Szerintem azt lenne jó megérteni, hogy NEM Laporta propaganda ez, hanem La Liga propaganda!!!sansz írta: ↑2022.08.07. 01:00:22Oké, ha ennyire bele tudod élni magad a Laporta propagandába,akkor éld bele magad a másik oldalról:
Figyelj Laporta, legyünk őszinték egymáshoz. Bajban van anyagilag a klub? Oké, de ez miért nem látszik? Szórjátok a pénzt,mint egy olajos csapat, miért pont az én fizetésem fáj? Télen jött erősítés, kellett is, oké. Még nyáron 1-2 ez is rendben van, bár ha olyan rossz a helyzet,akkor miért angol klubokkal versenyzünk?
De már hány játékosnál tartotok? Depayt is éppen elüldözitek a kétszer többet kereső Lewáért, ott miért nem fontos a pénz?
Miért az én fizetésemen kell a sajtóban rinyálni? Baldé van olyan jó,mint Alba, előbbi pár ezret keres, utóbbi húszmilliót. Miről beszélünk? Gavit nem rég a sajtóban mocskoltátok,hogy pénzéhes,erre a helyére már a negyedik embert célozzátok,kétszer akkora fizetésért.
Gyerekkorom óta Barca szurkoló vagyok, életem álma,hogy itt lehetek. A fizikai mutatóim a legjobbak a csapatban, mégsem értékeltek sokra. Nem a fizetésemmel van a gond,ha lemondanék egy részéről mi lenne? Nem akkora összeg,hogy bármin is segítene. Elmondom mi a célotok. Az,hogy engedjek a zsarolásnak,visszavágjátok a fizetésemet,aztán a padon rohasztotok meg,hogy aztán a játékpercek miatt elkotródjak, vagy ezt megelőzvén előbb elmenjek és az értem kapott pénzt is azonnal elszórjátok.
Akkor itt az ellen-ajánlatom. Marad a pénzem, mert megérdemlem. Kivágjátok Busit és oda tesztek,ahol a világ egyik legjobbja vagyok, a csapat sikeres lesz és egyből nem tűnik soknak a bérem.
Vagy letesztek a padra, mert képtelen vagytok használni a képességeimet, ebben az esetben a magas bérem pedig a büntetésetek és az én fájdalomdíjam.
Ha egy külföldi ligában lenne az FCB, talán foglalkoznánk egy kicsit FdJ fizetésével, de inkább nem - csont nélkül regisztrálnánk az új embereket és mindenki boldog lenne (lásd pl CR7 és MU)...
Mást se mond a Liga: "csökkentsétek a fizetéseket"... Behoztak Laportáék a klubba !!!800-900m Eurót!!!, NINCS BAJBAN PÉNZÜGYILEG A KLUB, de Tebas-éknak ez is kevés!
"Tovább kell csökkenteni a fizetéseket, játékosokat eladni"! Hiába van pénzed, játékost nem regisztrálhatsz...
Mit kéne csinálni???
Volt egy vis major helyzet (Covid), megváltozott a világ - ehhez a változáshoz igazodik a klub az új gazdálkodásával, fizetési elképzeléseivel (nagyon helyesen)... Még egy focistának is meg lehetne értenie, hogy van, ami nem fér bele - gondolom FdJ is ismeri a La Liga állásfoglalásokat...
Kivel kéne megegyezni???
Nyilván azzal/azokkal, akik masszívan kilógnak az új keretrendszerből... FdJ az első helyen, és hiába álmai klubja az FCB, pár éve van csak itt... Pjanic szó nélkül hajlandó csökkenteni, mert szeretne maradni és érzi a helyzetet (pedig amit Koeman művelt vele, azért kéne háborogni)
Szóval, inkább a La Liga előtt kéne tüntetni FdJ-ért - miattuk van "helyzet"!!! A Liga generálja a feszültséget, ugrasztja egymásnak a klubot és a játékost - ami ilyen szituáció(k)hoz vezet(het)!!!
Ráadásul, állítólag nemrég bezártak azt a kiskaput, hogy B csapatba regisztrálod a játékost (nem számít a fiz. keretbe) és A csapatban játszik sokat...