Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem semmi félnivalónk nincs EZ ellen a juve ellen. Komoly csapat ellen még ebben a szezonban nem nagyon tolták, olasz bajnokságban nyílván kiemelkednek, ahogy néztem a porto elleni első meccsüket őszintén szólva azthittem, hogy erősebbek.Feast4 írta:Hááát ez szerintem nekünk nem jó!Nagyon csúcsra járatva esetleg, de szerintem ez gáz...
Juventus - Real - Bayern. Nálam ilyen sorrend volt abban a pillanatban. Viszont valószínű volt ez, Alves - Barca és Ancelotti - Real miatt.nzxtpo írta:Kemény menet lesz. Amikor láttátok, hogy a Barca-Bayern-Juve-Real négyes maradt, amúgy ki szerettetek volna a legjobban? Én talán a Juvet mondtam volna, de nagyon kellemetlen ellenfél lesz ellenünk két mérkőzésen.
Adja magátTobias88 írta:Érdekes statisztika:
2014-2015
Man City (bajnok), PSG (bajnok), Bayern (bajnok), Juventus (bajnok)
2016-2017
PSG (bajnok), Juventus (bajnok), Bayern (bajnok), döntő Leicester (bajnok)
Bayernt, Juve stílusa szerintem kevésbé fekszik nekünk. Bár a Bayernnek meg jobb a kerete, fene se tudja.nzxtpo írta:Amikor láttátok, hogy a Barca-Bayern-Juve-Real négyes maradt, amúgy ki szerettetek volna a legjobban? Én talán a Juvet mondtam volna, de nagyon kellemetlen ellenfél lesz ellenünk két mérkőzésen.
Az uefa feje nyilatkozik, hogy elege van abból, hogy sosem tetszik a 2 spanyolnak a sorsolásvisca el barca írta:annak örülök, hogy
A, az összes csalási elméletem megdőlt
B, a real kiesik a 8 között.
Én előzetesen örülök nekik, nagyon kemény, de legalább nem a már megszokott Bayern-Atleti.csababarca írta:Áááá bayern-real![]()
![]()
juve-barca....vissazavágó otthon.