjusson, s úgy gondolom sok évi mumusságot, most legyőznek, s tovább megy a Madrid!
Marseille-MU---Természetesen az MU az esélyesebb, de az OM jó, és akár nyögvenyelős párharc is kialakulhat kevés góllal, s akkor a franciáknak van esélyük, mert jó focit játszhatnak, Brandauék képesek akár idegenben is gólt lőni...nem lefutott ez a párharc szerintem
Chelse-FCK---Ránézésre a londoniak természetesen toronymagas esélyesek, de mi is érezhettük, hogy kulturáltan tudnak focizni a dánok, de nagy szenzáció lenne egy esetleges dán továbbjutás….
Tottenham-Milan---hát itt talán a legkiegyensúlyozottabb az erőviszony, de szerintem az olasz öreg rókák valahogy továbbmennek, vagy Silvio továbbjuttatja őket

Mi meg 65%ban esélyesek vagyunk, de mégiscsak februárig sok idő van, idegenben egy jó eredményt el kellene érni mint tavaly, s akkor az oroszlánbarlangba lehetne gurítgatni :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.17. 12:52:22

menczel írta: Te az a fajta ember vagy aki elhiszi hogy a cionista nagytőke majd bechipezi az embereket, meg Nagymagyarországnak egy Ufo összeesküvés miatt kellett szétesnie. Irányított sorsolás mi?? Élőben közvetítették ember, előttünk rakták bele a gömbbe!! Áhh én vagyok a hülye hogy reagálok...

Nagyon melléfogtál kisember,én pont nem az ilyen gondolkodású ember vagyok.
De naív se. Ez olyan mint az x-faktor is élőben megy. A nagy lótúrót. Ott is, amikor van a párbaj,10 másodperc múlva jönnek is ki énekelni. Aztán mutatják a fókuszban,hogy még odamennek a mentorok,meg minden...ennyit az élő,egyenes adásról.

Mindenesetre nekem gyanús, hogy megint a Lyon kapták,és hogy 4 kiscsapatot megint összesorsoltak.
De ezt leírtam már 2 hete is,mikor kiderült,hogy a madrid kiket kaphat,hogy 10ből 10szer a Lyont húznák nekik. Valahogy ráállt a kezük erre.
Messi199
Jugador d'estrella

2010.12.17. 12:50:35

Legalább megmutatjuk Cesc-nek , miért kell haza jönnie :D Wenger óvodát meg kell leckéztetni :D
Tots Unit Fem Forca !!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.17. 12:50:00

régész írta:Van Persie nyilatkozta a Partizán meccs után, hogy ide nekünk a Barcát! Hát, tessék!!!
Ha jól emlékszem, Walcott is minket akart. Ahogy nekünk is van elszámolni valónk az Interrel, az Arsenalnak is velünk. Érthető, de szerintem nekünk kell továbbjutnunk!
Kép
Kép
Kép
Lezárt